cuj ko..Konsultant wrote:Ko ce platiti sve te referendume???
...Drzava,narod...
Bake mu je nabacio loptu na volej..
Dogovor oko zajma sa MMF-om,mu daje tu mogucnost.
Sta sad nasi i Bake ..koji qurac kao pjene....

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

cuj ko..Konsultant wrote:Ko ce platiti sve te referendume???

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nemoj na sultana, balijko! Izetbegovićevci su jedina dobra stvar koja se dogodila Bosni. Da nije njih ne bi ni Bošnjaka bilo.Veca wrote:...i bake je isto smece,nista bolji nije! ...sve to treba pomest!

Podrinjac wrote:Nemoj na sultana, balijko! Izetbegovićevci su jedina dobra stvar koja se dogodila Bosni. Da nije njih ne bi ni Bošnjaka bilo.Veca wrote:...i bake je isto smece,nista bolji nije! ...sve to treba pomest!
Možda ga je samo rodila.Veca wrote:Podrinjac wrote:Nemoj na sultana, balijko! Izetbegovićevci su jedina dobra stvar koja se dogodila Bosni. Da nije njih ne bi ni Bošnjaka bilo.Veca wrote:...i bake je isto smece,nista bolji nije! ...sve to treba pomest!
...balijka ti je mama,koja te je rodila i vaspitala!

Nemoj da vrijeđaš demokratsko izabranog sultana.Veca wrote:Podrinjac wrote:Nemoj na sultana, balijko! Izetbegovićevci su jedina dobra stvar koja se dogodila Bosni. Da nije njih ne bi ni Bošnjaka bilo.Veca wrote:...i bake je isto smece,nista bolji nije! ...sve to treba pomest!
...balijka ti je mama,koja te je rodila i vaspitala!

Ima li ovde na Balkanu bilo koji političar da nije smeće?Veca wrote:...i bake je isto smece,nista bolji nije! ...sve to treba pomest!
Svi smeće a svaki put ih biramo.Nole wrote:Ima li ovde na Balkanu bilo koji političar da nije smeće?Veca wrote:...i bake je isto smece,nista bolji nije! ...sve to treba pomest!
Baš tako. Ali ni jednog pozitivnog lika u politici ni da se nazire nema na ovim prostorima, sve go lopov i budale koji mogu rat zakuvati...Podrinjac wrote:Svi smeće a svaki put ih biramo.Nole wrote:Ima li ovde na Balkanu bilo koji političar da nije smeće?Veca wrote:...i bake je isto smece,nista bolji nije! ...sve to treba pomest!
Ne znam ko je dosadniji ili ovi koji su protiv tih političara, ili oni koji ljube dupe tim istim političarima.

Nole wrote:Ima li ovde na Balkanu bilo koji političar da nije smeće?Veca wrote:...i bake je isto smece,nista bolji nije! ...sve to treba pomest!
Meni je napisao da je Lazanski lupio glupost oko referenduma u Sloveniji, kad sam ja tekst Lazanskog postavio ovde. E sad sam u Politici postavio deo njegovog teksta oko tog referenduma i mehov odgovor meni. Čekam da ga administratori postave i da vidim šta će Lazanski odgovoriti.Krokodil Behko wrote:Zar Meho troši vrijeme na tu budalu?

Samo da ne zakuvaju neku frku. Ko zna šta Miletu može pasti na pamet kad skonta da gubi vlast. treba biti skonctrisam i smiren ove "vrće" jeseniKrokodil Behko wrote:Inače, ponovo se od jednog drveta, ne vidi šuma.
Baš kao što je odluka uS tumačena, kao zabrana održavanja praznika, sad se tumači da je ta odluka i potvrđena, a zapravo, oni se nisu ni izjašnjavali o samom prazniku, nego samo o održavanju referenduma, a za praznik su rekli, samo da do tog trenutka, nije bilo ništa novo, što se tiče pravne materije.
fajnali, nije isključeno da oni Dodika namjerno guraju preko ivice. Guraju ga u referendum, jer ići će u potpunu izolaciju, ako ga provede, a ako ga ne provede, svakako gubi izbore, a US BiH, kako nezvanično doznajem, svega 2-3 dana pred izbore, ponovo zasjeda i kao da gledam da ublažava presudu.

Hoće, ublažit će je, ali samo na način da će nacrtati šta treba da se učini.Veca wrote:...Behko,ja ne vjerujem da ce ublaziti presudu! ...a ako to naprave,sami ce sebe popisati po glavi! ...ondaK,nek' im alah pomogne!
 Popovi su na referemdumu pobijedili i trgovine nedeljom prema referendumu nebi trebale raditi...
 Popovi su na referemdumu pobijedili i trgovine nedeljom prema referendumu nebi trebale raditi... 
I Franc Jozef. Nikad boljeg vakta.storm wrote:Živjela austro-ugarska
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests