Showbizz
Moderator: Krokodil Behko
Re: Severina carskim rezom rodila sina Aleksandra
Dokle li ce ta ''prava'' ljubav trajati, pitam se ....
Ovaj svijet neće uništiti atomska bomba kao što kažu novine, nego će umrijeti od smijeha, od banalnosti, od ismijavanja svega i zato što će od svega praviti vic, i to loš vic. *Carlos Ruiz Zafon*
I svi misle da su jedinstveni, a zapravo nije nitko. Čovjek bi se mogao utopiti u beznačajnosti.
I svi misle da su jedinstveni, a zapravo nije nitko. Čovjek bi se mogao utopiti u beznačajnosti.
-
Obrisan profil
- Status: Offline
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7894 times
- Been thanked: 18662 times
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Nek' joj je beba ziva i zdrava....a sto se tice da joj muz zna kormilariti,pilotirati,svirati,pa meni nije cudno,jer je milioner,pa moze nauciti sta god zeli,vjerovatno i jahanje,inace oni imaju skupe hobije.....to bas i nisu osobine u koje se zaljubljuje,ali eto 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- nezaboravna
- Aktivni forumaš

Vala Seve, neka ti je sa srecom i nek si i ti postala majka jedan najljepsi dozivljaj koji ti se moze desit.Sretno i bericetno nek bude zaista

Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
- Maja
- Administrator

Povratak jugoslovenske zvijezde:
Tajči snima novi album

Nekad jedna od najvećih pjevačkih zvijezda sa prostora bivše Jugoslavije, Tatjana Matejaš Tajči, proteklih je dana ponovno boravila u Zagrebu. U pitanju nije bila isključivo privatna posjeta, već i poslovna; Tajči navodno u Zagrebu snima novi album.
Novi album, kojeg Tajči na relaciji Cincinnati-Zagreb priprema marljivo i s velikim entuzijazmom, sadržat će desetak potpuno novih pjesama, a izaći će uoči njene velike turneje, koja se trebala održati u jesen prošle godine, ali je odgođena za ovu godinu.
Tajčin menadžerski tim kratko najavljuje da će svi biti ugodno iznenađeni Tajčinim novim zvukom, te da neće nedostajati veselja, plesa i pamtljivih zaraznih melodija koje će jako podsjetiti na Tajči od prije 20 godina, a u sklopu nove turneje će navodno nastupiti i u sarajevskoj Zetri.

Nekad jedna od najvećih pjevačkih zvijezda sa prostora bivše Jugoslavije, Tatjana Matejaš Tajči, proteklih je dana ponovno boravila u Zagrebu. U pitanju nije bila isključivo privatna posjeta, već i poslovna; Tajči navodno u Zagrebu snima novi album.
Novi album, kojeg Tajči na relaciji Cincinnati-Zagreb priprema marljivo i s velikim entuzijazmom, sadržat će desetak potpuno novih pjesama, a izaći će uoči njene velike turneje, koja se trebala održati u jesen prošle godine, ali je odgođena za ovu godinu.
Tajčin menadžerski tim kratko najavljuje da će svi biti ugodno iznenađeni Tajčinim novim zvukom, te da neće nedostajati veselja, plesa i pamtljivih zaraznih melodija koje će jako podsjetiti na Tajči od prije 20 godina, a u sklopu nove turneje će navodno nastupiti i u sarajevskoj Zetri.
Re: Povratak jugoslovenske zvijezde:
Jednom sam na htv gledala intervju s njom u kojem je govorila o prestanku muzičke karijere, kako, zašto i sl. Uglavnom, ako se dobro sjećam, rekla je da se stidi kakvom se muzikom bavila, kako se sada bavi samo duhovnom muzikom. Zar je moguće da će se opet vratiti na staro...
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Tajči frizure su kod nekih još u modi ,npr one žene neke kad dođu na dženazu pa moraju staviti maramu i onda je stave samo na vrh glave ,a "tajči" šiške izbace van 
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Maja
- Administrator

I ja sam pomislila da će pjesme biti ozbiljne ali onda vidjeh ovoIdeja wrote:Jednom sam na htv gledala intervju s njom u kojem je govorila o prestanku muzičke karijere, kako, zašto i sl. Uglavnom, ako se dobro sjećam, rekla je da se stidi kakvom se muzikom bavila, kako se sada bavi samo duhovnom muzikom. Zar je moguće da će se opet vratiti na staro...
Tajčin menadžerski tim kratko najavljuje da će svi biti ugodno iznenađeni Tajčinim novim zvukom, te da neće nedostajati veselja, plesa i pamtljivih zaraznih melodija koje će jako podsjetiti na Tajči od prije 20 godina
pa ne znam...
Ali vidi molim te, ništa manje nego Zetra. Ko da je Štulić. Je li to samouvjerenje opravdano, pitam se
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9728 times
- Been thanked: 11465 times
Zapravo, njena je frizura u svemu, nalik na frizuru Marylin Monroe.
Nisam gajio neki respekt prema njoj u doba, kad je bila popularna.
Ali bez obzira na to, ipak je ona bolja, nego ove sadasnje "zvijezde"
Nisam gajio neki respekt prema njoj u doba, kad je bila popularna.
Ali bez obzira na to, ipak je ona bolja, nego ove sadasnje "zvijezde"
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
la costa bolan onda je sada u klasi milf. idealno da idealnije ne moze biti.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8896 times
- Been thanked: 5651 times
Konsultant wrote:la costa bolan onda je sada u klasi milf. idealno da idealnije ne moze biti.

The Dark Side Of The Forum...
- Maja
- Administrator

[media]e25_3FuQWHg[/media]
Ali ples je kul
Koje smo mjesto tad bili zna li iko?
Ali ples je kul
- String
- Legenda foruma

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 27 times
Ma hoce zena novce od stare "slave".
....isto kao sto je i BLIJEDO Dugme napravilo pa je Bregovic cijelo vrijeme na koncertu pokusavao da pronadje zice na gitari... uzas svih uzasa...balkane,,baaalkane, baaaaalkane moj....

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ne znam tacno, ali je bila negdje oko desetog mjesta.Maja wrote:[media]e25_3FuQWHg[/media]
Ali ples je kul![]()
Ove danasnje, plesu jos gore.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Bh manekenka i glumac Bh korijena ušli u brak
Miss DEPO ONLINE Semira Hadžimehmedagić udala se za holivudskog glumca Edina Galija!

Mladi bračni par, koji živi u Los Angelesu, za Dnevni avaz je potvrdio ovu informaciju, a Samira je rekla:
- Na Facebooku smo tek objavili, ali vjenčali smo se prije nešto više od mjesec. U početku su za to znali samo bliski prijatelji i rodbina, ali eto, uz pomoć društvenih mreža nije bilo teško da i drugi saznaju, posebno nakon što sam prezime promijenila u Gali.

Ljepotica i glumac upoznali su se kada je Semira prvi put došla u Los Angeles i to na koncertu Nirvana i Almera, takođe Bosanaca koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ljubavnu vezu započeli su prije pet mjeseci.
Visočanka Semira u Ameriku je odselila nakon što je prošle godine ponijela titulu Miss Global, a Edin, pravog prezimena Galijašević, već godinama živi u Hollywoodu, gdje gradi uspješnu glumačku karijeru.
Bh. ljepotica je i vlasnica licence Izbora Miss Global za BiH, pa ćemo je u narednom periodu gledati u toj ulozi.
Edin, koji je dobio prestižnu nagradu Emmy za sporednu ulogu u popularnoj seriji 'Momci s Madisona' ('Mad Men'), snimio je nedavno film 'Hemingway and Gellhorn' s velikom Nicole Kidman.

Mladi bračni par, koji živi u Los Angelesu, za Dnevni avaz je potvrdio ovu informaciju, a Samira je rekla:
- Na Facebooku smo tek objavili, ali vjenčali smo se prije nešto više od mjesec. U početku su za to znali samo bliski prijatelji i rodbina, ali eto, uz pomoć društvenih mreža nije bilo teško da i drugi saznaju, posebno nakon što sam prezime promijenila u Gali.

Ljepotica i glumac upoznali su se kada je Semira prvi put došla u Los Angeles i to na koncertu Nirvana i Almera, takođe Bosanaca koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ljubavnu vezu započeli su prije pet mjeseci.
Visočanka Semira u Ameriku je odselila nakon što je prošle godine ponijela titulu Miss Global, a Edin, pravog prezimena Galijašević, već godinama živi u Hollywoodu, gdje gradi uspješnu glumačku karijeru.
Bh. ljepotica je i vlasnica licence Izbora Miss Global za BiH, pa ćemo je u narednom periodu gledati u toj ulozi.
Edin, koji je dobio prestižnu nagradu Emmy za sporednu ulogu u popularnoj seriji 'Momci s Madisona' ('Mad Men'), snimio je nedavno film 'Hemingway and Gellhorn' s velikom Nicole Kidman.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Re: Bh manekenka i glumac Bh korijena ušli u brak
I ja kad sam procitala naslov,rekoh:vauuuuuuuuu
spavati necu moci tacno 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
E sad mi je potaman...tacno sam se isekirala zadnjih 5 mj sve mislila "Kako li ce Boze?"
odoh sad nastaviti sa svojim zivotom
odoh sad nastaviti sa svojim zivotom
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Sa srecom 
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava