Nekako u duhovitom, skroz simpa stilu, javi mi se lik cijeg nicka se ne sjecam. Prihvatim chat poziv ... nije moglo proci duze od desetak minuta (ma dal je i toliko?), 95% sam sigurna da znam ko je chater s druge strane. Smijeh ne mogu savladati, ne mogu ga ni tokom komuniciranja ne ispoljiti, a kad me upitao cemu se toliko smijem, odgovorila sam:"Strpi se malo, samo ce ti se kasti, pa ces ubrzo i sam da places od smijeha
Medjutim, ocito da je smijeh zarazan, poceo se i sam smijati, a kad mu rekoh da se smijem jer sam 95% sigurna ko je on, smijehom me nadmasio, svako malo vapeci za odgovorom na pitanje ko sam ja
Poslozila sam podatke koje mi je odao (svjesno ili nesvjesno, sasvim nebitno), tipa: odakle je (opcina), da je jedan od najvisocijih s opcine, rece da je obisao mnoge zemlje zahvaljujuci sportu kojim se bavio do skoro, da se tim sportom odnedavno prestao aktivno baviti, te da je, zahvaljujuci tom sportu, sasvim spontano posjetio posebno mjesto, cime je ujedno poprimio i poseban duhovni status (
Nije bilo tesko skontati da je rijec o bivsem kosarkasu, pa mu rekoh:"Komsija, potvrdi mi jos samo da ti je roditeljska kuca "tu i tu"?!"
Prasnuo je u smijeh i opet " hahahaHAHAHAHA pa ovo nije normalno
"Sellam ces svojoj ***imi (majci), od mene hahaha" rekoh drzeci se za stomak
Na forumu vec nisam bila u prilici biti inspektor Kolumbo
Jeste li vi prepoznali iciji identitet, bilo na chatu ili forumu?