znao sam da imaš vezeJagoda wrote:Laki, samo meni reci ko te barka, namaH im UDBU saljnem![]()
![]()
![]()
![]()
daj se barem javi ljudima, pa im preko svojih kanala pomozi, da neku lovu uberu od ovog papira iz madraca
Moderator: Krokodil Behko
znao sam da imaš vezeJagoda wrote:Laki, samo meni reci ko te barka, namaH im UDBU saljnem![]()
![]()
![]()
![]()

Vidiš da je bilo dobro mene poslušati i štedjeti, a ne trošiti novce kako si ti htjela – govorio je djed Stjepan parajući svoj omiljeni jastuk.
Sam' se ti sprdaj, ali pametan je stari, ubrace sincina lovu za ovo:)storm wrote:znao sam da imaš vezeJagoda wrote:Laki, samo meni reci ko te barka, namaH im UDBU saljnem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daj se barem javi ljudima, pa im preko svojih kanala pomozi, da neku lovu uberu od ovog papira iz madraca

hoće,kako nećeJagoda wrote:Sam' se ti sprdaj, ali pametan je stari, ubrace sincina lovu za ovostorm wrote:znao sam da imaš vezeJagoda wrote:Laki, samo meni reci ko te barka, namaH im UDBU saljnem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

behko uvijek sve pokvariKrokodil Behko wrote:Sjećam se toga.
A sjećam se i da je emisija bila realistična, taman toliko koliko i ovaj tekst/video iznad

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests