Muftija Muamer Zukorlić
Moderator: Krokodil Behko
Re: Muftija Muamer Zukorlić
Sad Mufty komotno može imati svoj rijaliti 
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
-
dacina_curica
- Status: Offline
Drma me zbunjitis malo (mozda je ipak samo temperatura) ali zar je poligamija legalna u Bosni? :jonas
On je u Sandzakudacina_curica wrote:Drma me zbunjitis malo (mozda je ipak samo temperatura) ali zar je poligamija legalna u Bosni? :jonas
Ma vjenčaju se samo serijatski i to je to. Mada kod nas u Sa nema vise tako. Moraš prvo opstinski se vjenčati pa onda kod hodze.
-
dacina_curica
Znaci vjersko vjencanje nema nikakve "tezine" sto se zakona tice? Moras se vjencati i opstinski da bi bilo zakonito?
Ne, jer kod nas nije serijat, a ovakvi slučajevi se presutno tolerisu.dacina_curica wrote:Znaci vjersko vjencanje nema nikakve "tezine" sto se zakona tice? Moras se vjencati i opstinski da bi bilo zakonito?
-
Blackhawk
Zakonski u Bosni nema nikakve tezine.. Za razliku od evropskih drzava, gdje priznaju seriatsko vjencanje isto kao i opstinsko...
To je ono radi reda, neces dobiti onaj papir da ste vjencani, ali se opet moze vjencati i biti brak ispravan.. Vjencati moze i hodza koji nije u sluzbi, ali ima zavrsenu skolu, samo sto nece dobiti priznanje od rijaseta, ali vjencanje je vjencanje i kao takvo je ispravno..Mada kod nas u Sa nema vise tako. Moraš prvo opstinski se vjenčati pa onda kod hodze.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2945 times
Ovo sto on radi je cisti javasluk,bahatost,nemoral...i sta vise ne.dacina_curica wrote:Znaci vjersko vjencanje nema nikakve "tezine" sto se zakona tice? Moras se vjencati i opstinski da bi bilo zakonito?
Krije se iza nekog zakona koji mjenja svako kako kome pase,kakva je to
poruka ostalom auditorijumu,vjernicima?
Imam radnog kolegu koji kroz ovaj posao pocesto putuje bas dole u te arapske zemlje
gdje se ubise postivajuci Kuran i sve te zakone.
Veli,jedan mali procenat zaista zivi na visokoj nozi,raskosno i bezobrazno.
Sto se tice visezenstva,postoji mogucnost da kupis mladu,na odredjeni period.
Platis familiji i vjencas se na par mjeseci ili mjesec,naravno serijatski.
O cemu ovo govori,sta je ta mlada posle toga,koliko je njih nju kupilo ako je malo atraktivnija?
On kad dodje dole,ovi poslovni partneri mu odmah ponude zensku,vele da po tom zakonu cojku nesmije nedostajat zensko.
Radi se o jednom starijem jako uglednom covjeku,i sigur ne laze.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- heda
- Sitna buranija

o muameru zukorlicu ovo sta pisu novine,lazu sve,nedaju ni jednompametnom insanu da opstane u sandzaku,sve se diriguje u beogradu kako i sta ko da radi tamo,on se samo bori za nekakva prava muslimana sandzaka i zato ga blate na sve nacine...
Lazu,sve lazu....heda wrote:o muameru zukorlicu ovo sta pisu novine,lazu sve,nedaju ni jednompametnom insanu da opstane u sandzaku,sve se diriguje u beogradu kako i sta ko da radi tamo,on se samo bori za nekakva prava muslimana sandzaka i zato ga blate na sve nacine...
..kad promisliš...i popovi pravoslavni i muftije legalno guze...a ovi naši katolički se moraju krit...a ovi muftija čak nekoliko..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
-
Ruana
..dobro veliš...u koje se škole ide možda mi je još na vrime...Ruana wrote:E lagani da si muftija, ja bi ti bila cetvrta zena.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9718 times
- Been thanked: 11458 times
Moraš završiti fakultet Islamskih nauka. Ne moraš ići dalje od SA da ga pronađeš. Tu bi ti veći podvig bio da opstaneš u SA, kao gorljivi hajdukovac nego da završiš fakultetlaganini wrote:..dobro veliš...u koje se škole ide možda mi je još na vrime...Ruana wrote:E lagani da si muftija, ja bi ti bila cetvrta zena.
A što se celibata tiče, ma ukinuo bi njega ovaj Franjo samo da nije zapelo oko Luthera. On se prvi dosjetio i valja sad popapati ono iz prethodnih stoljeća, pa izjaviti da nisu bili u pravu.
...ma teško..jedino možda zbog nedostatka kadra..a ko bi to izdrža...iovako ima pohlepe kod njih još kad bi imali obitelji..uf...čast iznimkama...ima ih..
-
Ruana
- drugrankovic
- Inventar foruma

taj ne bi pobedio ni u svojoj ulici... mafijaš, kontroliše drogu, rekete a ovamo neki muftija...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Sreća da među Bosancima nema, i nikada neće ni biti, ovakvih psihopata.
I baš se, premda nije tema, iz dana u dan uvjeravam da su Bosanci supstrat onog najboljeg i najčasnijeg u BiH i Regionu.
No, Bosanac nije kategorija nego nevjerovatna ustrajnost...
I baš se, premda nije tema, iz dana u dan uvjeravam da su Bosanci supstrat onog najboljeg i najčasnijeg u BiH i Regionu.
No, Bosanac nije kategorija nego nevjerovatna ustrajnost...