+1
Ne mijenjam kanal
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nece dede mi, evo ja cu ga zapricavati na viberu a ti stavljaj. Dogovoreno? Jeste

Nije nevolja, guru bona...hajder se pristavi da vidimo sUcim raspolazes i kucemo stacemo, drznedaj.

Lanci ti je zaduzena za imena modela, ja ti radim u finansijama i vrsim prinudne naplate, udaram fakturama po glavi ko ne plati

mrH wrote: 30 Oct 2019, 22:23Lanci ti je zaduzena za imena modela, ja ti radim u finansijama i vrsim prinudne naplate, udaram fakturama po glavi ko ne plati
Lanci kad smo vec kod zaposlenja, javio se rodjo da bi volonterski radio. Smislio sam mu radnu poziciju. To jos niko nema na svijetu. Pozicija čestitač

PonesiLaser wrote: 30 Oct 2019, 22:25 Dobar raspored, druže.
Čestitam.
To bi značilo da se Lanci neće naslikavat po cijeli dan?
 i ne brini
 i ne brini![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Kako mislis?mrH wrote: 30 Oct 2019, 22:23Lanci ti je zaduzena za imena modela, ja ti radim u finansijama i vrsim prinudne naplate, udaram fakturama po glavi ko ne plati
Lanci kad smo vec kod zaposlenja, javio se rodjo da bi volonterski radio. Smislio sam mu radnu poziciju. To jos niko nema na svijetu. Pozicija čestitač

mrH wrote: 30 Oct 2019, 22:23Lanci ti je zaduzena za imena modela, ja ti radim u finansijama i vrsim prinudne naplate, udaram fakturama po glavi ko ne plati
Lanci kad smo vec kod zaposlenja, javio se rodjo da bi volonterski radio. Smislio sam mu radnu poziciju. To jos niko nema nasvijetu. Pozicija čestitač

ti si zaduzen  za skupljanje modela i ostale potrebe.
 ti si zaduzen  za skupljanje modela i ostale potrebe. 
 Users browsing this forum: ironman and 4 guests