e ako je to potrebno onda mars u tri pm i vi i bosna.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Ne more Indija, nije dovoljno daleko.

Eno Rume kupio kartu za Mars, vidi sa njim

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Duše slatke, oni bi ali mi im ogadismo državuJimmy wrote: 09 Dec 2020, 20:36 ogadjivanje ideje bosne hrvatima i srbima, makar oni politicki bilo daleko od cvjecki, je samo nacin za betoniranje podjele u nacionalne teritorijalne torove, lako otcjepljive ako ispadne pogodan geopoliticki trenutak. sto i jeste djelovanje sda u praksi. opstina centar sa gravitirajucim opstinama.

pa oni svakako ciljano slabe i razgradjuju bosnu. a sda im pomaze tako sto pojacava nacionalne podjele po istom sablonu kao velikosrbi i velikohrvati. "nemoguce s vama, vi ste zlo". pa dodik i covic samo i hoce to da cuju od bosnjaka. da je zivot nemoguc, da je bosna nemoguca.prog321 wrote: 09 Dec 2020, 20:40 ideja bosne u hr i srb znaci da se vecinski narod naguzi a vi ga naizmjenicno bubate. orgijanje.

Jimmy wrote: 09 Dec 2020, 20:36 ogadjivanje ideje bosne hrvatima i srbima, makar oni politicki bilo daleko od cvjecki, je samo nacin za betoniranje podjele u nacionalne teritorijalne torove, lako otcjepljive ako ispadne pogodan geopoliticki trenutak. sto i jeste djelovanje sda u praksi. opstina centar sa gravitirajucim opstinama.

Zanimljiva teorija,Jimmy wrote: 09 Dec 2020, 20:50pa oni svakako ciljano slabe i razgradjuju bosnu. a sda im pomaze tako sto pojacava nacionalne podjele po istom sablonu kao velikosrbi i velikohrvati. "nemoguce s vama, vi ste zlo". pa dodik i covic samo i hoce to da cuju od bosnjaka. da je zivot nemoguc, da je bosna nemoguca.prog321 wrote: 09 Dec 2020, 20:40 ideja bosne u hr i srb znaci da se vecinski narod naguzi a vi ga naizmjenicno bubate. orgijanje.
velikosrpska i velikohrvatska politika se bave rusenjem, a sda bi kofol da gradi. a radi isto sto i oni. oni ne bi mogli biti uspjesni bez povratnog djelovanja sda bosnjaka.
ali to je izgleda prevelik kontajuci zalogaj za neke ljute bosnjacke sda gazije. ko bi sebi prizno da ne konta, cak i kad mu se mora nacrtati da ne konta.

bistriji si ti od tog sto pises.Fuddo wrote: 09 Dec 2020, 20:58
Zanimljiva teorija,
Kakvim se to spinovima sluzi, ako je i od dokazanih mitomana, previse je.
Cuj ti suplje, ovi je svakako ruse, a vi trebate sjediti skrstenih ruku, desice se nesto samo od sebe, ne odgavarajte.
Ajebote kolac, pa cime vas kljukaju?

pa da sam stvarno hrvat i dodjem sa ovakvom pricom, normalan bosanski bosnjacki patriota bi me trebao docekati rasirenih ruku, sretan sto ima hrvata da su za gradjansku bosnu. ali jok, vi bosnu mozete "graditi" samo sa dodikom i covicem. jer su vam iste price, iste energije, satro macho neki zajebani militarizam, nekakva mitomanija, "znam ja" "pronicljivost" itd. isto navijacki huligani zelje i sarajeva. u biti isti, a mrze se.insomnia wrote: 09 Dec 2020, 21:02 Samo promjenili taktiku. Nije vise Hašim, Seo, Osman sad bajagi Dzimi

Neće ni 250.000

A ko si ti? Odakle se javljaš?Jimmy wrote: 09 Dec 2020, 21:25pa da sam stvarno hrvat i dodjem sa ovakvom pricom, normalan bosanski bosnjacki patriota bi me trebao docekati rasirenih ruku, sretan sto ima hrvata da su za gradjansku bosnu. ali jok, vi bosnu mozete "graditi" samo sa dodikom i covicem. jer su vam iste price, iste energije, satro macho neki zajebani militarizam, nekakva mitomanija, "znam ja" "pronicljivost" itd. isto navijacki huligani zelje i sarajeva. u biti isti, a mrze se.insomnia wrote: 09 Dec 2020, 21:02 Samo promjenili taktiku. Nije vise Hašim, Seo, Osman sad bajagi Dzimi
svako malo istrazujete onog animalsa, na ranu ga priviti, ko njegos poturice.

Pa, dijelimo mišljenje, zato i pitam.Jimmy wrote: 09 Dec 2020, 21:48 ko te se ne boji
mnogo bi "mudraca" ispalo glupo ako ti kazem, pa ti iz altruistickih pobuda necu odgovoriti
a mozda je i to samo trik, jos jedna latinska lukavstina
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests