37962557_10211870735226701_5054763988668121088_n.jpg
SDA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: SDA
Sven Rustempašić
Sven R.: Cijenjeni branitelji Republike Bosne i Hercegovine, već od prije rata znam, a već preko dvije decenije i javno vam putem Interneta objašnjavam, da su Alija (i sin Bakir) Izetbegović (SDA) i Fahrudin Radončić (SBB), ustvari smradovi na jednom te istom zadatku, kojega su zajedno bez ikakvih tajnih ili javnih sukoba obavljali 20 godina (1990-2010), a to je uništenje Republike Bosne i Hercegovine uz stvaranje srpske države zapadno od Drine, Republike srpske, a kojega i dalje, nakon što je krajem 2009. godine Radončić osnovao svoju stranku, SBB, obavljaju zajedno - ali pri čemu od 2010. godine u javnosti glume žestoku zavadu, naročito na stranicama ¨Dnevnog avaza¨! I zato je ovo što sada kaže Dino Konaković (¨Narod i pravda¨), bivši visoko pozicionirani član i funkcioner SDA, u svojoj temeljnoj tezi koja se odnosi na savez Izetbegović-Radončić, sasvim tačno... pri čemu bi trebalo dati još neka pojašnjenja... obavezno pogledati što kaže Konaković, lider nove stranke ¨Pravda i narod¨, koju je sa suradnicima osnovao marta ove 2018. godine (prisustvao sam tada toj osnivačkoj skupštini kao posmatrač i donekle simpatizer, u ¨Domu mladih¨ Skenderija, Sarajevo).
Dino Konaković: ¨Sklanjanje Zvizdića i ove njegove infrastrukture igraju utakmicu u kojoj bi Radončić imao šanse da pobijedi. Mislim da su ljudi to shvatili.¨
Sven R.: Cijenjeni branitelji Republike Bosne i Hercegovine, već od prije rata znam, a već preko dvije decenije i javno vam putem Interneta objašnjavam, da su Alija (i sin Bakir) Izetbegović (SDA) i Fahrudin Radončić (SBB), ustvari smradovi na jednom te istom zadatku, kojega su zajedno bez ikakvih tajnih ili javnih sukoba obavljali 20 godina (1990-2010), a to je uništenje Republike Bosne i Hercegovine uz stvaranje srpske države zapadno od Drine, Republike srpske, a kojega i dalje, nakon što je krajem 2009. godine Radončić osnovao svoju stranku, SBB, obavljaju zajedno - ali pri čemu od 2010. godine u javnosti glume žestoku zavadu, naročito na stranicama ¨Dnevnog avaza¨! I zato je ovo što sada kaže Dino Konaković (¨Narod i pravda¨), bivši visoko pozicionirani član i funkcioner SDA, u svojoj temeljnoj tezi koja se odnosi na savez Izetbegović-Radončić, sasvim tačno... pri čemu bi trebalo dati još neka pojašnjenja... obavezno pogledati što kaže Konaković, lider nove stranke ¨Pravda i narod¨, koju je sa suradnicima osnovao marta ove 2018. godine (prisustvao sam tada toj osnivačkoj skupštini kao posmatrač i donekle simpatizer, u ¨Domu mladih¨ Skenderija, Sarajevo).
Dino Konaković: ¨Sklanjanje Zvizdića i ove njegove infrastrukture igraju utakmicu u kojoj bi Radončić imao šanse da pobijedi. Mislim da su ljudi to shvatili.¨
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Tebi je uzor Konakovic koji se bavi time ko je zaklao neko tele na Bjelasnici i ko je pojeo to meso!?Gradonacelnig grada,koji ima skoro pola miliona ljudi...koji ima toliko posla da uradi u gradu i sa gradom.Vidi se po tvom pisanju ko si i sta si.Nazivas legitimno izabrane predstavnike jednog naroda,smradovima.Takvi anonimci kao ti mogu jedino na taj nacin izrazavati svoje flustracije.
Pametni uce i od budala, budale ni od pametnih
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Smrad ostaje smrad ma kako bio izabran.gaga wrote: 31 Jul 2018, 21:41 Tebi je uzor Konakovic koji se bavi time ko je zaklao neko tele na Bjelasnici i ko je pojeo to meso!?Gradonacelnig grada,koji ima skoro pola miliona ljudi...koji ima toliko posla da uradi u gradu i sa gradom.Vidi se po tvom pisanju ko si i sta si.Nazivas legitimno izabrane predstavnike jednog naroda,smradovima.Takvi anonimci kao ti mogu jedino na taj nacin izrazavati svoje flustracije.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9722 times
- Been thanked: 11464 times
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times
... dozivas KOMESARA.... 
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
:ole
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Aaaaa ... da ti nađem mraku iz Petrovca pa da se i njega odrekneš ...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- KOMESAR
- Forum [Bot]
Šćepo je,onakav kakav jeste, moralniji 100 puta od bilo kojeg lopova iz SDA.Krokodil Behko wrote: 24 Sep 2018, 14:38
Ne znam za SDA, ali ćemo na taj dan, svim četnicima i Sejdama, iz SBB, klanjati dženazu u avaz twist tower.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

KOMESAR wrote: 24 Sep 2018, 15:01Šćepo je,onakav kakav jeste, moralniji 100 puta od bilo kojeg lopova iz SDA.Krokodil Behko wrote: 24 Sep 2018, 14:38
Ne znam za SDA, ali ćemo na taj dan, svim četnicima i Sejdama, iz SBB, klanjati dženazu u avaz twist tower.
Sigurno.
Da nam nije njega, nikad ne bismo doznali istinu, oko toga, ko je započeo rat u BiH.