Sva sreca pa si muslimane napala, da si sta rekla o bilo kojoj drugoj vjeri ne bi ostala
Jelke i pokloni kod bosanskih muslimana
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 51128 times
- Been thanked: 9086 times
- Status: Online
Re: Jelke i pokloni kod bosanskih muslimana
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14001 times
- Been thanked: 23217 times
- Status: Offline
Kod nas vazda 27. noc Ramazana bio glavni praznik.immuno wrote: 17 Dec 2024, 09:46Haj ne lupetaj bez veze ....jesul bili okiceni gradovi , ulice za bozic NISU, jel se slavio bozic jeste u kucama i bez komercijalizma kao danas ....svi vjerski praznici su bili skoro pa ne primjeceni osim nove godine....bosnjakinja wrote: 17 Dec 2024, 09:40
u Bosni je srbima i bosnjacima djeda mraz bio usko vezan za novu godinu, hrvati su ga vezali za savoj bozic 25 decembra,srbi su imali druge neke obicaje za svoj bozic.Pravoslavni bozic nije toliko bio komercijalizovan kao katolicki /zapadnjacki
Tako je bilo za vrijeme YU
Dozvolite da se obratimo
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23897 times
- Been thanked: 6243 times
ElTriconi wrote: 17 Dec 2024, 17:12Bolan nema nista gore od fejkera i imitatora. Fina je ideja to, ljudi relogiozni, cuvaju se od svega. Pogled ne svera tamo vamo, zadaju se u porodicu. Od osobina gledaju da imaju sto vise dobrih.
Najlakse se to moze priblizit pocetniku u teretani. Udje u teretanu vidi bildere i misli vako cu i ja za mjesec. Ljudi imaju disciplinu, visedecenijsku, tacno znaju sta ce jest i kad ce jest, kako ce radit vjezbe, sve u stotinku. I ti kontas sacu i ja vako. I prodje sedmica, u upalama si sav al kofol vidis na sebi u ogledalu kad se gledas ima misic, ukazo se biceps. Druga sedmica, jos gore upale. Treca sedmica povrjedis se i kazes jebo ovo, garant su na steroidima i batalis. I onda dje god vidis bildera govoris evo puca se sintolom i koristi steroide, zensku kad vidis iz teretane nako potiho u sebi kazes garant si se sinoc obrijala da sakrijes bradu od steroida. Onda dodjes na opskurni portal ili forum, ili jos bolje na fejsbuk (il druge mreze pod pseudonimom) i samo udaras proljev protiv teretane, tegova, trcanja i svega. Blatis one kojima si se nekad divio, pises razne nebuloze koje nisu nista nego vlastita frustriranost.
I pojede te kad vidis bildera, da smijes satro bi ga kolima![]()
E to ti je to kad neko hoce nesta na silu pa presauga![]()
Znaci rad red i disciplina pa tek onda vidis rezultate, nema od par sedmica nista. Godine i decenije, za sve u zivotu. Nema nista od precica i tako tog. Moras sam sebe indoktrinirat da vjerujes da je to jedina istina, da te nesto ljevo ne smije pokolebat od krajnjeg cilja. Moras biti jak kako fizicki tako i psihicki
Vidi, ovaj zadnji paragraf je ko ono za kronere dje se idu ljecit, indoktriniraju ih da bi ih vratili u normalu i ubili svaku zelju za alkoholom. Vremenom poslije veoma brutalne indoktrinacije dodju sebi i uhavizaju se. I onda citav zivot dobro paze jer znaju sta slijedi ako nastave po starom![]()
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14460 times
- Been thanked: 10004 times
hocu da ti turim srce.Ev gaironman wrote: 16 Dec 2024, 13:38 Da je nekako suknut.
Al umotat.
Ti i tovarish sijuks imate slicne operativne sustave.
I cilj.
Prikazat nas glupim i krezavim.
E klinac vam.
Klara sredila zube a glupost je moje podrucje![]()
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25608 times
- Been thanked: 26144 times
Julia-Klara wrote: 18 Dec 2024, 09:41hocu da ti turim srce.Ev gaironman wrote: 16 Dec 2024, 13:38 Da je nekako suknut.
Al umotat.
Ti i tovarish sijuks imate slicne operativne sustave.
I cilj.
Prikazat nas glupim i krezavim.
E klinac vam.
Klara sredila zube a glupost je moje podrucje![]()
![]()
dream of spring...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Cak sam i sarene lampice kupila, jedne stavila na kucu, na balkonsku ogradu, a druge na krusku.
Milina z apogledati.
Jelkicu jos nismo izvadili iz kese kod mame i kod tate, imamo dvije, posljednjih godina samo malu stave, nema potrebe za velikom.
Sestri sam donijela jednu od 20ak cm, evo je na stolicu
Uvijek sam voljela sarene lampice, okicenost ulica, dvorista, jelki, jer podsjecaju na radost.
A radosti nam treba.
PS - oko Deda Mraza (pisala sam vec), nikad nisam vjerovala da postoji jer mi je djed bio Deda Mraz
Paketica bilo na izvoz.
Da li neko ovo moje radovanje vidi kao nesto ruzno - boli me dupe, njima na obraz
No, sve mi se cini da neki ljudi (i na ovom forumu) ne znaju razliku izmedju SLAVLJENJA praznika, i jednostavnog kicenja jelke.
I na kraju krajeva, ako je grijeh - MOJ JE, nije vas
Milina z apogledati.
