Pa tek sam dosla.
Odma da ste zakljucali igrice.
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
znači igrice su ključ za povećat broj postova?uvijek_kontra wrote:Kad ja predje 1500 postova, Bog vam pamet dao.
Pa tek sam dosla.
Odma da ste zakljucali igrice.![]()

Pa bude među aktivnim temama vazda poneka? Kladim se da te ni ne zanimaju mnogoPeggy Sue wrote:Gdje su igrice?

Aman bože dragi, pa nije valjda da ne znaš, da imamo stotine igrica na arcade, od čega su pola mahjonzi?Peggy Sue wrote:O kako se varas.. Ovisna o voznji automobila, onda raznim igricama s lopticama, redanje boja, mahjong.. neke djecije, kod kojih iskljucis mozak i samo mehanički klikas...
Na mobitelu imam igricu Krava. Muzem, napojim, nahranim, izvedem na ispašu...
Joj, ovo je bilo za temu Ovo niste znali o meni

Ček sec da ti uslikam i nacrtamPeggy Sue wrote:Behko, kako da dodjem do mahjong-a pjeske...? Ok kad kliknem na ovo gore tvoje, ali gdje mis e nalaze te igre?

Krokodil Behko wrote:Ček sec da ti uslikam i nacrtamPeggy Sue wrote:Behko, kako da dodjem do mahjong-a pjeske...? Ok kad kliknem na ovo gore tvoje, ali gdje mis e nalaze te igre?

http://bosanski-forum.com/arcade.php?mode=cat&c=11Peggy Sue wrote:Behko, kako da dodjem do mahjong-a pjeske...? Ok kad kliknem na ovo gore tvoje, ali gdje mis e nalaze te igre?

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests