Kolačići sudbine
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
- Status: Offline
Re: Kolačići sudbine
Ljubav radaja ljubav, dobro se dobrim vraca - morate verovati u najvecu istinu.

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Nemojte dozvoliti da Vam neko sasece Vasa krila ili mastu. Bogatiji ste od drugih koji ne vide Vasu vrednost, ali i to ce se uskoro promeniti. 
Na mukama se poznaju junaci. Sada Vam je tesko, ali uskoro sve ce biti mnogo lakse i lepse. Sacuvajte razum, prisebnost i samopostovanje.
-
Ruana
Pratite znakove pored puta i necete zalutati. Vase srce vidi ono sto oci ne vide, stoga neka Vas vode osecanja ili intuicija.
Samo 'nako da vidim temu
Samo 'nako da vidim temu
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7893 times
- Been thanked: 18656 times
I najaci bedem ili kuca se moze srusiti iznutra. U sustini najveca opasnost uvek dolazi iznutra, a ne spolja. Nemojte zavaravati sami sebe.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
joj sto pametuju ovi kolacici
Lako cete shvatiti sustinu stvari ili istinu, tek kada ona postane Vase orudje. Istina je najjaca i zato mnogi nemaju snage - da se late tog orudja ili oruzja!

Lako cete shvatiti sustinu stvari ili istinu, tek kada ona postane Vase orudje. Istina je najjaca i zato mnogi nemaju snage - da se late tog orudja ili oruzja!
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- merylin
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 9 times
"Ne trazim ja ludu, vec luda trazi mene", je los izgovor. Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savet, ali im nemojte dopustiti da Vas prevare.

Give a girl the right shoes,and she can conqer the world!
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
-
dacina_curica
ja ludih kolacica :D
Ja sam pohlepna pa kliknula na sva cetiri kolaca 
Elem:
1. Kada se ujedine snaga i volja dobija se "velika moc" ili snaga koja privlaci dogadjaje. Ipak, pazite da ne sprzite svoja krila - kao leptir koji se suvise priblizi lampi.
2. Nemojte dozvoliti da Vam Neko ili nesto pomuti razum.
3. Covek je uvek najlepsi onda kada je zaljubljen, a zaljubljene oci vide drugacije od drugih. Ipak, mnogo je lepse biti zaljubljen nego "slep" na lepotu.
4. Mozete biti pobednik ako svoje planove drzite u tajnosti i pri tome, upotrebite svoju ostroumnost i takticnost
Elem:
1. Kada se ujedine snaga i volja dobija se "velika moc" ili snaga koja privlaci dogadjaje. Ipak, pazite da ne sprzite svoja krila - kao leptir koji se suvise priblizi lampi.
2. Nemojte dozvoliti da Vam Neko ili nesto pomuti razum.
3. Covek je uvek najlepsi onda kada je zaljubljen, a zaljubljene oci vide drugacije od drugih. Ipak, mnogo je lepse biti zaljubljen nego "slep" na lepotu.
4. Mozete biti pobednik ako svoje planove drzite u tajnosti i pri tome, upotrebite svoju ostroumnost i takticnost
Imate lepu osobinu da sve sto radite proistice iz Vaseg zdravog razuma, ali i znanja. Stoga, nemojte dozvoliti nekom bliskom da Vas zavarava laznim obecanjima ili "praznim recima".
Sigurnost mozete obezbediti kontinuiranim, ali "malim" zaradama. Nemojte umisljati da u ovom trenutku mozete vise, kako ne biste postali zrtva licnih ambicija.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14488 times
- Been thanked: 10018 times
Svet oko sebe bojite u one boje koje se Vama dopadaju. Nalazite se u sukobu sa svojom okolinom, zato sto se plasite da priznate svoju nemoc pred osecanjima - koja u Vama pobudjuje jedna osoba.

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
-
Trepavica
Gdje to vidite?!Hocu i ja u oto da vjerujem..mislim u te" kolacice sudbine" jer u nista drugo nemogu ...
!
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
prva stranica, prvi post, imas link unutra, otvoris,pa imas 4 kolacica, i izaberes jedanTrepavica wrote:Gdje to vidite?!Hocu i ja u oto da vjerujem..mislim u te" kolacice sudbine" jer u nista drugo nemogu ...!
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
btw, negdje svojevremeno pročitah da su te porukice u kineskim kolačićima izmislili amerikanci 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
kakve veze ima? tebi se svakako ne preporucuje, samo trubis kako si dobio 4 kile... ne pipaj nista!
ni cedulje ne diraj!
ni cedulje ne diraj!
-
Trepavica
Hvala JKJulia-Klara wrote:prva stranica, prvi post, imas link unutra, otvoris,pa imas 4 kolacica, i izaberes jedanTrepavica wrote:Gdje to vidite?!Hocu i ja u oto da vjerujem..mislim u te" kolacice sudbine" jer u nista drugo nemogu ...!
otvori ti se baska prozorcic , i tu ti je porukica
Sad cu ja to za tren pogladati,pa da vidim kakve sam sudbine kod njih...
-
Trepavica
Sreca, ljubav i uspeh su na Vasoj strani. Ako mislite da mozete dobiti i vise od toga, samo hrabro napred.
Eto sta mi rekose kolaicci...
A ja uvijek hrabra i uvijek samo napred i idem.. 
Eto sta mi rekose kolaicci...
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7893 times
- Been thanked: 18656 times
Bez suprotnosti nema napretka. Kako biste inace znali, sta je dobro ili lose? Idete tezim putem do uspeha, ali vazno je da ne odustajete.
-
Bambi
- Inventar foruma

Imacete dovoljno uspeha i srece skoro na svakom koraku. Ipak, Vasa sreca nije potpuna dok ne usrecite one koje volite.