Dalia wrote:Ja sam se uvijek trudila da nestajem iz kuće kad se kreči
I ja....
Moderator: spacebound
Dalia wrote:Ja sam se uvijek trudila da nestajem iz kuće kad se kreči

Znači ako te odjednom ne bude pet dana na forumu, nešto je krenulo loše?Nela wrote:Moram se pohvalitiokrecila sam wc i hodnik, zajedno sa muzem, ispalo je bas onako kako sam planirala. Nisam htjela nikakve majstore zato sto ako ne ispadne kako hocu ubila bih ga
Prekosutra je dnevni boravak na redu veliki izazov. Nadam se da ce i on ispasti onako kako sam zamislila.
Mescini sam fulila profesiju
Suti ne slutiKrokodil Behko wrote:Znači ako te odjednom ne bude pet dana na forumu, nešto je krenulo loše?Nela wrote:Moram se pohvalitiokrecila sam wc i hodnik, zajedno sa muzem, ispalo je bas onako kako sam planirala. Nisam htjela nikakve majstore zato sto ako ne ispadne kako hocu ubila bih ga
Prekosutra je dnevni boravak na redu veliki izazov. Nadam se da ce i on ispasti onako kako sam zamislila.
Zidovi manje-više, čuvaj tepih i namještaj.

Znači nezadovoljna i sa molerima i sa peračima?Nela wrote:Suti ne slutiKrokodil Behko wrote:Znači ako te odjednom ne bude pet dana na forumu, nešto je krenulo loše?Nela wrote:Moram se pohvalitiokrecila sam wc i hodnik, zajedno sa muzem, ispalo je bas onako kako sam planirala. Nisam htjela nikakve majstore zato sto ako ne ispadne kako hocu ubila bih ga
Zidovi manje-više, čuvaj tepih i namještaj.![]()
cilimi idu na pranje i to cu ja da ribam jednom sam u autopraonici oprala i nikad vise, namjestaj pokrijem najlonom, ivice vrata i prozora krep-trakom zastitim i vozi
U moju kuću moleri nikada nisu ušli. Ni stolari, parketari, čak ni keramičariPusti ti njega Nela, on je ljubomoran, on mora platiti majstore jer ne umije sam.
jest, jestRuana wrote:Pusti ti njega Nela, on je ljubomoran, on mora platiti majstore jer ne umije sam.
Svaka cast, cijenim kad neko radi sve sto moze sam.Nela wrote:jest, jestRuana wrote:Pusti ti njega Nela, on je ljubomoran, on mora platiti majstore jer ne umije sam.![]()
mogu ti reci da sam pefektno uradila, i muz je malo bio skeptican, pokusao me odgovoriti misleci da ce ispasti bezveze ali je i on rekao 10 puta da je super i da mu se bas svidja

Trebali ste prvo pustiti da se osusi ,pa naspricati sa emulzijom pa pustiti da osusi , pa onda prekrecitiMaja wrote:Je li gletovanje kad krpis pukotine. Joj mi to radili na par mjesta na balkonu
i sad na tim mjestima boja za nijansu svjetlija. Dzaba sto se ponavljalo
cetkom opet se primijeti.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest