Novak Đoković - Nole
Re: Novak Đoković - Nole
Wawrinka ne moze biti konkurencija nikome i niko njemu ne moze biti konkurencija. Taj covjek kada izađe na teren koncentrisan na svaku loptu pregazice bilo koga. Ali naravno cesce se desava da izade na teren vuce se ne zna sta radi lupa kako stigne... Da se razumijemo ja ničiji uspjeh ne osporavam i svaki uspijeh cijenim ali žalosno je što ima momaka koji imaju talent i udarce koji prkose fizici ali iz nekog razloga u pozadini ne briljirajumojper wrote:Koliko bi Rafa i Federer pobjeđivali da su u najboljim godinama teško je reći. To je u sveri šta bi bilo kad bi bilo, jer i Nole je sad u strašnoj formi. Problem je što su prva dva kako si i napisao, jedan načet ozljedama, drugi star, pa trenutno Nole nema konkurenciju jer mu Marej, Wawrinka i slična ekipa realno nisu konkurencija.
A ja? Ja ću stajati sa strane i voleti te VIŠE OD SVIH!!!
Ne voliš Djokovovoća pa šta? Nole je trenutno car u tenisu ....seci vene ko te jebe...voleo sam sve svetske tenisere za razliku od tebe....ćaophenom wrote:Wawrinka ne moze biti konkurencija nikome i niko njemu ne moze biti konkurencija. Taj covjek kada izađe na teren koncentrisan na svaku loptu pregazice bilo koga. Ali naravno cesce se desava da izade na teren vuce se ne zna sta radi lupa kako stigne... Da se razumijemo ja ničiji uspjeh ne osporavam i svaki uspijeh cijenim ali žalosno je što ima momaka koji imaju talent i udarce koji prkose fizici ali iz nekog razloga u pozadini ne briljirajumojper wrote:Koliko bi Rafa i Federer pobjeđivali da su u najboljim godinama teško je reći. To je u sveri šta bi bilo kad bi bilo, jer i Nole je sad u strašnoj formi. Problem je što su prva dva kako si i napisao, jedan načet ozljedama, drugi star, pa trenutno Nole nema konkurenciju jer mu Marej, Wawrinka i slična ekipa realno nisu konkurencija.
Da li je tenis koji Nole igra sada strašna forma...???o čemu care pišeš???Mislim da Nole planira formu...jbg videćemo na RG i olimpijadi....ma baš sam slepac koji na tv gleda. ćerka me zeza ona je gledala finale , a ja ne...al pratim i gledam...mojper wrote:Koliko bi Rafa i Federer pobjeđivali da su u najboljim godinama teško je reći. To je u sveri šta bi bilo kad bi bilo, jer i Nole je sad u strašnoj formi. Problem je što su prva dva kako si i napisao, jedan načet ozljedama, drugi star, pa trenutno Nole nema konkurenciju jer mu Marej, Wawrinka i slična ekipa realno nisu konkurencija.
Nadal je juče uzjavio da postoje šanse da ode u penziju zbog Đokovića, što savetuje i Federeru. Rafa kaže da oni mogu da ograju tenis i dođu do polufinala, finala i tamo ih Nole razbije. Zato razmiišlja o penziji. A Troicki se naglas zapitao da li on igra isti sport kao i Đoković?
-
drbrk
- Sitna buranija

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
- Status: Offline
Ne samo od Djokovica, on gubi i od manje dobrih tenisera, ako mu se ne poboljsa na sljunku, i treba da ode u penziju. Na zalost, proslo je njegovo vreme, to su mu i predvideli, nacin na koji je igrao mu je skratio karieru.
http://montaznakuca.blogspot.com
Moj drugar Arpad je ore deset godina rekao ispred jednog doktora medicine i mene ( Arpad je orofesor fizičkog vasputanja) da Rafini zglobovi neće izdržati...smejali smo nu se i zajebavali ga....Arpad ispade u pravu....jbgdrbrk wrote:Ne samo od Djokovica, on gubi i od manje dobrih tenisera, ako mu se ne poboljsa na sljunku, i treba da ode u penziju. Na zalost, proslo je njegovo vreme, to su mu i predvideli, nacin na koji je igrao mu je skratio karieru.
Igra on koliko mu treba, pa nekada to ne izgleda jako dominantno, ali on i s pola snage ubija.Nole wrote:Da li je tenis koji Nole igra sada strašna forma...???o čemu care pišeš???Mislim da Nole planira formu...jbg videćemo na RG i olimpijadi....ma baš sam slepac koji na tv gleda. ćerka me zeza ona je gledala finale , a ja ne...al pratim i gledam...mojper wrote:Koliko bi Rafa i Federer pobjeđivali da su u najboljim godinama teško je reći. To je u sveri šta bi bilo kad bi bilo, jer i Nole je sad u strašnoj formi. Problem je što su prva dva kako si i napisao, jedan načet ozljedama, drugi star, pa trenutno Nole nema konkurenciju jer mu Marej, Wawrinka i slična ekipa realno nisu konkurencija.
phenom wrote:Wawrinka ne moze biti konkurencija nikome i niko njemu ne moze biti konkurencija. Taj covjek kada izađe na teren koncentrisan na svaku loptu pregazice bilo koga. Ali naravno cesce se desava da izade na teren vuce se ne zna sta radi lupa kako stigne... Da se razumijemo ja ničiji uspjeh ne osporavam i svaki uspijeh cijenim ali žalosno je što ima momaka koji imaju talent i udarce koji prkose fizici ali iz nekog razloga u pozadini ne briljirajumojper wrote:Koliko bi Rafa i Federer pobjeđivali da su u najboljim godinama teško je reći. To je u sveri šta bi bilo kad bi bilo, jer i Nole je sad u strašnoj formi. Problem je što su prva dva kako si i napisao, jedan načet ozljedama, drugi star, pa trenutno Nole nema konkurenciju jer mu Marej, Wawrinka i slična ekipa realno nisu konkurencija.
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Ja vam tenis i ne pratim nešto posebno (studiozno), fan sam Fedexa i nekada Hewitta, mada sam više zaljubljen u ženski tenis gdje navijam za Lisicki i Wozniacki
, no ovo mene zanima:

Znatiželja ybg.
Kako je to Nadal igrao da mu je to skratilo karijeru? Puno skakuto?Nole wrote:Moj drugar Arpad je ore deset godina rekao ispred jednog doktora medicine i mene ( Arpad je orofesor fizičkog vasputanja) da Rafini zglobovi neće izdržati...smejali smo nu se i zajebavali ga....Arpad ispade u pravu....jbgdrbrk wrote:Ne samo od Djokovica, on gubi i od manje dobrih tenisera, ako mu se ne poboljsa na sljunku, i treba da ode u penziju. Na zalost, proslo je njegovo vreme, to su mu i predvideli, nacin na koji je igrao mu je skratio karieru.
Znatiželja ybg.
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
![]()
Dobar si glumac ali čovjek nisi ili si malo okasnio to biti novače crni novače
Apsolutističku vladavinu Novaka Đokovića na ATP turu najbolje je možda opisao legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević. Osvajač Vimbldona iz 2001. godine istakao je da u „belom sportu“ niko nikad nije dominirao kao Srbin.
- Može da izgubi jedino od samog sebe, ako se klonira. Predložio sam Novaku da ode na krstarenje na dve godine, ionako će i dalje biti prvi kad se vrati. Očekujem da će osvojiti Rolan Garos i prestići Federera po broju osvojenih gren slem titula. Ma, ako bude zdrav, odraće ga - naglasio je Ivanišević.
- Može da izgubi jedino od samog sebe, ako se klonira. Predložio sam Novaku da ode na krstarenje na dve godine, ionako će i dalje biti prvi kad se vrati. Očekujem da će osvojiti Rolan Garos i prestići Federera po broju osvojenih gren slem titula. Ma, ako bude zdrav, odraće ga - naglasio je Ivanišević.
smesta 200. sve je stizao, ni jedna lopta mu nije mogla pobeći, zato su mu kolena i platila tu njegovu neverovatnu startnu brzinu.Rockefeller wrote:Ja vam tenis i ne pratim nešto posebno (studiozno), fan sam Fedexa i nekada Hewitta, mada sam više zaljubljen u ženski tenis gdje navijam za Lisicki i Wozniacki, no ovo mene zanima:
Kako je to Nadal igrao da mu je to skratilo karijeru? Puno skakuto?Nole wrote:Moj drugar Arpad je ore deset godina rekao ispred jednog doktora medicine i mene ( Arpad je orofesor fizičkog vasputanja) da Rafini zglobovi neće izdržati...smejali smo nu se i zajebavali ga....Arpad ispade u pravu....jbgdrbrk wrote:Ne samo od Djokovica, on gubi i od manje dobrih tenisera, ako mu se ne poboljsa na sljunku, i treba da ode u penziju. Na zalost, proslo je njegovo vreme, to su mu i predvideli, nacin na koji je igrao mu je skratio karieru.
Znatiželja ybg.
di si ti video nekog sa ovih prostorra da ne psuje?phenom wrote:[media]9QchIAILscU[/media]storm wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I po čemu ti ceniš ko ječovek, a ko ne...koji su tvoji kriterijumi za to , keve ti?
Koliko li je samo humanitarnih akcija uradio? E to te ne zanima...
Jasno je da ne voliš Đokovića ali njega nazvati nečovekom....smešan si.
Ivo Karlovic , Borna Coric Ivan Dodig ... Te humanitarne akcije i djecu sto skupljaju loptice okaci macku o rep sve je to licemjerstvo i pokusaj da se spere proslost. Pravi sebi reklamu i skuplja publiku i zašto se uopće proculo za njegove donacije humani ljudi udjeljuju iza scene Zašto bih ga volio ili mrzio nemam razloga ni za jedno ali to da ljudi ne mogu shvatiti da je seljačina glumac i licemjer kao i dzumhur i cilic meni je zalosnoNole wrote:di si ti video nekog sa ovih prostorra da ne psuje?phenom wrote:[media]9QchIAILscU[/media]storm wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I po čemu ti ceniš ko ječovek, a ko ne...koji su tvoji kriterijumi za to , keve ti?
Koliko li je samo humanitarnih akcija uradio? E to te ne zanima...
Jasno je da ne voliš Đokovića ali njega nazvati nečovekom....smešan si.
Seljačina jest... I to teška bahata balkanska
Ali to je zbilja većina sportaša odavde..
Habibti, ya nour el - ain... 
i kako nekog takvog ja da volim ??? Pjanic Amel Tuka Hamza Alić Borna Ćorić Ana Ivanovic i stare legende Petrovic Delibasic Divac Kukoc ... Ne bih da nabrajam sve ljude koje cjenim samo cu reci kada vidim dzeku djokovica dzumhura i cilica kako se ponašaju povraća mi sestorm wrote:Seljačina jest... I to teška bahata balkanska![]()
Sad ja kontam zašto nema Noleta danas 
ATP
Đokoviću se ovakav poraz nije dogodio šest godina: "Idem na dugi odmor"
Đoković, branitelj naslova na Mastersu u Monte Carlu, ispao je u drugom kolu
Piše: A.Ha.

Foto: Guliver Image/Getty Images
NOVAK ĐOKOVIĆ, branitelj naslova na Mastersu u Monte Carlu, ispao je u drugom kolu. Pobijedio ga je Čeh Jiri Vesely sa 6:4, 2:6, 6:4.
Đokoviću je ovo drugi poraz u 2016. godini nakon što je u Dubaiju predao Felicianu Lopezu zbog problema s okom. Vesely, 55. na svijetu, je najniže rangirani tenisač od kojeg je Đoković izgubio u posljednjih šest godina.
"Igrao sam jako, jako loše", priznao je Đoković nakon šokantnog poraza, prvog na Mastersima još od kolovoza prošle godine.
"Ovo je dokaz da ne postoje nepobjedivi. Nikad nije lako izgubiti meč, ali moram čestitati suparniku."
Što dalje?
"Idem na odmor, dugi, dugi odmor. Nadam se da će mi to pomoći, prije svega psihički. Imao sam nevjerojatan početak sezone i okrećem se novim izazovima."
ATP
Đokoviću se ovakav poraz nije dogodio šest godina: "Idem na dugi odmor"
Đoković, branitelj naslova na Mastersu u Monte Carlu, ispao je u drugom kolu
Piše: A.Ha.

Foto: Guliver Image/Getty Images
NOVAK ĐOKOVIĆ, branitelj naslova na Mastersu u Monte Carlu, ispao je u drugom kolu. Pobijedio ga je Čeh Jiri Vesely sa 6:4, 2:6, 6:4.
Đokoviću je ovo drugi poraz u 2016. godini nakon što je u Dubaiju predao Felicianu Lopezu zbog problema s okom. Vesely, 55. na svijetu, je najniže rangirani tenisač od kojeg je Đoković izgubio u posljednjih šest godina.
"Igrao sam jako, jako loše", priznao je Đoković nakon šokantnog poraza, prvog na Mastersima još od kolovoza prošle godine.
"Ovo je dokaz da ne postoje nepobjedivi. Nikad nije lako izgubiti meč, ali moram čestitati suparniku."
Što dalje?
"Idem na odmor, dugi, dugi odmor. Nadam se da će mi to pomoći, prije svega psihički. Imao sam nevjerojatan početak sezone i okrećem se novim izazovima."
Habibti, ya nour el - ain... 
Serviro protivnik dobro i nije pravio veliki broj neiznuđenih grešaka i onda nije bilo rješenja za netalentovanog pametnog mentalno-jakog previsoko-rangiranog za svoje sposobnosti djokovića
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1527 times
- Been thanked: 1416 times
nije tolika senzacija današnje ispadanje Đokovića...
prvi mu je meč na zemlji u ovoj sezoni,a Vesely je već igrao jedan susret...
velika je to promjena ,barem tako kažu ovi koji igraju tenis
,doći sa betona na zemlju...
treba malo prilagodbe,a kad te potrefi igrač koji nema respekta ni prema kome,onda se desi poraz kao danas Đokoviću...
dobra stvar za tenis da ne bude prevelika dominacija samo jednog igrača u ostatku sezone...
prvi mu je meč na zemlji u ovoj sezoni,a Vesely je već igrao jedan susret...
velika je to promjena ,barem tako kažu ovi koji igraju tenis
treba malo prilagodbe,a kad te potrefi igrač koji nema respekta ni prema kome,onda se desi poraz kao danas Đokoviću...
dobra stvar za tenis da ne bude prevelika dominacija samo jednog igrača u ostatku sezone...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.