Ima i toga. Jos da je aktuelni dres...
Šta je zapravo ljubav?
Moderator: spacebound
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Re: Šta je zapravo ljubav?
A di ces naci boljeg momka za te novce 
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Nekad bi u školi rekli: petica iz zalaganja. Vala potrudio se
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Kad ustanem prije njega, ali potiho, da ga ne probudim, pa odem napraviti dorucak i cekam kada ce ustati...i onda mi srce poskoci kad cujem da otvara vrata od sobe...kao da je prvi put, a ne tko zna koji...pa pomislim Boze hvala ti za jos jedan dan s njim 
somehow I manage
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9905 times
- Been thanked: 16703 times
Vazda vam tako bilogospođa Brams wrote: 20 Oct 2019, 11:01 Kad ustanem prije njega, ali potiho, da ga ne probudim, pa odem napraviti dorucak i cekam kada ce ustati...i onda mi srce poskoci kad cujem da otvara vrata od sobe...kao da je prvi put, a ne tko zna koji...pa pomislim Boze hvala ti za jos jedan dan s njim![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40951 times
- Been thanked: 27504 times
Vidite sta je neprestana potreba za ljubavlju u ljudskom bicu ??Covjek zudi da bude nesto vise od onoga sto je sada .
Radi se o tome da vi zelite da obuhvatite nesto sto nije dio vas , kao dio sebe, u tome je cjelo nastojanje .
Ako se to dogodi emocionalno , ako to pokusavate na emotivnom nivou to zovemo ljubavna veza .Nastojite da nekoga ko nije dio vas emocionalno ucinite dijelom sebe to je ljubavna veza.
Ljubav nije veza nego izvjesna slatkoca vase emocije .Bilo da gledate stablo ili psa ili muskarca ili zenu ili dijete ili tek nebo , zasto to ne biste gledali sa ljubavlju ?
Jer ne radi se o voljenju neba nego o slatkoci vasih emocija .Ako ste voljni mozete da postanete ljubav .Mozete da nacinite vasu emociju u jedan vrlo sladak prostor.
Ljubav nije nesto sto radite to je nesto sto mozete postati .
Radi se o tome da vi zelite da obuhvatite nesto sto nije dio vas , kao dio sebe, u tome je cjelo nastojanje .
Ako se to dogodi emocionalno , ako to pokusavate na emotivnom nivou to zovemo ljubavna veza .Nastojite da nekoga ko nije dio vas emocionalno ucinite dijelom sebe to je ljubavna veza.
Ljubav nije veza nego izvjesna slatkoca vase emocije .Bilo da gledate stablo ili psa ili muskarca ili zenu ili dijete ili tek nebo , zasto to ne biste gledali sa ljubavlju ?
Jer ne radi se o voljenju neba nego o slatkoci vasih emocija .Ako ste voljni mozete da postanete ljubav .Mozete da nacinite vasu emociju u jedan vrlo sladak prostor.
Ljubav nije nesto sto radite to je nesto sto mozete postati .
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40951 times
- Been thanked: 27504 times
Kljucne stvari za ljubav
Svakog dana sjednite pet minuta s necim sto vam nista ne znaci .Bilo da je to drvo ili kamen ili hanci , glista ili insekt , poslije nekog vremena cete otkriti
da mozete da to gledate sa isto onoliko ljubavi koliko gajite prema svojoj supruzi , muzu , majci , djetetu ili psu. Hanci mozda to ne zna , insekt to ne zna ,ali to nije bitno .
Ako na sve mozete da gledate sa ljubavlju cjeli svijet se za vas rasprskava u jedan prelijep fenomen .Vidite da ljubav nije nesto sto radite ona je stanje u kome se nalazite , nacin na koji postojite .
Svakog dana sjednite pet minuta s necim sto vam nista ne znaci .Bilo da je to drvo ili kamen ili hanci , glista ili insekt , poslije nekog vremena cete otkriti
da mozete da to gledate sa isto onoliko ljubavi koliko gajite prema svojoj supruzi , muzu , majci , djetetu ili psu. Hanci mozda to ne zna , insekt to ne zna ,ali to nije bitno .
Ako na sve mozete da gledate sa ljubavlju cjeli svijet se za vas rasprskava u jedan prelijep fenomen .Vidite da ljubav nije nesto sto radite ona je stanje u kome se nalazite , nacin na koji postojite .
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Turbohaler
- Na probnom

Ljubav je kad pogledas njeno blijedo lice
Njeno blijedo lice bijelo kao i mjesec
Sto sija i obasjava svaki ugao moga zivota
Njen osmijeh moje srce topi
A njen glas je kao melodija za usi moje
Njeno blijedo lice bijelo kao i mjesec
Sto sija i obasjava svaki ugao moga zivota
Njen osmijeh moje srce topi
A njen glas je kao melodija za usi moje
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
fudo danas objasni sta je ljubav. znaci nudi joj majka lijepo kceri moja aliji dal te dam, pa omeru, pa jos jednom liku, znaci sve bolji od boljeg, al dzaba ona hoce bekriju i to ti je. to je ljubav
🐽
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
E sta ti sve neces napisati ne bi li se opicio.Rum wrote: 21 Oct 2019, 00:57 Kljucne stvari za ljubav
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
e, brate,lako se bilo omeru zaljubit u merimu,kad je pored nje upznao josh dvije maksimalno (a i one bile pokrivene u taj vakat)..
inje bilo tv ,facebook,instagrama,foruma pa da se mlade "cifraju"
a merima,s pendzera vidjela omera i gotovo...nema dalje,konta jedini a vakat za udaju..prodje voz...
hajd sad tako kad se merima "selfira', pa na instagram "metne" s napucenim usnama,
cudan vakat i zeman
KIAORA
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
bas tako, ja se brt svaki dan bar jednom zaljubim. zaljubio sam se u sve forumasice po par puta jbtshark-attack wrote: 28 Oct 2019, 22:49e, brate,lako se bilo omeru zaljubit u merimu,kad je pored nje upznao josh dvije maksimalno (a i one bile pokrivene u taj vakat)..
a merima,s pendzera vidjela omera i gotovo...nema dalje,konta jedini a vakat za udaju..prodje voz...
hajd sad tako kad se merima "selfira', pa na instagram "metne" s napucenim usnama,
cudan vakat i zeman
🐽
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
ko je omeru kriv shto se rodio u pogreshno vrijemeHannibal wrote: 28 Oct 2019, 22:53bas tako, ja se brt svaki dan bar jednom zaljubim. zaljubio sam se u sve forumasice po par puta jbtshark-attack wrote: 28 Oct 2019, 22:49
e, brate,lako se bilo omeru zaljubit u merimu,kad je pored nje upznao josh dvije maksimalno (a i one bile pokrivene u taj vakat)..
cudan vakat i zeman
a sad golf "cadvi" pa kad "zaturira"..da vidim mladu koja ce ostat ravnodushna
KIAORA
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Pa i nije baš tako. Nekad su ljudi imali po 8, 10,,13 djeceshark-attack wrote: 28 Oct 2019, 22:49e, brate,lako se bilo omeru zaljubit u merimu,kad je pored nje upznao josh dvije maksimalno (a i one bile pokrivene u taj vakat)..
cudan vakat i zeman
Hrpa cura u svakoj kući
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.