Da ja počnem...
Ima možda 3-4 godine kako sam se počela zanimati sa internet stranicama...Ispočetka je to bilo nešto bezveze,ali kad bolje razmislim, to je u neku ruku i korisno znati,pa sam ja polako ali sigurno učila i učila... Naravno i sada se povremeno bavim time,ali još uvijek ništa što bi mi moglo donijeti neku svotu novca,za sada je to sve "free" ali,naravno,to mi dođe kao neki hobi u slobodno vrijeme.
 Prvo sam krenula sa blogovima,razne blogove sam imala,počevši o kuhanju pa do filmova,serija i ostalih stvari...Onda sam riješila da napravim jednu stranicu o fudbalu,pa sam tako došla na ideju da napravim o samo jednom timu a to je AC Milan...I dan danas imam tu stranicu,stara je možda 2 godine,uređujem je i sredila sam je besplatno kao što rijetko ko uspije,sama sebi sam se čudila kako sam to vremenom postigla...Također sam zadovoljna i posjećivanjem...Ali moram napomenuti i da je youtube zaslužan za većinu toga,kad god mi nešto nije jasno odem na yt i pogledam neke tutoriale...
 Prvo sam krenula sa blogovima,razne blogove sam imala,počevši o kuhanju pa do filmova,serija i ostalih stvari...Onda sam riješila da napravim jednu stranicu o fudbalu,pa sam tako došla na ideju da napravim o samo jednom timu a to je AC Milan...I dan danas imam tu stranicu,stara je možda 2 godine,uređujem je i sredila sam je besplatno kao što rijetko ko uspije,sama sebi sam se čudila kako sam to vremenom postigla...Također sam zadovoljna i posjećivanjem...Ali moram napomenuti i da je youtube zaslužan za većinu toga,kad god mi nešto nije jasno odem na yt i pogledam neke tutoriale...  
 Išla sam korak po korak,kada sam imala vremena,tako da do sada već imam dosta iskustva što se tiče toga...Znam raditi pomalo i u CSS...
Otvorila sam temu jer me zanima,ko se još zna baviti tim stvarima,jer koliko vidim web dizajnere jako dobro plaćaju i mislim da je to jako korisno znati...
Također,ovdje možemo postavljati pitanja jedni drugima ukoliko imamo nekih problema sa design-om i drugim stvarima...

Evo par primjera kako napraviti besplatnu web stranicu...
[ytube][/ytube]
[ytube][/ytube]

:
: