Kim je katolik koliko sam skontala. Kakav melek i sabah

Moderator: Krokodil Behko
jesam.Maja wrote:Vidi ovih
Kim je katolik koliko sam skontala. Kakav melek i sabah
nebi ja to da jedem na tvom mestu,Ideja wrote:Jučer kupila gumene bombone Katjes
e steta sta nisi i ovu zaboravila pre nego si je tu napisala. izgubih puna dva minuta zivota da procitam tu glupostJulia-Klara wrote:sanjam budalastine uglavnom, koje vrlo brzo zaboravim
Nisi menegejsha wrote:Bolje pitanje je: šta nisam
Krokodil Behko wrote:OK, znam da je san zaista nevjerovatan ali je to zbilja odsanjano sinoć
Ovo je drugi put da sanjam forumaše.
Legao sam ranije zbog nekog osjećaja slabosti. Odjednom, sanjam da dolazim na forum ali on nije u virtualnom nego u stvarnom izdanju. Ulazim u Moderaciju koja je zapravo soba i dočekuje me Majin post na kojem piše "za Behka". Post je čitava i ogromna rolna papira na kojem je maja sitnim slovima, napisala boga pitaj šta. Po uvodu se nije dalo zaključiti šta to toliko piše. Jedino je pisalo "pročitati i spaliti"
Taman se osvrnuh da vidim gdje ja to trebam spaliti, taman primjetih neku visoku pećicu kad začuh krik iznad svoje glave
Bacim se na pod od iznenađenja i pogledam u plafon. Tamo je visio neki lik poput nekog superheroja iz stripova a kroz sobu se prolomi rafal. Meci su raskomadali tog lika i nije se eho paljbe još ni stišao u mojim ušima, kad kroz prozor uskoči Luna.Kaže, dobro sam prošao jer je to bio vanzemaljac- Njegovi pajdosi su ubili Tutna i odveli neke forumaše u nepoznatom pravcu.
Istrčim iz moderacije na početnu a ona je u virtualnom izdanju i svugdje ispod svakog pdf piše zelenim slovima "WTF". Utrčim nazad i pitam je: Gdje je Maja? Kaže ona, da se Maja zaposlila na Željeznicama FBiHValjda je htjela vozom pobjeći što dalje od vanzemaljaca :555
Sinoć sam ozbiljno bio bolestan
dobro la costa, ne moras kleti majuKrokodil Behko wrote:Utrčim nazad i pitam je: Gdje je Maja? Kaže ona, da se Maja zaposlila na Željeznicama FBiHValjda je htjela vozom pobjeći što dalje od vanzemaljaca :555
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests