Silovanja

Ponašanje u društvu i odnosi među ljudima. Humanost, predrasude.

Moderator: Krokodil Behko

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9728 times
Been thanked: 11468 times
Status: Offline

Konobaricu iz Cazina cijelu noć silovali i tukli u šumi

Post by Krokodil Behko » 18 Jul 2013, 16:59

Image

Policijski istražitelji Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) prekjučer su dostavili Tužilaštvu izvještaj protiv M. A. (30) i M. M. (44) iz Bihaća zbog sumnje da su silovali 21-godišnju S. H., rodom iz Tuzle, privremeno nastanjena u Cazinu, gdje je zaposlena kao konobarica. Tužilac USK Muhamed Budimlić, koji vodi istragu u ovom predmetu, potvrdio nam je navode iz policijskih izvora.

Ometanje istrage

Kazao je da je navodno silovanje počinjeno tokom noći sa 15. na 16. juli u mjestu Dubrave - Brekovica, općina Bihać. Tužilac Budimlić istaknuo je da je, prema detaljnom opisu oštećene, silovanje izvršeno na vrlo grub način.

- S obzirom na to da je za ovo teško krivično djelo predviđena kazna zatvora od tri do 15 godina, što je nadležnost Kantonalnog suda u Bihaću, nakon današnjeg (jučerašnjeg, op. a.) saslušanja osumnjičenih, koji negiraju počinjenje krivičnog djela, dostavio sam prijedlog sudiji za prethodni postupak Kantonalnog suda u Bihaću za određivanje pritvora u trajanju od jednog mjeseca kako ne bi mogli ometati daljnji tok istrage te kako ne bi došlo do uznemiravanja javnosti i narušavanja javnog reda i mira - kazao nam je tužilac Budimlić.

Saznajemo da se radi o dvojici oženjenih muškaraca, kao i da ih je žrtva S. H. prijavila policiji u Bihaću 16. jula u 6.10 sati, neposredno nakon silovanja.

U telefonskom razgovoru sa S. H. ispričala nam je da su je dvojica Bišćana silovala cijele noći u jednoj šumi kod Brekovice i da ih je poznavala iz viđenja. Obojica su joj se lažno predstavila.

- Stariji je rekao da se zove Ivo i ja ga pod tim imenom znam nekoliko mjeseci. Nakon što sam završila posao u lokalu u kome radim tek četiri dana i krenula u stan u naselje Glogovac, pozvali su me na piće. Pristala sam i svratili smo u dva kafića u gradu - ispričala nam je S. H.

Potvrda žrtve

Ona tvrdi da se nakon toga malo čega sjeća sve do dolaska u šumu kod Brekovice, gdje su je obojica silovala, a stariji ju je brutalno tukao.

- Ne znam jesu li mi šta sipali u piće, ne sjećam se ničega. Uglavnom, došla sam sebi kada me je stariji počeo izvlačiti iz auta i udarati. Mlađi me nije tukao - kazala je S. H., potvrdivši da su je obojica silovala.

Dust
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Re: Konobaricu iz Cazina cijelu noć silovali i tukli u šumi

Post by Dust » 18 Jul 2013, 17:00

Prvo Zivinice, sada Bihac. Svijet pomahnitao totalno.
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka » 18 Jul 2013, 18:40

I to u sred ramazana.Ej vala,finog nam ovog svijeta,za ibrat......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Ruana

Post by Ruana » 18 Jul 2013, 18:53

Zna ih iz vidjenja a otisla sa njima na pice i to u dva kafica. Pa je li normalna? Mogu biti i neke ubice a ona pojma nema.

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23944 times
Been thanked: 6246 times

Post by Veca » 18 Jul 2013, 19:12

...ja bih im dala k'o iz.icke po cenera,pa nek razmisljaju,a dana im ne bih skinula od kazne! :ljut
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes » 18 Jul 2013, 20:21

Svakakvih smlata i majmuna. :cudi
Samo sabura

paparaci
Hadžija
Hadžija
Been thanked: 1 time

Post by paparaci » 19 Jul 2013, 03:04

treba uvesti zakon da se siledzijama i ostaloj stoci imena i prezimena javno obznane. a ne inicijali.

plus lisiti ih zivota ili muciti do kraja zivota.
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce

Ruana

Post by Ruana » 19 Jul 2013, 09:49

paparaci wrote:treba uvesti zakon da se siledzijama i ostaloj stoci imena i prezimena javno obznane. a ne inicijali.

plus lisiti ih zivota ili muciti do kraja zivota.
Prosle godine pravili ovdje peticiju i sakupili vise od milion potpisa da se uvede taj zakon za pedofile ali nije proslo.
Meni cudno recimo covjek kriminalac i objave mu ime poslje sudjenja a ovakvima i pedofilima nece.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9728 times
Been thanked: 11468 times

Strava: Državljanin BiH preko faceboooka namamio Hrvaticu

Post by Krokodil Behko » 26 Aug 2013, 12:13

Obećao joj dobar posao a potom je pretvorio u seksualnu robinju

Image

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim državljaninom BiH kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela nad 37-godišnjakinjom iz okolice Zadra te protiv njega podigli kaznenu prijavu za trgovinu ljudima, silovanje i iznudu, priopćila je policija.

Sumnjiči ga se da je u 6. mjesecu, preko društvene mreže, stupio u kontakt s oštećenom ženom te joj ponudio zaposlenje u Italiji, odveo je u svoj stan na području Italije, gdje joj je oduzeo osobne dokumente, onemogućio joj slobodno kretanje i prisiljavao na spolne odnose.
Tereti ga se da je također 37-godišnjakinju potom odvezao u okolicu Cazina u BiH, gdje ju je seksualno iskorištavao.

