Terasa svjesti wrote:Ljubav, ljubav je smisao života
Novinar
Prije otprilike godinu dana sam na ulici susrela poznanika iz sela u kojem radim.On je uvijek nasmijan, veseo i zna se baš originalno šaliti.Otprilike kao naš tovar.Voli pričati.A kako i ne bi, pa on piše za novinne.Nekad smo dobivali Gunjanku u školi...Popričali smo.Rekao mi je da stanuje kod prijatelja.To je onaj kojeg sam već malo opisala...sin liječnik je morao zaključavati sobu bolesne majke.Koje ime da izmislim za novinara
Eto tako sam saznala da je Nikola bio baš siroče ...sudbina mu baš nije bila naklona...Sinovi su mu dobro..i dobri...
Ne znam kad ću opet susresti Nikolu ali sigurno će to biti ako bude kakva proslava ili priredba u našoj školi...i sigurna sam da će biti kao i uvijek izuzetno veseo i da će me nasmijati...tak nekak ko naš Tovar...a kolik je i je li sretan..ne znam..Možda i jest...ali ponekad mome oku ipak ne promakne iako ja mislim da uopće nemam dar zapažanja a ni dobru koncentarciju...Zapazila sam kad je izrekao da je siroče ...zapazila sam mrvicu tuge...Ipak mislim da je u dubini svoje duše Nikola sretan...onako kako to samo tužni ljudi znaju biti.Nikola nije imao baš sreće u ljubavi ...ali on voli ljude...i uveseljava...i onda kad mu je jako teško...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)