String wrote:Mislim da je naslov vijesti jako uvredljiv za naseg clana foruma, bureka.

Moderator: Krokodil Behko

String wrote:Mislim da je naslov vijesti jako uvredljiv za naseg clana foruma, bureka.

Konsultant wrote:jes vala, dodatna porcija mesaharlekin wrote:ne kontam
platis burek i dobijes gustera gratis,umjesto da se zahvalis dignes dreku i viku
ljudi su stvarno nezahvalni

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

kLARO,NAJVECA JE SMIJURIJA STO SE SETAJU sa,I SJEDE U PARLAMENTU...Julia-Klara wrote:eeeee... ja sam vazda govorila trebo ju je dici u zrak i sve nas potopit
koja smijurija, koja lakrdija, covjece! ljudi koji su klali i ubijali po BiH setaju srbijom (i svijetom) slobodno,a ovdje podize Interpolova potjernica za covjekom koji je galamio na TV na generala... Strasno!

bas tako...nazalost!kad tad,morace se prec kozja cuprija i sve redom...

Ili post iznad procitaj s razumijevanjem ili idi pa se ubijmrki62 wrote: Ne, raja još uvijek krivca traži negdje drugdje, sav vijet kriv al oni "naši" ne mogu biti krivi pa da ga yebadeš![]()
Apelirat da se sa susjedima prekinu diplomatski odnosi, to znači i odreći se svih onih koji tamo žive a tamo valjda ima i nekoga ko je nekom iz BiH drag.Sa ovakvom susjednom zemljom, sa ovakvom Srbijom, najpametnije je prekinuti sve diplomatske odnose.
Meni to malo djeluje čudno, jer pominješ Federaciju BiH a samu BiH kao cjelinu NE, šta to znači, to meni nije jasno.Ali, kad znamo kakve spodobe, mafijasi, muljatori i sebicnjaci sjede na celnim mjestima FBiH, takav poduhvat ravan je utopiji.

ovo napisano uvecanim slovima nije ni meni bas jasno?!..mrki62 wrote:IM_ex
Meni to malo djeluje čudno, jer pominješ Federaciju BiH a samu BiH kao cjelinu NE, šta to znači, to meni nije jasno.
Al nema veze, ono sam ja napisao općenito i ne ciljajući baš na tebe il bilo koga pojedinačno.
To ja onak, usput, osvrnem se na voj način a ipak ti moram odati jedno veliko priznanje; počela si i ti da radiš "protiv" BiH i čitavog jednog naroda , jer se usuđuješ nešto i negativno opisati a prije toga skoro pa i nije bilo moguće .
Zbog pasivnosti većine, političari i yebadu svoje i građane i državljane i državu kao takvu.
Blento,....... đes ba, ša ima, ha
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest