možda nisi bio.....na chatu je ponosno izjavio, da je bio u jedinicama velikog svbina sa ovi pvostova....vojin momakMelek wrote:Bas me zanima kakva mu je biografija. Mozda nije nemoguce da je i sudjelovao u ratnim sr@njima u BiH.
Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Re: Žalbe i sugestije
Habibti, ya nour el - ain... 
I ti mu vjerujes?!
Dje sam ono rekla da su muski naivni?!

Dje sam ono rekla da su muski naivni?!
D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
pa .... nije samo to ta rečenica........puno je toga naveo..... skoro pa teško da nije bio tamoJagoda wrote:I ti mu vjerujes?!
Dje sam ono rekla da su muski naivni?!![]()
![]()
![]()
![]()
niti me ne zanima previše, vjerujem, ne vjerujem
Dajem podatke da lakše sastavimo karton pacijentA 
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
- Status: Offline
Valjda skonta nesto za tri mjeseca. Inace mislim da je ovo neciji klon, ali to je na vama da provjerite ili sta vec.Maja wrote:Produžit ćemo mu ban na tri mjeseca.
Poslije ako nastavi isto, trajni.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
jako se ružno ponio prema calli neovisno od njegovi politički pogleda...iako glorificirat rankovića
..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Prijavio sam SIPI njegovu IP adresu. Sad je na njima i Interpolu ostalo. 
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Lavlje_srce
- Alienka

Ovim komentarom si rekao podosta o sebi. U kom paralelnom svemiru ti zivis kad ti je ovo povod za ovakve sarkasticne komentare?Lebowski wrote:Prijavio sam SIPI njegovu IP adresu. Sad je na njima i Interpolu ostalo.
7b
Last edited by Lavlje_srce on 02 Jul 2014, 10:39, edited 1 time in total.
Memento Mori
sasvim ispravno, sa sarkazmom ili bez.... onakvo vrijeđanje, nema mjesta nigdje pa ni na forumu...Lavlje_srce wrote:Ovim komentarom si rekao podosta o sebi. U kom paralelnom svemiru ti zivis kad ti je ovo povod za ovakve sarkasticne komentare?Lebowski wrote:Prijavio sam SIPI njegovu IP adresu. Sad je na njima i Interpolu ostalo.
7b
Ne prati svako iz administracije niti svi forumaši šta se piše na chatu u svako doba dana i noći, dobio je ban od 3 mjeseca i nema ga više. Šta treba još uraditi? Meni svejedno sada i da je dobio trajni.
Koliko znam on tako piše otkako je tu, sa uvredama i takvim načinom komuniciranja, govori svašta pa se opet druži sa forumašima na chatu i dijelom su isti krivi za to. Svako može prijaviti uvredu i ona će biti sankcionisana. Da, bilo je i uvreda na njegov račun i situacija kada je ničim izazvan dobio uvrede, koje su nigdje veze i šta me briga hoće li se ko složiti sa mojim mišljenjem ili percepcijom.
Dakle, svaka uvreda ili ono što osjećate kao uvredu se može prijaviti a ne držati ga tamo kao dvorsku ludu na chatu i spuštati se na njegov nivo, zezati se sa njim, napadati ga što je bolesnik, četnik, Srbin. Zašto ga jednostavno ne ignorišete ili ako se vas 50 ne može nositi sa njim imate prijave, teme a one imaju težinu i bio bi davno maknut, pretpostavljam.
Koliko znam on tako piše otkako je tu, sa uvredama i takvim načinom komuniciranja, govori svašta pa se opet druži sa forumašima na chatu i dijelom su isti krivi za to. Svako može prijaviti uvredu i ona će biti sankcionisana. Da, bilo je i uvreda na njegov račun i situacija kada je ničim izazvan dobio uvrede, koje su nigdje veze i šta me briga hoće li se ko složiti sa mojim mišljenjem ili percepcijom.
Dakle, svaka uvreda ili ono što osjećate kao uvredu se može prijaviti a ne držati ga tamo kao dvorsku ludu na chatu i spuštati se na njegov nivo, zezati se sa njim, napadati ga što je bolesnik, četnik, Srbin. Zašto ga jednostavno ne ignorišete ili ako se vas 50 ne može nositi sa njim imate prijave, teme a one imaju težinu i bio bi davno maknut, pretpostavljam.
- Lavlje_srce
- Alienka

Meni je izgledalo da je to odgovor na moj komentar da je @drugrankovic neciji klon. Btw, to sam pomislila jer ne mogu shvatiti toliku kolicinu mrznje (ne razumijem mrznju generalno, al' hajd') od forumasa koji je tu 3 mjeseca ili nesto tako.storm wrote:sasvim ispravno, sa sarkazmom ili bez.... onakvo vrijeđanje, nema mjesta nigdje pa ni na forumu...
Memento Mori
sad kriviLebowski wrote:Ne prati svako iz administracije niti svi forumaši šta se piše na chatu u svako doba dana i noći, dobio je ban od 3 mjeseca i nema ga više. Šta treba još uraditi? Meni svejedno sada i da je dobio trajni.
Dakle, svaka uvreda ili ono što osjećate kao uvredu se može prijaviti a ne držati ga tamo kao dvorsku ludu na chatu i spuštati se na njegov nivo, zezati se sa njim, napadati ga što je bolesnik, c....., Srbin. Zašto ga jednostavno ne ignorišete ili ako se vas 50 ne može nositi sa njim imate prijave, teme a one imaju težinu i bio bi davno maknut, pretpostavljam.
daš svakome šansu.... uvijek se novoga pozdravlja sa najboljim namjerama....
ovaj primjerak je znao vješto povuči ručnu i sasvim je normalno znao komunicirati ako je htijeo...
a neke ničim izazvane uvrede, često je zaradio kako sam primjetio, minulim radom na chatu... ne ide to tako da sam jedan dan govno, drugi dan ljubičica
- Lavlje_srce
- Alienka

A ko je rekao da jos nesto treba uciniti?Lebowski wrote:Ne prati svako iz administracije niti svi forumaši šta se piše na chatu u svako doba dana i noći, dobio je ban od 3 mjeseca i nema ga više. Šta treba još uraditi? Meni svejedno sada i da je dobio trajni.
Daj mi nadji gdje sam ga ja uvrijedila (pretpostavljam da negdje postoji arhiva svih upisa, pa i onih s chata)?Koliko znam on tako piše otkako je tu, sa uvredama i takvim načinom komuniciranja, govori svašta pa se opet druži sa forumašima na chatu i dijelom su isti krivi za to. Svako može prijaviti uvredu i ona će biti sankcionisana. Da, bilo je i uvreda na njegov račun i situacija kada je ničim izazvan dobio uvrede, koje su nigdje veze i šta me briga hoće li se ko složiti sa mojim mišljenjem ili percepcijom.
Dakle, svaka uvreda ili ono što osjećate kao uvredu se može prijaviti a ne držati ga tamo kao dvorsku ludu na chatu i spuštati se na njegov nivo, zezati se sa njim, napadati ga što je bolesnik, c....., Srbin. Zašto ga jednostavno ne ignorišete ili ako se vas 50 ne može nositi sa njim imate prijave, teme a one imaju težinu i bio bi davno maknut, pretpostavljam.
For the record, nemam problem s nekim zato sto je Srbin (ili bilo koje nacije). Prijavila bih sto sam prijavila da mi je to napisao rodjeni brat.
Memento Mori
-
Spanac_113
- Inventar foruma

ja sam ga vrijedjao na svakoj osnovi.
licnom, nacionalnom, nivou inteligencije, vrijedjao sam ga za miniskulnu velicinu muskosti.
uzimao sam mu karmu iako se to ne radi pogotovu kad ja nemam opciju da mi se uzme karma.
njegovi stavovi, otvoreno vrijedjane svih forumasa na svakom koraku po svakoj osnovi su zasluzili takav tretman.
ne radi se o osobi koja je pogana prema prgavim forumasima nego prema ljudima koji se nikad ni sa kim ne svadjaju.
'vrijedjali ste i vi njega' si mozete zabiti u supu jer je covjek potpuni idiot koji nema drugog smisla postojanja.
samoproglaseni seseljev dobrovoljac koji je kao ratovao po majevici i ozrenu
kad se takav sam proglasi cednikom zasto bi ja imao neku moralnu obavezu da budem fini.
smece i tacka.
@Leb, sve si to ti kriv.
licnom, nacionalnom, nivou inteligencije, vrijedjao sam ga za miniskulnu velicinu muskosti.
uzimao sam mu karmu iako se to ne radi pogotovu kad ja nemam opciju da mi se uzme karma.
njegovi stavovi, otvoreno vrijedjane svih forumasa na svakom koraku po svakoj osnovi su zasluzili takav tretman.
ne radi se o osobi koja je pogana prema prgavim forumasima nego prema ljudima koji se nikad ni sa kim ne svadjaju.
'vrijedjali ste i vi njega' si mozete zabiti u supu jer je covjek potpuni idiot koji nema drugog smisla postojanja.
samoproglaseni seseljev dobrovoljac koji je kao ratovao po majevici i ozrenu
kad se takav sam proglasi cednikom zasto bi ja imao neku moralnu obavezu da budem fini.
smece i tacka.
@Leb, sve si to ti kriv.
Lavlje srce, nije se ovo odnosilo na tebe niti onaj moj prethodni post. Odnosi se na cijelu ovu sitauciju sa rankovićem i samo sam dao svoje mišljenje kao što bi dao i o nekoj drugoj.
Ispašću crna ovca sada, da ga branim što nije istina ali šta ću. Prosto mi je nevjerovatno da on sam može pola foruma iznervirati. To što si prijavila je OK i za ban, bilo je toga još ali je bilo i situacija kada su drugi njega vrijeđali ničim izazvani, nemam kopirano nažalost a ponekad mi to djelovalo ko da zabavlja ljude. Uđem na chat i 2 sata rasprave sa rankovićem i vrijeđanja..on ovom - ovaj njemu, onaj njemu - on onom i tako unedogled. Čemu?
Ispašću crna ovca sada, da ga branim što nije istina ali šta ću. Prosto mi je nevjerovatno da on sam može pola foruma iznervirati. To što si prijavila je OK i za ban, bilo je toga još ali je bilo i situacija kada su drugi njega vrijeđali ničim izazvani, nemam kopirano nažalost a ponekad mi to djelovalo ko da zabavlja ljude. Uđem na chat i 2 sata rasprave sa rankovićem i vrijeđanja..on ovom - ovaj njemu, onaj njemu - on onom i tako unedogled. Čemu?
-
Ruana
I ja i kad on mene nija, ja njega jesam. Pa tema o prijateljstvu sa bivsim partnerom sta je bljuvotina napisao, ali ja sam ga prijavila na toj temi. I do juce sam ga ignorisala. Nikad ne pisen na chatu ali ponekad pogledam. Ovo su bljuvotine.Spanac_113 wrote:ja sam ga vrijedjao na svakoj osnovi.
.
- Lavlje_srce
- Alienka

Nemam pojma, nisam tu non-stop. Ne valja nam mentalitet. Kod nas se od zezancije zacas skoci na psovke, pa 'nozeve i pistolje'. Vazda rat majku mu.Lebowski wrote:Lavlje srce, nije se ovo odnosilo na tebe niti onaj moj prethodni post. Odnosi se na cijelu ovu sitauciju sa rankovićem i samo sam dao svoje mišljenje kao što bi dao i o nekoj drugoj.
Vidjela sam da ga se provocira na 'kako zamisljate forumase', ali i ta tema je odavno bila za kljucanje po mom misljenju.
Ako mislite da je bio isprovociran od Calle, onda nista. Neka se sam objasni za 7 dana. Ali nisam vidjela da je juce izazvala onakvu reakciju (to sto mu je rekla da je zaboravio popiti tabletice nije bas toliko strasno).
Ali on je krenuo od 'balijki i Turcina', a zavrsio sa prijetnjom ubistvom. Mislim, cemu, zbilja?
Memento Mori