Osumnjičen je i da je nakon toga oštećenoj upućivao prijeteće pozive i poruke u kojima je od nje tražio isplatu novca na ime nepostojećeg duga.
Osumnjičenoga 38-godišnjaka policajci su uhitili prošlog petka u Ličkom Petrovom Selu, nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje te je priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela trgovanja ljudima, silovanje i iznuda.

Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Re: Strava: Državljanin BiH preko faceboooka namamio Hrvatic

Post by Bambi » 26 Aug 2013, 15:00

:sok :sok Bože sačuvaj... Pa ti onda vjeruj svojim prijateljima na facebooku,ccc... :grana :lupa

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 26 Aug 2013, 20:45

možeš hrvatima..ha,ha,
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 26 Aug 2013, 20:48

prebacimo se na forum...

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by Konsultant » 28 Aug 2013, 01:10

po chatu sam mamio na kolace, baklavu ovo ono... nista :oo odo fejsbucit

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40958 times
Been thanked: 27515 times
Status: Online

Sin se vratio kući pijan i dva puta silovao majku!

Post by Rum » 29 Aug 2013, 16:41

Image
Jao ljudi! Majko moja, šta me snađe! Stariji sin Vladimir dva puta me u gluho doba noći silovao! Tukao me ranije, kad dođe pijan kući, a stalno je bio „pod gasom“, toliko da često nije znao za sebe, ali ni u najgorem košmaru nisam očekivala da će mene, majku koja ga je odgojila, silovati. Plašim se starijeg sina, ali su mi u policiji rekli da se ne brinem, jer je sada pod ključem.

Dok promuklim glasom ispovijeda svoj jad, događaj nezapamćen u valjevskom kraju, krši ruke Stanojka Petrović (47) iz Dragijevice kod Osečine. Sve se, kaže, odigralo poslije 23 sata prošle subote, do dva sata poslije ponoći u nedjelju, a silovanje je Stanojka prijavila u ponedjeljak u Policijskoj stanici u Osečini.

Image

Policija je Vladimiru Petroviću (25) odredila mjeru zadržavanja, a u srijedu popodne priveden je istražnom sudiji Višeg suda u Valjevu.

- Taman sam zaspala, kad je u sobu ušao stariji sin. Mislila sam da mu nešto treba, ali je legao na kauč i odmah nasrnuo na mene – kaže Stanojka.

- Bunila sam se, opirala koliko sam mogla, ali nisam se uspjela odbraniti. Vladimir me silovao. Nije prošlo dugo, silovao me ponovo. Kad je svanulo, ustao je kao da se ništa nije desilo i otišao iz kuće. Vratio se tek uvečer. Došao je kući ponovo mrtav pijan.

Za vrijeme dok se Vladimir iživljavao nad majkom, u susjednoj sobi, u prizemlju dvospratne porodične kuće Petrovića, mirno je spavao njegov mlađi brat Milan (23). Tek kad je policija došla radi uviđaja, saznao je šta je njegov stariji brat učinio!

- Baš ništa nisam čuo te noći, spavao sam - kaže Milan.

- Bio sam zaprepašten kad sam saznao šta je Vladimir uradio. Kad se napije, tukao je i mene, pa sam ga nekoliko puta prijavljivao policiji.

Stanojkin suprug Milovan (51) preminuo je pretprošle zime kad se smrznuo u snijegu, dok se pijan noću vraćao kući iz komšiluka. Njih dvoje imaju sedmero djece – dva najstarija sina ostala su u porodičnoj kući, dvije kćerke su u hraniteljskim porodicama, dvoje je usvojeno, a jedno dijete smješteno je u dom u Sremčici.

Dvospratna kuća Petrovića je u osami, daleko od komšija, i do nje se ne može kolima, toliko je loš i strm put. Spolja kuća djeluje očuvano, a unutra – higijena na vrlo niskom nivou, malo uglavnom polovnih stvari. Memla i ustajali vazduh guše…

- Teško živimo, samo od nadnice. Oba sina piju, ali mlađi kući donese neki dinar, dok je stariji, koji me silovao, sve trošio na piće – priča Stanojka.

- Ne primamo socijalnu pomoć, ponekad dobijemo pakete od Crvenog krsta u Osečini. Nemam ni ličnu kartu. Odavno sam vidjela da stariji sin Vladimir nije „tačan“, jer kad se napije ne zna za sebe. Mnogo puta me tukao, ali sam mu, kao majka, opraštala. Nikad ga policiji nisam prijavila, a možda je trebalo. Da sam tako postupila, možda ne bih doživjela ovu sramotu - da me sin siluje.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.

laganini
Spamer
Spamer

Re: Sin se vratio kući pijan i dva puta silovao majku!

Post by laganini » 29 Aug 2013, 16:47

ovo je jebeno..strava..

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23944 times
Been thanked: 6246 times

Post by Veca » 29 Aug 2013, 18:22

:sok
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

Ruana

Post by Ruana » 29 Aug 2013, 19:17

Gluho bilo, nisam isla dalje od naslova.

Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi » 29 Aug 2013, 23:04

:sok :sok Nemam riječi za ovo... :sok

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes » 29 Aug 2013, 23:10

Tacno se covjek zapita,s kakvim bolesnicima djelimo ovo malo cistog zraka? :lud 'vake treba vješat'. :roll
Samo sabura

Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. » 29 Aug 2013, 23:34

treba djubre ubit, kad je mogo mater silovat, sta bi onda nekome drugome radio
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole

Post Reply

Return to “Drustvo”