Gdje ces zenicana trpit dvije godine
Nema nista od blokada. Berlin je cvrsto uz demokratiju i nastavak pregovara.
U potpisu
Veca, taare, tafkat, duminjo.. rodjo vecina smo
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

Ja se vise uzdam u Kaplana, da sve posuta nogom ako bude stani pani. Daleko je Berlin

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

I ja odustajem naravno. Sasvim mi je dovoljno 2-go mjesto koje dijelim s Venerom kao Ostokondza godine (i ponosim se istim).Maja wrote: 07 Dec 2021, 00:10 Zasad su odustale Mon i Mala.
A Pasaga i neki ce poslati pp da ne zele ucestvovati kad pocne glasanje... ko da gledam.

I Melek je mislimMaja wrote: 07 Dec 2021, 00:10 Zasad su odustale Mon i Mala.
A Pasaga i neki ce poslati pp da ne zele ucestvovati kad pocne glasanje... ko da gledam.

Imamo tareta Koji je sad tamo sad vamo.Fuddo wrote: 07 Dec 2021, 00:08Ja se vise uzdam u Kaplana, da sve posuta nogom ako bude stani pani. Daleko je BerlinDuminjo wrote: 06 Dec 2021, 23:41
Nema nista od blokada. Berlin je cvrsto uz demokratiju i nastavak pregovara.
U potpisu
Veca, taare, tafkat, duminjo.. rodjo vecina smo![]()
![]()
dobro bona, skinucu ga, zaboravijoLavlje_srce wrote: 07 Dec 2021, 00:25 Ne mozemo svi biti stijene od karaktera Hannibal.
Ja ti naivno povjerovah da ces skinuti moj avatar npr...kao sto su mnogim bivsim i sadasnjim forumasima neki povjerovali, pa se debelo zeznuli. Svega ima, ali sta bismo ti i ja znali o tome. Valjda je to neki nas, specificni karakter. Kakvi smo, odlicno nam je.

Da se pridruzim slovu M.Maja wrote: 07 Dec 2021, 00:10 Zasad su odustale Mon i Mala.

Zar se izjasnio. Znam da inace ne ucestvuje al nisam vidjela da je nesto o tome pisao.

Ne dramim, samo sam te potsjetila.
ja bi tebi pustijo da nosis moj avatar koliko god hoces ☹Lavlje_srce wrote: 07 Dec 2021, 00:37Ne dramim, samo sam te potsjetila.
Sad je sve kako treba biti.![]()

CujMaja wrote: 07 Dec 2021, 00:10 Zasad su odustale Mon i Mala.
Duminjo wrote: 06 Dec 2021, 22:32Ne ofiraj me ovako javno. Ponude i transakcije idu na PP..Julia-Klara wrote: 06 Dec 2021, 22:16 Duminjo je glavni i odgovorni za kladjenje, to s njim rijesite
Oj Julko, udaras mi na kasiku![]()

Ne da brte da otvorimo. Zna da bi bila donja
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests