Trump je jedin koji nije bio karijerni politicar a svi karijerni politicari krenu sa srcem na pravom mjestu i onda otkriju da izbori i rezibori kostaju i da valja slusat one koji pisu cekove i tako malo po malo oni zaborave sitnu raju koja ih izglasa . I onda dodje Trump koji udara jaliskim fazonima a na koje ovi karijerni nisu naucili jer ako ne postanes predsjednik valja se opet kandidirat za kongres , senat ili bar za guvernera pa moraju biti tolko kolko fini i kulturin i onda dodje Trump i "prodaje im cigle" a oni neznaju sta da urade.Krokodil Behko wrote: 19 Dec 2019, 15:24 Već tri godine, pokušavam pronaći bilo kakvu povezicu između Trampa i običnog radnika
Američke vrijednosti?
Ali Trump je u direktnoj suprotnosti s bilo kojom takvom vrijednošću.
Ono što sam već rekao, sve Trumpove fanove i ostale desničare, fino provesti istraživanje genetičke prirode, jer ja ne vjerujem da su oni homo sapiensi. To je daleko niže inteligentna vrsta.
Jos on kaze obicnoj raji ja vas cujem i tako dobije izbore jer Hilary racuna na glasove u drzavama koje je NAFT-a njenog covjeka kosatala 4 milliona poslova. I ove ce on izbore uzet, ekonomija dobra, posla ima, nema novih ratova, razvalio NAFT-a natjero Canadu i Mexico da potipisu novi sporazum pritisce Kinu a jos Kina zbog corona virusa gleda u 5% gubitka GPD tako da mu je Corona dosla ko kec na destku da ih ucjeni . Natjero Mexico da istjera vojsku na granicu i da zaustave sve sto ulazi u Mexico na putu u SAD iz Centralne i Juzne Amerike , jos ce Dodika da nasamara onako malo da ga vaspitno popravi . Gradi zid prema Mexicu .
Eto to je ta spona . I nisu to nikakva niza bica nego su to ljudi koji su se umorili da ih se vrijedja jer imaju svoje misljenje.