Dokle su došli, nisam u toku.....ironman wrote: 22 Aug 2023, 12:47 Pod zastavom majcice.
Gdje je fudo da nam cestita svima.
Koliko puta kazem prestacu skroz pratit ovo sranje i opet..
Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Chloe
 - Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
 - Been thanked: 3484 times
 - Status: Offline

Re: Bosna Šapatom Pade
- ironman
 - sirius

- Has thanked: 25700 times
 - Been thanked: 26237 times

Ono sto je trazio dodik je ispunjeno.
Ostalo nije ni bitno.
Jer ostalo je tu da zamaze oci narodu.
Pateticna niksiceva laganja o neophodnosti saginjanja Bosnjaka..i lazi o nekom napretku.
Da nije zalosno bilo bi smijesno.
dream of spring...
						- Chloe
 - Žena za sva vremena

PreŽalosno. Godinama se radilo da se koliko toliko Bošnjaci pitaju u državi do koje im je jedino stalo, novajlije lagano predaju sve.... Ma samo da je biti fin....ironman wrote: 22 Aug 2023, 12:58Ono sto je trazio dodik je ispunjeno.
Ostalo nije ni bitno.
Pateticna niksiceva laganja o neophodnosti saginjanja Bosnjaka..i lazi o nekom napretku.
Da nije zalosno bilo bi smijesno.
- ironman
 - sirius

Fino,pristojno i na kraju i ljudski bi se i moralo razgovarati.Chloe wrote: 22 Aug 2023, 13:09PreŽalosno. Godinama se radilo da se koliko toliko Bošnjaci pitaju u državi do koje im je jedino stalo, novajlije lagano predaju sve.... Ma samo da je biti fin....ironman wrote: 22 Aug 2023, 12:58
Ostalo nije ni bitno.
Da nije zalosno bilo bi smijesno.![]()
Ovi koji trenutno a zahvaljujuci Smithu to treba stalno naglasavati predstavljaju Bosnjake.
Su najveca sramota za sve nas.
Nametnuti bez imalo uporista u glasovima ,postavljeni su tu da ispune zelje hdz i snsd.
I da se ima legitimitet na te odluke jer im u licnoj pise Bosnjak( osim forti).
Hocemo ponovit? Samo nek nije sda,bakir i sebija.
Evo nam drugovi. Uzivajmo u predstavi.
Zapravo cemo tek uzivati.
Jer rezultati onoga sto ovi predaju i prodaju se nece moci ponistiti.
I da. Ja sam ovo vidio i pricao najmanje 2 godine unazad.
Kakve stupidne komentare sam dobijao za te moje tvrdnje.
Sad..intelektualci ili da kazem ono inteligencije sto ima u Bosnjaka je jednoglasno da su ovi uzasno kukavicije jaje.
Ali sad je kasno.
dream of spring...
						- Masamune
 - DeLorean

- Mood:
 - Has thanked: 22189 times
 - Been thanked: 20277 times

Sta kaze hajvantrojka na klixuChloe wrote: 22 Aug 2023, 13:09PreŽalosno. Godinama se radilo da se koliko toliko Bošnjaci pitaju u državi do koje im je jedino stalo, novajlije lagano predaju sve.... Ma samo da je biti fin....ironman wrote: 22 Aug 2023, 12:58
Ostalo nije ni bitno.
Da nije zalosno bilo bi smijesno.![]()
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
						- Chloe
 - Žena za sva vremena

Nemam pojma
- harlekin
 - Aktivni forumaš

- Has thanked: 165 times
 - Been thanked: 369 times
 - Status: Online

Ja kad vidim kako je teska situacija sjetim se da SDA cvili u cosku i odmah mi osmijeh nekak dodje  
Nije da sam glasao ne daj boze za ove druge niti cu,nego bas nekak godi gledat hijene kako se krve izmedju sebe uz pricu da je to da bi men bilo dobro.

Nije da sam glasao ne daj boze za ove druge niti cu,nego bas nekak godi gledat hijene kako se krve izmedju sebe uz pricu da je to da bi men bilo dobro.
- ironman
 - sirius

Pa sda je trojka.
Ona izvorna sda.
Pogledaj imena.
U svakom slucaju kome nije jasno oko politike u BiH.
Ima recept.
Kad se smjeskaju oni iz manjeg entiteta i oni koji kazu cuvajte tej entitet.
To znaci da su oni treci popusili.
Ako ko zna bolje objasnit,bujrum.

Ona izvorna sda.
Pogledaj imena.
Ima recept.
dream of spring...
						- Chloe
 - Žena za sva vremena

Oooo dje si ti.... Evharlekin wrote: 22 Aug 2023, 13:40 Ja kad vidim kako je teska situacija sjetim se da SDA cvili u cosku i odmah mi osmijeh nekak dodje
- harlekin
 - Aktivni forumaš

Ev me nasladjujem se tvojom mukomChloe wrote: 22 Aug 2023, 13:47Oooo dje si ti.... Evharlekin wrote: 22 Aug 2023, 13:40 Ja kad vidim kako je teska situacija sjetim se da SDA cvili u cosku i odmah mi osmijeh nekak dodje
Nije da sam glasao ne daj boze za ove druge niti cu,nego bas nekak godi gledat hijene kako se krve izmedju sebe uz pricu da je to da bi men bilo dobro.od hijene
![]()
- Chloe
 - Žena za sva vremena

I trebaš. Ništa pametnije ti ne treba...
- harlekin
 - Aktivni forumaš

Sta su ti treci popusili?ironman wrote: 22 Aug 2023, 13:45 Pa sda je trojka.
Ona izvorna sda.
Pogledaj imena.
Ima recept.
Uvijek se govori o tom kak mi nest izgubit,a sta to?
Drzavu?Funkcionalne institucije?Ekonomiju i privredu?Narod?
Sve je to vec rjeseno,drzava privatna prcija,institucije obiteljski biznis i leglo kriminala,ekonomija i privreda se svodi na sadnju krastavaca,narod raseljen.
Sta ja mogu izgubit tu
- ironman
 - sirius

Pusti Adele i uzivaj.harlekin wrote: 22 Aug 2023, 16:05Sta su ti treci popusili?ironman wrote: 22 Aug 2023, 13:45 Pa sda je trojka.
Ona izvorna sda.
Pogledaj imena.
Ima recept.
Uvijek se govori o tom kak mi nest izgubit,a sta to?
Drzavu?Funkcionalne institucije?Ekonomiju i privredu?Narod?
Sve je to vec rjeseno,drzava privatna prcija,institucije obiteljski biznis i leglo kriminala,ekonomija i privreda se svodi na sadnju krastavaca,narod raseljen.
Sta ja mogu izgubit tu![]()
dream of spring...
						- Fuddo
 - Maliciozni seronja

- Has thanked: 14017 times
 - Been thanked: 23262 times

Svakom sa bar dvije funkcionalne mozdane celije je to jasno.ironman wrote: 22 Aug 2023, 13:15Fino,pristojno i na kraju i ljudski bi se i moralo razgovarati.Chloe wrote: 22 Aug 2023, 13:09
PreŽalosno. Godinama se radilo da se koliko toliko Bošnjaci pitaju u državi do koje im je jedino stalo, novajlije lagano predaju sve.... Ma samo da je biti fin....![]()
Ovi koji trenutno a zahvaljujuci Smithu to treba stalno naglasavati predstavljaju Bosnjake.
Su najveca sramota za sve nas.
Nametnuti bez imalo uporista u glasovima ,postavljeni su tu da ispune zelje hdz i snsd.
I da se ima legitimitet na te odluke jer im u licnoj pise Bosnjak( osim forti).
Hocemo ponovit? Samo nek nije sda,bakir i sebija.
Evo nam drugovi. Uzivajmo u predstavi.
Zapravo cemo tek uzivati.
Jer rezultati onoga sto ovi predaju i prodaju se nece moci ponistiti.
I da. Ja sam ovo vidio i pricao najmanje 2 godine unazad.
Kakve stupidne komentare sam dobijao za te moje tvrdnje.
Sad..intelektualci ili da kazem ono inteligencije sto ima u Bosnjaka je jednoglasno da su ovi uzasno kukavicije jaje.
Ali sad je kasno.
Sad ce uslikat neki tramvaj i rec nedas nam da se vozamo ko ljudi.
Dozvolite da se obratimo
						- Fuddo
 - Maliciozni seronja

- Has thanked: 14017 times
 - Been thanked: 23262 times

- ironman
 - sirius

- Krokodil Behko
 - Globalni moderator

- Has thanked: 9722 times
 - Been thanked: 11465 times

Izgleda da je na red došla i granica.

Vijeće ministara BiH je zadužilo Državno povjerenstvo za granicu Bosne i Hercegovine da u saradnji s Ministarstvom vanjskih poslova BiH obnovi kontakt s partnerima iz Republike Srbije i nastavi saradnju na izradi upotpunjenog prijedloga ugovora o državnoj granici između Bosne i Hercegovine i Republike Srbije.
Ministarstvo civilnih poslova u tom pravcu stvorit će tehničke preduvjete za rad Državnog povjerenstva za granicu BiH.
Prethodno je Vijeće ministara BiH usvojilo Izvještaj Ministarstva civilnih poslova o dosadašnjim aktivnostima u vezi s razgraničenjem između Bosne i Hercegovine i Republike Srbije, koje će biti dostavljeno Predsjedništvu BiH.
Posljednja sjednica Međudržavnog diplomatskog povjerenstva za državnu granicu između Bosne i Hercegovine i Republike Srbije održana je 10. 5. 2010. godine.
Podsjećamo da je polovicom maja 2019. godine potpisan Protokol o utvrđivanju tromeđne granične tačke između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije, koji je stupio na snagu 2020. godine.
						- Masamune
 - DeLorean

- Mood:
 - Has thanked: 22189 times
 - Been thanked: 20277 times

NES tvrdi da se velika količina oružja izvlači iz bihaćke kasarne i da se izvozi u Hrvatsku

U NES-u tvrde da se izvlači oružje iz bihaćke kasarne "Adil Bešić" te da se to oružje izvozi u Hrvatsku. Prema njihovim navodima, izostala je tražena reakcija državnih vlasti.
Kako su naveli, vlasti USK su prije pet dana na sve relevantne adrese u državi uputile zabrinjavajući dopis u kojem su istakle da se iz kasarne izvlači velika količina oružja u smjeru Graničnog prelaza Izačić i da se to oružje izvozi u Hrvatsku.
"Od institucija Bosne i Hercegovine, počevši od Ministarstva odbrane, Ministarstva sigurnosti, Ministarstva vanjskih poslova, kao i drugih nadležnih državnih i entitetskih tijela, zatraženo je hitno očitovanje o ovim uznemirujućim i alarmantnim informacijama. No, odgovora nema, uprkos tome što je u dopisu navedeno da je upućen na osnovu brojnih prijava zabrinutih građana", ukazali su.
Premijer USK Mustafa Ružnić (NES) je izjavio da su vlasti USK ozbiljno shvatile informacije o izvlačenju oružja iz kasarne "Adil Bešić".
"S obzirom na to da se oružje u izvlači u velikim količinama, građani su istakli da ih to podsjeća na princip izvlačenja oružja iz kasarni Bosne i Hercegovine početkom 90-ih godina, a svi znamo da je to bio početak scenarija okončanog genocidom u Srebrenici i pokušajem istrebljenja Bošnjaka i u ostalim dijelovima Bosne i Hercegovine", izjavio je Ružnić.
Nezadovoljan je zbog toga što nema reakcije nadležnih, prvenstveno onih zvaničnika koji se, kako je naglasio, nazivaju probosanskim. Poručio im je da se ponašaju po principu "selo gori, a baba se češlja".
klix.ba

U NES-u tvrde da se izvlači oružje iz bihaćke kasarne "Adil Bešić" te da se to oružje izvozi u Hrvatsku. Prema njihovim navodima, izostala je tražena reakcija državnih vlasti.
Kako su naveli, vlasti USK su prije pet dana na sve relevantne adrese u državi uputile zabrinjavajući dopis u kojem su istakle da se iz kasarne izvlači velika količina oružja u smjeru Graničnog prelaza Izačić i da se to oružje izvozi u Hrvatsku.
"Od institucija Bosne i Hercegovine, počevši od Ministarstva odbrane, Ministarstva sigurnosti, Ministarstva vanjskih poslova, kao i drugih nadležnih državnih i entitetskih tijela, zatraženo je hitno očitovanje o ovim uznemirujućim i alarmantnim informacijama. No, odgovora nema, uprkos tome što je u dopisu navedeno da je upućen na osnovu brojnih prijava zabrinutih građana", ukazali su.
Premijer USK Mustafa Ružnić (NES) je izjavio da su vlasti USK ozbiljno shvatile informacije o izvlačenju oružja iz kasarne "Adil Bešić".
"S obzirom na to da se oružje u izvlači u velikim količinama, građani su istakli da ih to podsjeća na princip izvlačenja oružja iz kasarni Bosne i Hercegovine početkom 90-ih godina, a svi znamo da je to bio početak scenarija okončanog genocidom u Srebrenici i pokušajem istrebljenja Bošnjaka i u ostalim dijelovima Bosne i Hercegovine", izjavio je Ružnić.
Nezadovoljan je zbog toga što nema reakcije nadležnih, prvenstveno onih zvaničnika koji se, kako je naglasio, nazivaju probosanskim. Poručio im je da se ponašaju po principu "selo gori, a baba se češlja".
klix.ba
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
						- insomnia
 - Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
 - Been thanked: 10011 times

Ovo je jos SDA ministar Cikotic potpisao. Mislim da mu i danas sude. Kome se da teaziti moze se naci svjedocenje sudakog vjestaka kakve su se muljaze radile. Novo oruzje sw prodavalo pod rashodovano. Rakete upisivane ko signalne koje kostaju po par maraka i tako dalje i tako dalje
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
 - Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
 - Been thanked: 10011 times

A vicu VM ne radi. Dodiku finansije a ‘šnjacima vino

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans