Robovi, i roboti seksa, nikada nece vlastito tijelo i emocije
dozivjeti na poseban nacin....
a kamoli tudje.

Ta misao jedna je od rijetkih mudrolija, ako ne i jedina, koju sam usvojio u praksi. Bolje receno nakanio se da ju usvojim, jer vise-manje svi mi dobro znamo sta bi trebalo i kako ali nas (ponajvise) lijenost sprjecava da to i materijaliziramo, pa postajemo cuvari beskorisnih informacija i mrtvog znanja.ina wrote:Puno ljudi oprostice lahko sebi... ono sto drugima
nikada ne bi.

niska grana wrote:Ta misao jedna je od rijetkih mudrolija, ako ne i jedina, koju sam usvojio u praksi. Bolje receno nakanio se da ju usvojim, jer vise-manje svi mi dobro znamo sta bi trebalo i kako ali nas (ponajvise) lijenost sprjecava da to i materijaliziramo, pa postajemo cuvari beskorisnih informacija i mrtvog znanja.ina wrote:Puno ljudi oprostice lahko sebi... ono sto drugima
nikada ne bi.
Kao rezultat toga zaista se ne sjecam kada sam zadnji put nekome nesto ozbiljno ili trajno zamjerio.
Kakogod, veoma mi se svidjaju tvoji kratki bljeskovi Ina i cesto se citajuci ih zapitam otkuda dolazi i kako nastaje inspiracija. Tim vise sto mi se cini da oni nisu rezultat promisljanja, vec iznenadnog nadahnuca....mozda se zavaravam, ali bi mi se svakako svidjeli sve i da tako nije. Lijepo

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests