Sad je ugrijalo

Moderator: VIP

Joj dobro me podsjeti ima i kod mene na jednom parkingu bijeli. Valja veceras prosetati sa seficom
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Obavezno neka jede zdravo

Kod nas je to grmi da valja.spacebound wrote: 21 Jul 2023, 18:50 Opet bi onaj gadni vjetar, ali kratko. A u daljini vec dugo grmi

To jednostavno nije prirodno. Ova trenutna oluja kod nas je puno slabija neko prekjučerašnja. Prekjučer je deset minuta puhao takvom žestinom da to nije bilo normalno i nek mi kaže tko što hoće, ali islim da je tu na djelu bio HAARP. Nisu sve oluje neprirodnog porijekla, ali mnoge jesu. Manipuliraju klimom i okrivljuju obične ljude za globalno zatopljenje kako bi nametali porez na CO2. A kako nečeš ispuhivati CO2 kad moraš na nečemu kuhati, a po zimi se grijati. Većina termoelektrana radi na fosilna goriva.Zanki wrote: 21 Jul 2023, 14:24 Dalmejšu preskočilo nevreme, ravna crta izgaranje od vrućine...
Msm kako kome kako komeee

Jest vam veseloironman wrote: 21 Jul 2023, 18:56Kod nas je to grmi da valja.spacebound wrote: 21 Jul 2023, 18:50 Opet bi onaj gadni vjetar, ali kratko. A u daljini vec dugo grmi

Nema taj grad na google

Guzi
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 18 guests