Partizan bolji od Sarajeva
Jarni: Vidio sam mnogo toga, rezultat nije bitan
Prijateljski susret su danas u Turskoj odigrali Sarajevo i Partizan u kojem je beogradska momčad slavila s minimalnih 1:0.
Nakon susreta trener bordo momčadi, Robert Jarni, između ostalog je istakao da je bilo dobrih stvari, ali i onih manje dobrih.
"Bilo je uspona i padova. Prije susreta sam rekao da mi rezultat nije biran. Rado se o prijateljskom meču i vidio sam mnogo toga. Bilo je stvari koje su jako dobro, ali i onih koje su manje dobre", nakon susreta je istakao Jarni.
"Imamo još vremena, pokušat ćemo ispraviti nedostatke. Jajalo nam mnogo znači, donio je jednu mirnoću u našu igru. Iako je bio umoran od puta, pokazao je svoje kvalitete", dodao je trener bordo momčadi.
Mate Jajalo priključio se u Antaliji pripremama Sarajeva, a igrao je za bordo tim u prijateljskoj utakmici protiv Partizana u nedjelju.
Jajalo je u Sarajevo stigao na posudbu iz Koelna. Trener bordo tima Robert Jarni ukazao mu je šansu od prve minute u duelu s beogradskim Partizanom, koji je odigran u nedjelju i u kojem je bh. momčad poražena s minimalnih 1:0.
"Mislim da nam je falilo svježine. Imam dojam da će s vremenom i radom sve jako dobro izgledati. Bilo mi je jako drago igrati utakmicu od početka i, kao što sam rekao, dobro smo se držali, imali so neke poluprilike...", rekao je Jajalo za naš portal nakon utakmice. 
Crnogorski reprezentativac i nogometaš Partizana Petar Grbić pohvalio je ekipu Sarajeva.
"Sigurno da je ovo bila prava borbena, mogu slobodno reći prvenstvena utakmica", rekao je Grbić, dodavši:
"Sarajevo je izvanredna ekipa, to su i danas pokazali. Što se tiče naše ekipe, prezadovoljan sam. Jedna ekipa je igrala jučer utakmicu, druga danas".
Grbić je na posudbi iz Partizana, a član je grčkog Olympiakosa. U karijeri je igrao za Mladost iz Podgorice, Morgen iz Budve, zatim kao posuđen igrač u Levadiakosu, Hapoel Be'er Shevi, OFK Beograd...