Njihovom greskom ili greskom vozaca motornih vozila,desavaju se tragedije.
Meni i nije bas najjasnije,koliko je odgovornost vozaca motornog vozila,
pod uslovom,da se pridrzavao svih propisa,te blagovremeno djelovao da ne
dodje do nesrece. Cujem razne vijesti o raznim osudama. katkad mi se cine
nepravedne,kao i ova.
Sta vi mislite,u kojim okolnostima je vozac motornog vozila kriv,ako pregazi pjesaka
ili biciklistu i kolika je kazna?
Kao i,kako se ponasati u saobracaju u kojem ucestvuju pjesaci i biciklisti
ali i obrnuto. Kojih se propisa,oni striktno,moraju pridrzavati,da ne bi doslo
do tragedije?

Nezadovoljan presudom po kojoj je Zvonimir Mazur (21) za ubistvo njegove kćerke dobio samo 10 mjeseci zatvora, otac poginule Marije Ivica Šaleković, nasrnuo je u sudu na Zvonimira i udario ga, prenijeli su hrvatski mediji.
„Ja ću ti suditi! Ja ću te naći! Ubico!“, vikao je Šaleković Zvonimiru, koji se od šoka srušio na pod nakon udarca, a s obzirom na to da je Šaleković nasrnuo i na oca osuđenog, u incident su se umiješali i advokati i pravosudni policajac.
„Nikakva presuda, pa da je i sto godina zatvora, mene neće zadovoljiti. Porodica mi se raspala. Ipak, smiješno je to što odbrana traži godinu dana kazne. Moja kćerka nije ni pas, ni mačka!“, izjavio je Ivica na sudu i tražio kaznu od tri godine zatvora.
On je istakao da sumnja u nalaz vještaka, po kojem je osuđeni Mazur vozio 64 kilometra na sat, na putu na kojem je dozvoljena brzina od 70 km/h, kao i u pristrasnost suda.
„Jedan vještak je čak rekao da je vozio 45 kilometara na sat, a svjedoci su izjavili da je projurio pored njih“, istakao je Ivica i dodao da pismo izvinjenja koje mu je nakon smrti kćerke uputila porodica Mazurov smatra neiskrenim.
Marija Šaleković (20) stradala je 13. novembra prošle godine od povreda koje je zadobila kada je na nju dan ranije na pješačkom prelazu kolima naletio Mazur, dok je prelazila ulicu sa dečkom Matejem Josipovićem.