Korejski poluotok
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Takmičenje: Kim Jong Un traži muža za svoju sestru
Ma Noleta

Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
- Status: Offline
Neće Koreja nikad biti ni do koljena crvenim kmerima. 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
A niko da komentira sto je herava ko ofinger i glava ko u dabra? Nek se pokake na porijeklo isto hajvani
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Iskreno... Još je i solidna, kakav joj je bratZagorka wrote:A niko da komentira sto je herava ko ofinger i glava ko u dabra? Nek se pokake na porijeklo isto hajvani
Nikad mi azijatkinje nisu bile favorit...
Habibti, ya nour el - ain... 
Aj nek ju ja nisam prva naruzila...ima kosicu goru neg ja a i zube ko u zeca 
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Da se ona prijavi na forum i posta slike na outfitu onda bi je žene hvalile a muškarci se nabacivali. 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Svaka forumasica je ljepsa od nje. Bas svaka. Slavenski su narodi lijepi (sad ce behko uletitBla wrote:Da se ona prijavi na forum i posta slike na outfitu onda bi je žene hvalile a muškarci se nabacivali.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Azijatkinja ima prelijepih da ti mozak stane. Ako je lijepa, I jos ako spoji sjeverno-americku kulturu sa svojim korijenima, dobijas veoma privlacnu zenu u svakom smislu. Tako da I nije cudno da mnogi sjeverno-americki muskarci pate od takozvane yellow fever.
Sto se tice rasnog pitanja u tim kulturama, Azijatkinje su, u vecini slucajeva, odbacene od svoje etnicke grupe ako se udaju za, recimo, crnca, a bijelci su cak I pozeljni. Parovi gdje se azijatski muskarci spajaju sa drugim rasama su dosta rijedji. Izuzetak su mozda Filipinci, ali oni iz istorijskih razloga jesu dosta drugacija grupa nego Kinezi, Vijetnamci, Korejci, itd.
Sestra od korejskog bozanstva, istina, nije nesto.
Sto se tice rasnog pitanja u tim kulturama, Azijatkinje su, u vecini slucajeva, odbacene od svoje etnicke grupe ako se udaju za, recimo, crnca, a bijelci su cak I pozeljni. Parovi gdje se azijatski muskarci spajaju sa drugim rasama su dosta rijedji. Izuzetak su mozda Filipinci, ali oni iz istorijskih razloga jesu dosta drugacija grupa nego Kinezi, Vijetnamci, Korejci, itd.
Sestra od korejskog bozanstva, istina, nije nesto.
. . . . . . . . .
Skratitivsuknju, obuti stikle ...odabrati pravu frizuru i malo sminke...bila bi ona ko grom..
Upoznala sam ih nekoliko , jako prijatne osobe.
@
Socrates je dovoljno opisao , u Kanadi ih ima dosta , ja sam ih imala prilike upoznati u Vancuveru, gdje je velika koncentracija istih, predivno ponasanje i lijepe su na svoj nacin.
Iskreno , ne moze nitko izgledati prostije (ponasanje)i ruznije od balkanki.
@
Socrates je dovoljno opisao , u Kanadi ih ima dosta , ja sam ih imala prilike upoznati u Vancuveru, gdje je velika koncentracija istih, predivno ponasanje i lijepe su na svoj nacin.
Iskreno , ne moze nitko izgledati prostije (ponasanje)i ruznije od balkanki.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9707 times
- Been thanked: 11442 times
Lagana. Može se fino nabiti i pronosati po kući 
Šta ima rasisti!
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Lebowski wrote:Šta ima rasisti!
Evo nema ništa, kako ti?
Baš se nešto malo iščuđavamo,otkud ovoliki Sejdići i Finciji kod nas.
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=65&t=20733
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4073 times
- Been thanked: 4177 times
Re: Korejski poluotok
Na osnovu ovog intervjua i nije tako loše kako nam se na prvi pogled čini...
SRPSKI TRENER U SEVERNOJ KOREJI

Branislav Moro jedini je stranac u sportu Demokratske Narodne Republike Koreje. On je odbojkaški trener u klubu “4.25 sports klub” iz Pjongjanga, gde je 425 oznaka armije koja je zadužena za oblast sporta. To je tim čijih 90 odsto igračica čini reprezentaciju ove najspecifičnije zemlje na svetu, s obzirom da je potpuno zatvorena za ostatak sveta.A da li je baš tako?
"Uglavnom nas i mediji pogrešno informišu, ne znam ni zašto, jer ne postoji nikakav interes u tome. Mi recimo čitamo da su deca tamo gladna, a deca su na pijedastalu u odnosu na nas. Imaju bolja obdaništa, bolje uslove, eto počevši od jedne banalne stvari - teren oko obdaništa im je postavljen gumom od pet centimetara i to im je standard da se dete ne bi povredilo kad padne. Imaju čak i zatvorene bazene u okviru obdaništa i to ne jedan, već po nekoliko", ističe Moro.
Srpski trener ističe da u Severnoj Koreji žive bez računa.
"Ova zemlja ima perspektivu, nikom ništa ne duguje, imaju fenomenalnu industriju hrane. Njihov prosečan lični dohodak je između 300 i 350 dolara, ali stan i kola dobijaju od države. Ne plaćaju školovanje, ne plaćaju zdravstvo, ne plaćaju komunalije. Država obezbeđuje sve".
Moro dodaje da u toj zemlji vladaju potpuno drugačije utemeljene vrednosti, koje ni uticaj sa Zapada koji bi dopreo kroz muziku ili film ne bi mnogo promenio.
"U mojoj ekipi sve devojke znaju da sviraju klavir, violine, što je kod nas već postalo neobično, takoreći egzotika. Da ne pominjem čitanje knjiga, jer ne mogu ćerku da nateram da pročita ni dve knjige. Jednom sam na treningu u najsavremenijoj teretani pustio modernu, zapadnu muziku, ali niko nije bio oduševljen. Njima se nešto i ne sviđa takva muzika. Slušaju, mogu vam reći dobru muziku. Imaju jednu fenomenalnu grupu Morango, žensku grupu sastavljenu od jedno 16-18 devojaka, od kojih 6-7 pevaju, a ostale sve sviraju. Bila je slovenačka grupa Lajbah u Pjongjangu, što je meni neshvatljivo."
Vođu Kim Džong Una još uvek nije upoznao, ali je morao da dobije njegov blagoslov za rad.
"Oni su vrlo obazrivi ljudi i o svemu se vodi računa. Moj trening je uvek praćen kamerom, što mi je možda malo u početku smetalo, ali sam posle video da se oni tako analitički odnose prema svim poslovima. Obično možete pročitati da odnos prema Kim Džong Unu izgleda fanatično, ali meni izgleda fantastično. Voleo bih da mi isto tako
volimo našeg predsednika, ma ko god on bio, ma kog uverenja, koje god političke stranke. Predsednik je zaslužio da ga poštuje narod koji ga je izabrao i samim tim i da ga voli. Te norme bi trebalo da važe za svakog predsednika u svakoj zemlji, kaže Moro, koji još nije upoznao "vođu", ali je sam vođa, Kim Džong Un dao "blagoslov" za njegov
novi ugovor.
O sportu i uslovima za rad Moro kaže:
"Što se tiče sporta i sportskih uslova, mogu da kažem da imam verovatno bolje uslove za rad nego 90 odsto klubova u Evropi. Imam bolje uslove nego u Nemačkoj, a da ne govorim o našim uslovima", kaže Moro.
"To nije ništa neobično, takav sistem praktikuje se i u pojedinim regionima Kine. Oni ulažu puno u sport, čak ima i ulica u Pjongjangu koja se zove ulica Mladosti, u kojoj se nalaze 32 sportske hale sa gledalištem. Svaki sport ima svoju halu. Ipak, odbojka ima posebno mesto, a popularan je i fudbal", objašnjava nam on.
Za kraj branislav Moro otkriva pravilo broj 1 u Severnoj Koreji.
"Kada dođete tamo prvo vam pojasne da ne postoji "Južna Koreja". Južna se naziva Koreja, a Severna nosi naziv Demokratska Narodna republika Koreja. Oni isključivo prihvataju takav odnos i takvo obraćanje prema državi. Koreja je naklonjena prema Americi, a DNR Koreja prema Kini i Rusiji", pojašnjava Moro.
kurir.rs
SRPSKI TRENER U SEVERNOJ KOREJI

Branislav Moro jedini je stranac u sportu Demokratske Narodne Republike Koreje. On je odbojkaški trener u klubu “4.25 sports klub” iz Pjongjanga, gde je 425 oznaka armije koja je zadužena za oblast sporta. To je tim čijih 90 odsto igračica čini reprezentaciju ove najspecifičnije zemlje na svetu, s obzirom da je potpuno zatvorena za ostatak sveta.A da li je baš tako?
"Uglavnom nas i mediji pogrešno informišu, ne znam ni zašto, jer ne postoji nikakav interes u tome. Mi recimo čitamo da su deca tamo gladna, a deca su na pijedastalu u odnosu na nas. Imaju bolja obdaništa, bolje uslove, eto počevši od jedne banalne stvari - teren oko obdaništa im je postavljen gumom od pet centimetara i to im je standard da se dete ne bi povredilo kad padne. Imaju čak i zatvorene bazene u okviru obdaništa i to ne jedan, već po nekoliko", ističe Moro.
Srpski trener ističe da u Severnoj Koreji žive bez računa.
"Ova zemlja ima perspektivu, nikom ništa ne duguje, imaju fenomenalnu industriju hrane. Njihov prosečan lični dohodak je između 300 i 350 dolara, ali stan i kola dobijaju od države. Ne plaćaju školovanje, ne plaćaju zdravstvo, ne plaćaju komunalije. Država obezbeđuje sve".
Moro dodaje da u toj zemlji vladaju potpuno drugačije utemeljene vrednosti, koje ni uticaj sa Zapada koji bi dopreo kroz muziku ili film ne bi mnogo promenio.
"U mojoj ekipi sve devojke znaju da sviraju klavir, violine, što je kod nas već postalo neobično, takoreći egzotika. Da ne pominjem čitanje knjiga, jer ne mogu ćerku da nateram da pročita ni dve knjige. Jednom sam na treningu u najsavremenijoj teretani pustio modernu, zapadnu muziku, ali niko nije bio oduševljen. Njima se nešto i ne sviđa takva muzika. Slušaju, mogu vam reći dobru muziku. Imaju jednu fenomenalnu grupu Morango, žensku grupu sastavljenu od jedno 16-18 devojaka, od kojih 6-7 pevaju, a ostale sve sviraju. Bila je slovenačka grupa Lajbah u Pjongjangu, što je meni neshvatljivo."
Vođu Kim Džong Una još uvek nije upoznao, ali je morao da dobije njegov blagoslov za rad.
"Oni su vrlo obazrivi ljudi i o svemu se vodi računa. Moj trening je uvek praćen kamerom, što mi je možda malo u početku smetalo, ali sam posle video da se oni tako analitički odnose prema svim poslovima. Obično možete pročitati da odnos prema Kim Džong Unu izgleda fanatično, ali meni izgleda fantastično. Voleo bih da mi isto tako
volimo našeg predsednika, ma ko god on bio, ma kog uverenja, koje god političke stranke. Predsednik je zaslužio da ga poštuje narod koji ga je izabrao i samim tim i da ga voli. Te norme bi trebalo da važe za svakog predsednika u svakoj zemlji, kaže Moro, koji još nije upoznao "vođu", ali je sam vođa, Kim Džong Un dao "blagoslov" za njegov
novi ugovor.
O sportu i uslovima za rad Moro kaže:
"Što se tiče sporta i sportskih uslova, mogu da kažem da imam verovatno bolje uslove za rad nego 90 odsto klubova u Evropi. Imam bolje uslove nego u Nemačkoj, a da ne govorim o našim uslovima", kaže Moro.
"To nije ništa neobično, takav sistem praktikuje se i u pojedinim regionima Kine. Oni ulažu puno u sport, čak ima i ulica u Pjongjangu koja se zove ulica Mladosti, u kojoj se nalaze 32 sportske hale sa gledalištem. Svaki sport ima svoju halu. Ipak, odbojka ima posebno mesto, a popularan je i fudbal", objašnjava nam on.
Za kraj branislav Moro otkriva pravilo broj 1 u Severnoj Koreji.
"Kada dođete tamo prvo vam pojasne da ne postoji "Južna Koreja". Južna se naziva Koreja, a Severna nosi naziv Demokratska Narodna republika Koreja. Oni isključivo prihvataju takav odnos i takvo obraćanje prema državi. Koreja je naklonjena prema Americi, a DNR Koreja prema Kini i Rusiji", pojašnjava Moro.
kurir.rs
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ja se stvarno nadam, da tu ima istine, da se ljudi ne pate.
Ipak, tamo ne bih živio, niti bi tamo moglo živiti 99% Bosanaca, u zemlji gdje nema nikakve slobode i gdje se smrtna kazna izvršava gađanjem iz minobacača ili PAT-a
Onih preostalih 1%, to su Mohr i još poneki.
Ipak, tamo ne bih živio, niti bi tamo moglo živiti 99% Bosanaca, u zemlji gdje nema nikakve slobode i gdje se smrtna kazna izvršava gađanjem iz minobacača ili PAT-a
Onih preostalih 1%, to su Mohr i još poneki.
S tim je sve rekaoObično možete pročitati da odnos prema Kim Džong Unu izgleda fanatično, ali meni izgleda fantastično. Voleo bih da mi isto tako
volimo našeg predsednika, ma ko god on bio, ma kog uverenja, koje god političke stranke. Predsednik je zaslužio da ga poštuje narod koji ga je izabrao i samim tim i da ga voli. Te norme bi trebalo da važe za svakog predsednika u svakoj zemlji, kaže Moro,
Ja mu sad apsolutno vjerujem
Zamišljam intervju u drugom tonu (realnijem) i njegov povratak u dnr
Habibti, ya nour el - ain... 
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4073 times
- Been thanked: 4177 times
Daleko od toga da bih mogla živeti u zemlji gde ti diktiraju i kakvu frizuru smeš imati, a da ne pričam o dugogodišnjem služenju vojnog roka i sl. A deluje mi taj narod kao jedna velika hipnotisana gomila, sad da li zbog divljenja prema dotičnom ili iz straha od njegovih "genijalnih ideja" za linčovanje to je pitanje 
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

srculence7 wrote:Daleko od toga da bih mogla živeti u zemlji gde ti diktiraju i kakvu frizuru smeš imati, a da ne pričam o dugogodišnjem služenju vojnog roka i sl. A deluje mi taj narod kao jedna velika hipnotisana gomila, sad da li zbog divljenja prema dotičnom ili iz straha od njegovih "genijalnih ideja" za linčovanje to je pitanje
Ama, tamo je komunizam startao u doba, kad se nije imalo ništa. Nema narod demokratske tradicije, nema nikakav osnov, pa ne može da se samoorganizuje oko otpora režimu.
Daj bože da je taj srpski trener u pravu, kad govori o njihovom standradu, pa nek se ljudi bar ne pate i ne gladuju.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Sjeverna Koreja zabranila sarkazam

Čak i posredne kritike autoritarne vlade su zabranjene, izvijestili su azijski mediji. Funkcioneri su diljem zemlje održali masovne sastanke na kojima su upozorili ljude da ne kritikuju državu, piše Independent.
Funkcioneri su rekli ljudima da sarkastični izrazi poput "sve je to Amerika kriva", kada se misli da krivica leži negdje drugdje, predstavljaju neprihvatljivu kritiku režima.
Podrugljivi izraz "budala koja ne vidi vanjski svijet", koji se odnosi na lidera zemlje, proširio se državom, potičući vlasti na akciju.
Regionalni mediji su izvijestili o povećanju djela neslaganja sa vlašću u posljednje vrijeme. Grafiti koji se izruguju vladi i Kimu su se pojavili već dva puta u zemlji u posljednjim sedmicama.
Sjeverna Koreja u posljednje vrijeme je izvršila nekoliko testiranja oružja, kako bi pokazala nuklearne mogućnosti ove zemlje, izvještava Independent.
(klix)