Jelkicu jos nismo izvadili iz kese kod mame i kod tate, imamo dvije, posljednjih godina samo malu stave, nema potrebe za velikom.
Sestri sam donijela jednu od 20ak cm, evo je na stolicu
Uvijek sam voljela sarene lampice, okicenost ulica, dvorista, jelki, jer podsjecaju na radost.
A radosti nam treba.
PS - oko Deda Mraza (pisala sam vec), nikad nisam vjerovala da postoji jer mi je djed bio Deda Mraz
Da li neko ovo moje radovanje vidi kao nesto ruzno - boli me dupe, njima na obraz
No, sve mi se cini da neki ljudi (i na ovom forumu) ne znaju razliku izmedju SLAVLJENJA praznika, i jednostavnog kicenja jelke.
I na kraju krajeva, ako je grijeh - MOJ JE, nije vas
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22154 times
- Been thanked: 20217 times
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Bar najbolje placen sto se nas, mektebske djece tičeFuddo wrote: 17 Dec 2024, 17:44Kod nas vazda 27. noc Ramazana bio glavni praznik.immuno wrote: 17 Dec 2024, 09:46
Haj ne lupetaj bez veze ....jesul bili okiceni gradovi , ulice za bozic NISU, jel se slavio bozic jeste u kucama i bez komercijalizma kao danas ....svi vjerski praznici su bili skoro pa ne primjeceni osim nove godine....![]()
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
- Has thanked: 961 times
- Been thanked: 6893 times
sejtan, nalet je ne bilo.... bog ovdje i boziji meleci..
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Evo danas mecu sijalice nakve i ukrase ote po carsiji a nema sve ukupno ni trista srba i hrvata u opcini konjic. Ima se more se, radi to po citavu noc, plati se struja, pajel 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Ne stavljaju ni srbima ni hrvatima nego svima, Nova godina je.ElTriconi wrote: 18 Dec 2024, 15:25 Evo danas mecu sijalice nakve i ukrase ote po carsiji a nema sve ukupno ni trista srba i hrvata u opcini konjic. Ima se more se, radi to po citavu noc, plati se struja, pajel![]()
Nemodamenerviras
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
To je radi bosnjakinje da vidi ko mece i ko struju placaJulia-Klara wrote: 18 Dec 2024, 15:26Ne stavljaju ni srbima ni hrvatima nego svima, Nova godina je.ElTriconi wrote: 18 Dec 2024, 15:25 Evo danas mecu sijalice nakve i ukrase ote po carsiji a nema sve ukupno ni trista srba i hrvata u opcini konjic. Ima se more se, radi to po citavu noc, plati se struja, pajel![]()
Nemodamenerviras![]()
Da se zna ko kosi a ko vodu nosi i to

- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 367 times
Tema je o muslimanima.Julia-Klara wrote: 18 Dec 2024, 11:14 Cak sam i sarene lampice kupila, jedne stavila na kucu, na balkonsku ogradu, a druge na krusku.
Milina z apogledati.
Sestri sam donijela jednu od 20ak cm, evo je na stolicu![]()
![]()
A radosti nam treba.
PS - oko Deda Mraza (pisala sam vec), nikad nisam vjerovala da postoji jer mi je djed bio Deda MrazPaketica bilo na izvoz.
Da li neko ovo moje radovanje vidi kao nesto ruzno - boli me dupe, njima na obraz![]()
I na kraju krajeva, ako je grijeh - MOJ JE, nije vas![]()
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2810 times
- Been thanked: 23260 times
A beiruta jes okicen,umotanih ,odmotanih,svakakvih…Jel oni vako melju o ovom na beirutforum org
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25608 times
- Been thanked: 26144 times
Ljudi znaju zaradit.
Prodat slavlje i unovcit.
Ovo sto kukaju to treba preselit u Saharu. Ne mislim neko da ih preseli nego oni sami...da ugode sebi.
Sa 100 km fuckoff zone oko sebe.
I tamo praktikovat il ne praktikovat sta god zele.
Koristis internet i sve benefite modernog svijeta a napadas djeda mraza i lampice sto migaju...
Da ne prostacim dzaba ..
Prodat slavlje i unovcit.
Ovo sto kukaju to treba preselit u Saharu. Ne mislim neko da ih preseli nego oni sami...da ugode sebi.
Sa 100 km fuckoff zone oko sebe.
I tamo praktikovat il ne praktikovat sta god zele.
Koristis internet i sve benefite modernog svijeta a napadas djeda mraza i lampice sto migaju...
Da ne prostacim dzaba ..
dream of spring...
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13058 times
- Been thanked: 14112 times
Vjera nas uci da budemo merhametli, djomet , kad god mozemo da pomognemo, darujemo koliko migucnosti dozvoljavaju ....ja tako naucih
Ovo je pismo malog Emina iz Jablanice ....jel trebam ostat gluha na ovo , ne mogu drugacije sam naucena....
Ovo je pismo malog Emina iz Jablanice ....jel trebam ostat gluha na ovo , ne mogu drugacije sam naucena....
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30282 times
- Been thanked: 28021 times
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
O ljubav! 
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Rasplakah se, skromna dusaimmuno wrote: 18 Dec 2024, 19:52 Vjera nas uci da budemo merhametli, djomet , kad god mozemo da pomognemo, darujemo koliko migucnosti dozvoljavaju ....ja tako naucih
Screenshot_20241218_165906_Samsung Internet.jpg
Djecije radosti