Da mu poznajes oca,znao bi sta je drskost,bezobrazluk,kabadahija.isl..POSAVLJAK wrote:
Ovog lika sam prvi put primjetio na svjetskom. Čovjek ima nešto, tu želju, tu hrabrost, tu bahatost. Nekako me podsjeća na Nemanju Vidića i njegovog početka, ovaj se ne boji glavom na kopačku
Fudbalski transferi
- fruit
 - Aktivni forumaš

- Has thanked: 54 times
 - Been thanked: 244 times
 - Status: Offline

Re: Fudbalski transferi
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
						- greeneyes
 - Hadžija

- Has thanked: 6125 times
 - Been thanked: 6706 times

Da, načuo sam i ja da mu je otac baš neki Hebenković il' k'o što ti kaže kabadahija(?).fruit wrote:Da mu poznajes oca,znao bi sta je drskost,bezobrazluk,kabadahija.isl..POSAVLJAK wrote:
Ovog lika sam prvi put primjetio na svjetskom. Čovjek ima nešto, tu želju, tu hrabrost, tu bahatost. Nekako me podsjeća na Nemanju Vidića i njegovog početka, ovaj se ne boji glavom na kopačku
Samo sabura
						- Krokodil Behko
 - Globalni moderator

- Has thanked: 9726 times
 - Been thanked: 11465 times

Begovića povezuju ni manje ni više nego sa Realom. 
Stoke ga ne prodaje ali kako se doznaje, 15 miliona funti bi bilo dovoljno za promjenu principijelnog stava.

Stoke ga ne prodaje ali kako se doznaje, 15 miliona funti bi bilo dovoljno za promjenu principijelnog stava.
						- Rockefeller
 - Aktivni forumaš

Begoviću i jeste mjesto u Realu. 'ladno bi bio najbolji golman lige.

Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
Da ja kupujem sigurno bi prije uzeo "sikiru" Bešića za tu poziciju

Klub iz Andaluzije traži rješenje na poziciji zadnjeg veznog
Sevilla u nedoumici: Badelj, Sanchez ili Bešić?
Piše: F. Zametica

Odlični nastupi na Svjetskom prvenstvu gotovo sigurno će našem reprezentativcu Muhamedu Bešiću donijeti novi ugovor i promjenu sredine.
Posljednji klub koji je zainteresovan za Muhameda Bešića je Sevilla koja želi pronaći pojačanje na poziciji zadnjeg veznog. Prema pisanju Deportivo Seville dva igrača nalaze se na listi želja ekipe iz Andaluzije.
Prvi je naš reprezentativac Muhamed Bešić, za kojeg su interes pokazali Celta i Valencija, a Deportivo Sevilla ističe kako nije bilo konkretnih ponuda.
Osim Bešića Sevilla je zainteresovana za fudbalera HSV-a, Milana Badelja, kao i za Kolumbijca koji igra u Elcheu, Carlosa Sancheza.

Da ja kupujem sigurno bi prije uzeo "sikiru" Bešića za tu poziciju
Klub iz Andaluzije traži rješenje na poziciji zadnjeg veznog
Sevilla u nedoumici: Badelj, Sanchez ili Bešić?
Piše: F. Zametica

Odlični nastupi na Svjetskom prvenstvu gotovo sigurno će našem reprezentativcu Muhamedu Bešiću donijeti novi ugovor i promjenu sredine.
Posljednji klub koji je zainteresovan za Muhameda Bešića je Sevilla koja želi pronaći pojačanje na poziciji zadnjeg veznog. Prema pisanju Deportivo Seville dva igrača nalaze se na listi želja ekipe iz Andaluzije.
Prvi je naš reprezentativac Muhamed Bešić, za kojeg su interes pokazali Celta i Valencija, a Deportivo Sevilla ističe kako nije bilo konkretnih ponuda.
Osim Bešića Sevilla je zainteresovana za fudbalera HSV-a, Milana Badelja, kao i za Kolumbijca koji igra u Elcheu, Carlosa Sancheza.
Habibti, ya nour el - ain... 
..više nisu..Krokodil Behko wrote:Begovića povezuju ni manje ni više nego sa Realom.
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Begović se i nije nešto posebno iskazao na mundijaluRockefeller wrote:Begoviću i jeste mjesto u Realu. 'ladno bi bio najbolji golman lige.
U grupnoj fazi je 5. po broju odbrana, usput storm mijenjaj avatar pod hitno 

zaštoJCR wrote:U grupnoj fazi je 5. po broju odbrana, usput storm mijenjaj avatar pod hitno
mrgud check
plav check
casual check
nikad bolji nisam ni imao
						- greeneyes
 - Hadžija

Ljudi trguju l trguju, a o Barcinoj novoj odbrani ni traga. Darn'o me svak' vidjet' ćeš kad dovedu samo onog žutokljunca iz Valensije kao to veliko i dugo najavljivano uber pojačanje.  

Samo sabura
Tko je taj iz valenciegreeneyes wrote:Ljudi trguju l trguju, a o Barcinoj novoj odbrani ni traga. Darn'o me svak' vidjet' ćeš kad dovedu samo onog žutokljunca iz Valensije kao to veliko i dugo najavljivano uber pojačanje.
						- greeneyes
 - Hadžija

Sveti i presveti Jeremy Mathieu. Žutokljunac koji je cijelu karijeru igrao beka, sem posljednje dvije sezone na kojima igra cent. beka, plus ima 31 godinu.storm wrote:Tko je taj iz valenciegreeneyes wrote:Ljudi trguju l trguju, a o Barcinoj novoj odbrani ni traga. Darn'o me svak' vidjet' ćeš kad dovedu samo onog žutokljunca iz Valensije kao to veliko i dugo najavljivano uber pojačanje.
Samo sabura
Aha taj ... ma barca nikako da taj zadnji red sastavi kako spada....to ih i košta trofeja svih ovih godina.....nisu mi jasni nikako...
čak i sa mnogo manjim uluškom u napadački dio momčadi i sređenom zadnjom linijom bi popravili rezultate...
ne mogu ovi potrpati, koliko ovi iza mogu primiti

čak i sa mnogo manjim uluškom u napadački dio momčadi i sređenom zadnjom linijom bi popravili rezultate...
						- Krokodil Behko
 - Globalni moderator

Pa eto, imaju Messija.  Bez njega nema ni tiki-take. 
Npr, Bayern je sada igrački puno jači i od Barce i od Reala ali im fali taj igrač.
Imaju računa istresti za njega 200 miliona eura. Za jednu sezonu, mogu zaraditi toliko, jer će osvojiti sve, plus još više para na reklamama, prodaji dresova i sl.

Npr, Bayern je sada igrački puno jači i od Barce i od Reala ali im fali taj igrač.
Imaju računa istresti za njega 200 miliona eura. Za jednu sezonu, mogu zaraditi toliko, jer će osvojiti sve, plus još više para na reklamama, prodaji dresova i sl.
						- greeneyes
 - Hadžija

Ma i totalni fudbalski laik vidi da Barci treba odbrana, da je to ono što im fali još od kako ih "napusti" onaj vrhunski Puyol, al' ajde da je njima pojačavati napad, prošle sezonme Neymar, a evo ove sezone već pregovaraju sa Suarezom.storm wrote:Aha taj ... ma barca nikako da taj zadnji red sastavi kako spada....to ih i košta trofeja svih ovih godina.....nisu mi jasni nikako...
Samo sabura
						- 
				Blackhawk

Ode nam veliki igrac.....

Toni Kroos od naredne sezone neće nositi dres minhenskog Bayerna, a Allianz Arenu zamijenio je Santiago Bernabeu stadionom.
Real Madrid je uspješno priveo kraju transfer Tonija Kroosa, a ekipa iz Madrida morat će dogovoriti još samo sitne detalje ugovora sa Nijemcom, čiji će transfer biti služben po povratku reprezentacije Njemačke iz Brazila.
Prema pisanju Marce Kroos je u Madrid stigao za 25 miliona eura, a dogovor je postignut za samo 48 sati. Tako su Madriđani iskoristili neugodnu situaciju u kojoj se našao bavarski div.
Kroos je ugovorom za Bayern bio vezan još samo godinu dana, a nije pristao na produženje. Bavarci nisu željeli rizikovati i prodali su reprezentativca Njemačke u redove Reala, piše Marca.

Toni Kroos od naredne sezone neće nositi dres minhenskog Bayerna, a Allianz Arenu zamijenio je Santiago Bernabeu stadionom.
Real Madrid je uspješno priveo kraju transfer Tonija Kroosa, a ekipa iz Madrida morat će dogovoriti još samo sitne detalje ugovora sa Nijemcom, čiji će transfer biti služben po povratku reprezentacije Njemačke iz Brazila.
Prema pisanju Marce Kroos je u Madrid stigao za 25 miliona eura, a dogovor je postignut za samo 48 sati. Tako su Madriđani iskoristili neugodnu situaciju u kojoj se našao bavarski div.
Kroos je ugovorom za Bayern bio vezan još samo godinu dana, a nije pristao na produženje. Bavarci nisu željeli rizikovati i prodali su reprezentativca Njemačke u redove Reala, piše Marca.
- Krokodil Behko
 - Globalni moderator

storm wrote:zaštoJCR wrote:U grupnoj fazi je 5. po broju odbrana, usput storm mijenjaj avatar pod hitno![]()
mrgud check
plav check
casual check
nikad bolji nisam ni imao
- POSAVLJAK
 - Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Kupili su tri golmanagreeneyes wrote:Ljudi trguju l trguju, a o Barcinoj novoj odbrani ni traga. Darn'o me svak' vidjet' ćeš kad dovedu samo onog žutokljunca iz Valensije kao to veliko i dugo najavljivano uber pojačanje.