Zajedno do pobjede!!
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Ne znam i nije bitno jer cete se pobrinuti da pobijedite. Na tri mjesta su bosnjaci otkrili nepravilnosti i svi su smijenjeni a na njihovo mjesto dovedeni su Hrvati.zloćko_tokmak wrote:Majo,po tvojoj procjeni koliko se otprilike Bosnjaka iz Mostara prijavilo na glasovanje u stolacku opcinu?
Ima li igdje podatak koliko se ljudi prijavilo za dopisno glasovanje u Stolac?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

http://www.avaz.ba/clanak/256838/mup-hn ... ca-u-stocuMaja wrote:Evo info iz prve ruke.
Nisam mislila glasati ali kad sam cula sta rade hrvati otisla sam i dosla taman kad su otkazani tako da nisam glasala.
Ovo sto su iz Mostara dolazili da glasaju to su sve rodjeni stocani koje su Hrvati odozdo protjerali.
Ako su se odjavili iz Mostara i prijavili u Stolac to je njihovo pravo jer su Stocani, rodjeni tu i protjerani ne svojom voljom.
Nije dosao crnac iz Konga da glasa.
Hrvati su se prepali jer je postojala sansa da prvi put nakon rata nacelnik Stoca bude Bosnjak tj Kaplan pa su smjenjivali sve posmatrace bosnjacke nacionalnosti koji su uocavali razne nepravilnosti i na njihovo mjesto dovodili Hrvate pa radili sto im volja. To je sve radio taj Peric koji je napadnut a napao ga je, kako sam ja cula sam Kaplan. Mada nema to u medijima.
Navodno mu je upao u kancelariju i nokautirao ga.
Sad ne znam hoce li imati problema s kandidaturom za nacelnika.
U svakom slucaju, ako sam se prije premisljala sad cu bas glasati za njega.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests