Strateski zaiskat, a ti,spacebound wrote: 02 Sep 2019, 19:21Eh sad mi je lakse, mislila sam da moras bit vrhunski strateg da ubodes pravi cas![]()
Bogti, dusa ti, pa et vidi.
Moderators: spacebound, Duminjo

Strateski zaiskat, a ti,spacebound wrote: 02 Sep 2019, 19:21Eh sad mi je lakse, mislila sam da moras bit vrhunski strateg da ubodes pravi cas![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma treba tu malo mistike...da se zagolica masta...nema tu pravila nakon koliko puta al koja odmah dadne - puno mi je kazala o sebi.spacebound wrote: 02 Sep 2019, 18:56Pa nakon kojeg mozeREMB wrote: 02 Sep 2019, 18:00 Pa da budemo iskreni - jesu lake.
Ako dobijes bez da si oblijetao ko mačak nekako mi nema drazi. A kad se potrudis oko nje, pa ona kao neda, pa ofo pa ono...i kad dobijes...ee onda znas da se trud isplatio.Sto nas bacate u teske dileme i takticke igre
![]()
![]()

Treba znat poso cuvat, ha jaMerlin246 wrote: 02 Sep 2019, 21:26 Pa brate kako ces odmah prvi put. Moras mu dati vremena da ti donese na uvid medicinsku dokumentaciju, tj. sve svoje nalaze prvo da povadi.![]()

spacebound wrote: 03 Sep 2019, 07:53 "Priuštite si svakog muškarca koji vam se sviđa, ali nikad o tome ne pričajte."
Glupost, intima je puno slozenija i uzvisenija od toga.Ljepsa, intenzivnija.Koliko bi se to sve razvodnilo i postalo beznacajno ovakvim nacinom razmisljanja i djelovanja.Treba i sebe postovati i ne dozvolit da bilo ko po tebi plizi.
Ne mogu ja razdvojit emocije i seks.Nit bih mogla sebe pogledati nakon seksa s nekim beznacajnim![]()

Jao ovog Mireta.... Jesi lud
Nice try wrote: 03 Sep 2019, 07:57 Da počnem sa onim,ne znam![]()
Svaki par,nepar,treba da radi kako osjeća.Zavisi i od njihovog očekivanja,prethodnih događaja između njih i tako.
Svaki susret je priča za sebe.Postoji privlačnost,ali postoji i fatalna privlačnost.Nekad čovjek pomisli i čemu ustezanje,uzmi sve što ti život pruži,a nekad bi bilo dobro malo stati na kočnicu.
Sve zavisi od aktera,samo to neko pretjerano suzdržavanje,ispitivanje do ove ili one reakcije je bezveze.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests