Za koga navijate?
- Jaca
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Za koga navijate?
Austrija Wien
i naravno za reprezantaciju BiH
i naravno za reprezantaciju BiH
bolje biti malo lud nego malo pametan
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
blento59 wrote:i ostatak svijeta je liAnonimus 9 wrote:FC.Sarajevo
AC.MIlan
Mancester city
FC.Barcelona
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- bboyFireFish
- Sitna buranija

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14460 times
- Been thanked: 10004 times
ja ko i u mene mi otac - za svoj stomak 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- bboyFireFish
- Sitna buranija

[quote="Julija-Klara]ja ko i u mene mi otac - za svoj stomak
[/quote]
Al kad se stomak dobro napuni onda godi da se pogleda kakva tekma
Al kad se stomak dobro napuni onda godi da se pogleda kakva tekma
-
Plavetnilo
- Sitna buranija

...Željo na usnama mojim
zbog tebe život mi vrijedi
razlog što srce mi kuca
Plavo je srce u meni...
zbog tebe život mi vrijedi
razlog što srce mi kuca
Plavo je srce u meni...
Manchester United i Zeljeznicar volim jednostavno.
Simpatisem mnoge klubove pored njih, dakle nisam zagrizeni fan da grickam nokte i udaram vazduh nogom na sansi ali su mi dragi na neki nacin i pratim ih koliko mogu. PSV, River Plate, Napoli, Feyenoord, Betis, Zvezda (mada nisam ni blizu fanatik kao stari recimo), Dortmund, Zenit i Cruz Azul.
Ima tu jos klubova, pretezno mi drag postane klub ako vidim da imaju neku svoju karakteristiku koja ga izdvaja od ostalih. Nacin poslovanja, davanje sansi mladim igracima, nacin igre...
S druge strane mrzim ove silikonske klubove. City, Malaga, Anzhi i slicne. Koji nastaju preko noci i misle da se sve kupuje parama. Kapa dole ulagacima ali to nije bit fudbala.
Simpatisem mnoge klubove pored njih, dakle nisam zagrizeni fan da grickam nokte i udaram vazduh nogom na sansi ali su mi dragi na neki nacin i pratim ih koliko mogu. PSV, River Plate, Napoli, Feyenoord, Betis, Zvezda (mada nisam ni blizu fanatik kao stari recimo), Dortmund, Zenit i Cruz Azul.
Ima tu jos klubova, pretezno mi drag postane klub ako vidim da imaju neku svoju karakteristiku koja ga izdvaja od ostalih. Nacin poslovanja, davanje sansi mladim igracima, nacin igre...
S druge strane mrzim ove silikonske klubove. City, Malaga, Anzhi i slicne. Koji nastaju preko noci i misle da se sve kupuje parama. Kapa dole ulagacima ali to nije bit fudbala.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9702 times
- Been thanked: 11436 times
Strootman wrote:Manchester United i Zeljeznicar volim jednostavno.
I ja navijam za Dortmund u Bundes ligi. Nije mi fora, navijati za Bajern.
Sta mislis u kojem bi se manchesteru, bolje uklopio Goetze?
Meni se cini u City-ju. Oni manje igraju na snagu a Goetze je inace,
igrac leprsavog fudbala. United i Real, nisu klubovi za njega.
@Behko
Na stranu druze to oko nacina igre koji bi Gotzeu odgovarao ali City, po meni naravno, nije opcija za njega. Dakako da bi finansijski odlicno prosao, praunuci bi mu "ladili jaja" pod palmom, ali novac mu ne smije biti na prvom mjestu. Imat` ce ga i u Unitedu i Realu i Barceloni. On bi najbolje prosao u Barci sigurno, mislim najvise bi mu odgovarala ta igra koju forsira Barcelona, totalni fudbal - sin Ajaxa i Rivera, ali dali bi imao mjesta igrati to je veliko pitanje + dali uopste i treba Barci pored hejbeta veznjaka. U Cityu mnogo stvari ne stima nikako, idu i oni prijatelju na snagu itekako samo imaju vise izvikanih imena pa ljudi su cesto pod dojmom kako igraju leprsav fudbal. U Realu bi mozda i uspio ali malo me zigosa ovaj slucaj Sahina pa nebi volio da ode tamo, cisto da ge na zadesi ista sudbina.
Gotze, realno, u svakom timu ima mjesta. Svaki tim oko igraca njegovog tipa moze graditi igru, mlad je a uz to i vrhunski talenat, zna mali "gonjat balun" vala. Ima dobar radius kretanja, odlicno razigrava ekipu i zna igrati i kroz sredinu i razigravati krila. Uspio bi vjerujem u bilo kojem klubu ali ja bih najvise volio da ostane u Dortmundu i da grade ekipu oko njega te da ih, jednog dana, gledam u finalu CL-a. Ako ne, onda glasam za Arsenal kao njegovu destinaciju.
On bi recimo u veznom redu sa Modricem i Strootmanom, ili igracima tog tipa, uspio samo tako. Imao bi slobodu da se apsolutno fokusira na razigravanje ekipe a sto manje o greskama koje bi eventualno mogao napraviti tokom 90 i kusur minuta. Naravno, ovakav vezni red je cista fantazija posebno sto bi za njega neki tim morao izdvojiti 100 miliona sigurno. Luka - 40, Gotze -40, Kevin - 20. Iluzija ali "san" ipak.
Na stranu druze to oko nacina igre koji bi Gotzeu odgovarao ali City, po meni naravno, nije opcija za njega. Dakako da bi finansijski odlicno prosao, praunuci bi mu "ladili jaja" pod palmom, ali novac mu ne smije biti na prvom mjestu. Imat` ce ga i u Unitedu i Realu i Barceloni. On bi najbolje prosao u Barci sigurno, mislim najvise bi mu odgovarala ta igra koju forsira Barcelona, totalni fudbal - sin Ajaxa i Rivera, ali dali bi imao mjesta igrati to je veliko pitanje + dali uopste i treba Barci pored hejbeta veznjaka. U Cityu mnogo stvari ne stima nikako, idu i oni prijatelju na snagu itekako samo imaju vise izvikanih imena pa ljudi su cesto pod dojmom kako igraju leprsav fudbal. U Realu bi mozda i uspio ali malo me zigosa ovaj slucaj Sahina pa nebi volio da ode tamo, cisto da ge na zadesi ista sudbina.
Gotze, realno, u svakom timu ima mjesta. Svaki tim oko igraca njegovog tipa moze graditi igru, mlad je a uz to i vrhunski talenat, zna mali "gonjat balun" vala. Ima dobar radius kretanja, odlicno razigrava ekipu i zna igrati i kroz sredinu i razigravati krila. Uspio bi vjerujem u bilo kojem klubu ali ja bih najvise volio da ostane u Dortmundu i da grade ekipu oko njega te da ih, jednog dana, gledam u finalu CL-a. Ako ne, onda glasam za Arsenal kao njegovu destinaciju.
On bi recimo u veznom redu sa Modricem i Strootmanom, ili igracima tog tipa, uspio samo tako. Imao bi slobodu da se apsolutno fokusira na razigravanje ekipe a sto manje o greskama koje bi eventualno mogao napraviti tokom 90 i kusur minuta. Naravno, ovakav vezni red je cista fantazija posebno sto bi za njega neki tim morao izdvojiti 100 miliona sigurno. Luka - 40, Gotze -40, Kevin - 20. Iluzija ali "san" ipak.
-
Obrisan profil
- STrendzer
- Inventar foruma

Eintracht Frankfurt i Sloboda Tuzla u prvoj liniji...malo Barcelona,Malo Lion,malo Juventus itd...
u svakoj ligi imam klub prema kojem imam naklonost,,a prije 20 god u ex Yu Partizan
- nezaboravna
- Aktivni forumaš

Samo za Drzavnu reprezentaciju Bosne i to kad igraju
Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
- Angelino croft
- Osvježenje foruma

-
Siroki_Brijeg
- Na probnom

GNK Dinamo Zagreb i reprezentacija Hrvatske. Imam i nekoliko europskih klubova dragih, ali navedeni su nepromjenjivi.
-
Siroki_Brijeg
- Na probnom

Drzavna reprezentacija??nezaboravna wrote:Samo za Drzavnu reprezentaciju Bosne i to kad igraju
- STrendzer
- Inventar foruma

Siroki_Brijeg wrote:Drzavna reprezentacija??nezaboravna wrote:Samo za Drzavnu reprezentaciju Bosne i to kad igraju
moj druze,i to "tvoje"( a nije tvoje) jedva funkcionise,na kapaljku,na jedvite jade...
cemu tolika zluradost?!