Jok mikrovalna, otrov cisti.

Da to je to.Beba <3 wrote:Misliš u onim fišecima koji se samo ubace u mikrovalnu. Ma preskupo... Jest da su ukusnije od ovih iz šerpi ali jedna kesica kod nas skoro dvije marke a 1kg kukuruza 3-3 i po.
ma nije skupo imas i po 90 feninga,ali meni nisu ukusne,a kako sam cula da su i stetne,zaobilazim ih.......joj i tebe usij sebi kukuruze "pucavce"Beba <3 wrote:Misliš u onim fišecima koji se samo ubace u mikrovalnu. Ma preskupo... Jest da su ukusnije od ovih iz šerpi ali jedna kesica kod nas skoro dvije marke a 1kg kukuruza 3-3 i po.
Obične kokice, pripremljene u loncu na peći rijetko će tko pripremiti, kad je daleko jednostavnije kupiti vrećicu za pripremu u mikrovalnoj pećnici. Dok su kokice u kinodvoranama štetne, ne zbog pripreme, već zbog čak 1160 kalorija i količine masti dostatne za tri dana u jednoj mjerici, kokice za mikrovalnu pećnicu daleko su opasnije zbog vrećice u kojoj se nalaze, upozorava u svom priopćenju, objavljenom na službenim stranicama, Američka agencija za hranu i lijekove FDA.Blackhawk wrote:Obrazlozite zasto su otrov
Ima kupiti u turskim radnjama.Pasaga wrote:Da to je to.Beba <3 wrote:Misliš u onim fišecima koji se samo ubace u mikrovalnu. Ma preskupo... Jest da su ukusnije od ovih iz šerpi ali jedna kesica kod nas skoro dvije marke a 1kg kukuruza 3-3 i po.
Ovdje nema u refuzi da nabavis kokuruz.
Nisam nikad pokusavala ih praviti na maslacu , jer probala jednom kod jedne prijateljice i nije mi se dopalo ...Uvijek ih pravim na ulju..Maja wrote:Često puta čujem kako peku kokice na maslacu. Ja jednom probala....katastrofa. Slabo mi ispucale a nekako su čudnog okusa bile. Pravite li ih vi na maslacu ili na ulju?
Krokodil Behko wrote:Zašto krompiru treba tako dugo da se ispeče a tanko je narezan?
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests