MarlboroGold wrote: 19 Jan 2021, 15:32
Naseef Mushroom wrote: 19 Jan 2021, 14:49
Da, jedan pedesetogodišnjak koji je pobjegao kao zadnja pi... dok sam ja ratovao, koji je 2 decenije živio od punicine penzije, propali umjetnik, komičar, bloger i političar koji na svojim kanalima briše svaku malu konstruktivnu kritiku jer voli sebi tepati i lagati kako ga svi vole i postuju jer mu je ego lomljiv kao vinska čaša, čovjek koji je se osramotio na ovim izborima i za koga će zaboraviti za dan kada napusti ove prostore, koji iskače iz paštete a nije nikakav trag ostavio.
Da, baš mi je taj nabio komplekse.
Ni prvi ni zadnji.
Šta ćemo sa silnim pro SDA borcima koji rat nisu ni vidjeli, a dobijaju naknade za to i slično? Ovaj barem nije ništa slagao po tom pitanju i nije mi gori od njih iako jeste pizda. Ni ja ga ne volim.
Čuj šta ćemo? Pa tretirati ih kao i Nikšića i Kojovića. Zašto mora kod kritike i prozivanja svakoga odmah ići kontra primjer?
Otvori temu o tim kukavicama pa ću i njih zvati tako.
Druga tema je što većina FGRovaca nikada neće priznati da je neko iz SDA odbranio državu.
Ja znam npr. dosta SDPovaca koji su branili Republiku Bosnu i Hercegovinu a dosta tadašnjih i današnjih SDAovaca šo su ispali kukavice u ratu i nije mi problem to priznati za razliku od FGRovaca koji ne mogu to za neke SDAovce preko usta.
Kada se samo sjetim na koliko je tema i članaka zadnjih godina vezanim za dr. Denisa Zvizdića bilo komentara poput "Minhenska Brigada" a čovjek bio u ratu i teško ranjen, sav ranjen prebačen van BiH nakon godina provedenim u ratnoj BiH, klasični RVI, čovjek ispričao tu priču u javnosti samo dva puta jer ne želi na tome skupljati bodove.
FGRu je to nevažno, dovoljno je da je Bošnjak, SDA i da je bio par mjeseci vani, odmah je za njih dezerter. Ne treba im više informacija o njemu
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.