Srbija

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9728 times
Been thanked: 11466 times
Status: Offline

Ovako policajci u Srbiji pišu saobraćajne kazne (VIDEO)

Post by Krokodil Behko » 03 Nov 2014, 22:52

Image

Jedan vozač u Srbiji snimio je neobičnu scenu koja je postala apsolutni internetski hit u čitavoj regiji. Naime, nakon što ga je zaustavila saobraćajna policija zbog, bar prema medijima, nepoznatog razloga, policajac je prekršiocu krenuo da piše kaznu... ali ne rukom, već pisaćom mašinom... i to usred auta!

"Policajac me zaustavio na Zrenjaninskom putu. Kada sam video kako tipka kaznu morao sam ga snimiti", rekao je vozač Vladimir za Alo.rs, dodavši kako se jedva suzdržavao da ne prasne u smijeh.

Čini se kako ovaj policajac voli da obavlja posao na starinski način.

[ytube][/ytube]

String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 27 times

Re: Ovako policajci u Srbiji pišu saobraćajne kazne (VIDEO)

Post by String » 03 Nov 2014, 22:55

Pa stariji je nacin da pises olovkom....ovo je ipak nastalo poslije...zato je ovo ipak moderniji nacin.
Image

rethna
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 2 times

Post by rethna » 04 Nov 2014, 00:12

Gospodin cojk
Question everything.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 04 Nov 2014, 01:19

u policiji avetinje nema pisanja izvestaja preko comp vec pisaca masina... ima prostorija u svakoj stanici ko ucionica i po zavrsetku smjene pripadnici javnog poredka ili saobracajne policije napisu redovan izvestaj uz eventualno poseban...

ne dozvoljava im se upotreba racunara, nema nista blanko vec kucaj jovo nanovo svaki dan ispocetka... i drugo sto bi neko mogao doxi do tih izvestaja... ovako se oni skladiste na sigurno i salju kad ustreba istraznom sudiji, ili visoj instanci u mup...

jel vam sad jasno varene ovcije glave?
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7894 times
Been thanked: 18662 times

Post by Maja » 04 Nov 2014, 10:29

varene ovcije glave
:ha

fruit
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 54 times
Been thanked: 244 times

Post by fruit » 04 Nov 2014, 11:10

Ovo je moderna ruska pisaća mašina "putinovka" na koju je spojen alko test,test na lahke droge,internet,uzimanje otisaka, fiskalna kasa,kao i uređaj za kontrolu novcanica od 5€ prilikom uzimanja mita.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 23944 times
Been thanked: 6246 times

Re: Srbija

Post by Veca » 04 Nov 2014, 17:56

http://tacno.net/beograd/zvizdac-kako-j ... o-genocid/

[media]1z1Fk9FD7FQ[/media]

[media]HxRN3pVB9rQ[/media]

[media]Gx6SGuYm_70[/media]

...ne moze vas 1000 poplava oprat'!

Dobriše Ćosića: „Mi
lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utješimo drugoga; lažemo iz
samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu,
lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskoga
patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački,
maštovito, inventivno.“...
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 04 Nov 2014, 19:08

pa? srpskim kostima se ni trag ne zna... si otkrila ameriku?
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 05 Nov 2014, 07:42

Uvid u dokumenta u Arhivu Srbije, između ostalih i one koje je dostavila BIA, nije moguć od 6. oktobra i tako će biti sve do 8. januara.

Zvaničan razlog zatvaranja Arhiva su „radovi na adaptaciji depoa u cilju advekvatne protivpožarne zaštite“. S druge strane, istoričari to ocenjuju kao veoma neobično, a neki sumnjaju da se dokumenta skrivaju. U Arhivu Srbije nalazi se dokumentacija BIA, koja je dostupna samo u slučaju naučnih istraživanja i državnim komisijama. Postoji i oko 80.000 ličnih dosijea, čije kopije mogu da budu poslate samo sudovima u postupcima rehabilitacije.

Dobrivoje Tomić, član državne Komisije za pronalaženje tajnih grobnica, kaže za „Blic“ da sumnja da je u pitanju pokušaj da se skloni dokumentacija o zločinima komunista.

- Obrazloženje je neuverljivo i zato sumnjam da hoće da sklone građu koju je BIA jedva dostavila i koja nije potpuna. Sada su nam i to zabranili. Ovako nešto je nemoguće i nezamislivo u razvijenim zemljama - kaže Tomić.

Istoričar Srđan Cvetković, doskorašnji sekretar Komisije za tajne grobnice, kaže da je veoma neobično da arhivska građa bude nedostupna. I istoričar Čedomir Antić kaže da Arhiv uvek mora da bude otvoren.

Biblioteka u Arhivu je otvorena, ali tamo može da se vidi, na primer, spisak knjiga i deo dokumentacije na mikrofilmovima, gde nema dokumenata BIA. Arhivska zgrada u Železniku normalno radi, ali tamo takođe nema dokumentacije iz BIA.

Marija Nenadić, ovlašćena u Arhivu Srbije za dokumentaciju BIA, kaže za „Blic“ da su zbirke dokumenata BIA bile otvorene za članove Komisije za tajne grobnice od trenutka kada je ta Komisija i osnovana.

- Van logike je da nas neko sada optužuje da mu uskraćujemo pristup dokumentaciji koju slobodno koristi od osnivanja. Za skoro tri godine pregledali su većinu dokumentacije iz oblasti njihovog interesovanja. Privremeno su nedostupna ne samo dokumenta iz BIA već sve što se nalazi u depou u Karnegijevoj ulici. Mi imamo oko 12 kilometara građe, a dokumentacija BIA je samo mali deo toga - kaže Nenadićeva i naglašava da je za građane od ogromnog značaja da se uvede savremeni protivpožarni sistem u Arhiv.

Ona kaže da je sudovima poslato obaveštenje da neće moći da im dostavljaju kopije ličnih dosijea dok traju radovi.
- Mi građane možemo samo da obavestimo da li u Arhivu postoji dosije, a sudovima dostavljamo kopije dokumenata iz dosijea. Od početka godine bilo je više od 4.300 zahteva sudova i građana - navodi Nenadićeva.

Lider SPO Vuk Drašković kaže za „Blic“ da „čuvari velike tajne hoće da navodnom protivpožarnom zaštitom spreče politički i duhovni požar koji će zahvatiti Srbiju kad tajna o zločinima bude otkrivena“. „Kad Srbija sazna i da je najelitnija ustaška pukovnija, zarobljena 1943. u Staljingradu, u oktobru 1944. prebačena u Srbiju da je oslobađa, da su ti ustaški oslobodioci počinili masakr nad narodom u Guči, Dragačevu i Pomoravlju i da je Tito ustaškog potpukovnika Marka Mesića unapredio u pukovnika, čin s kojim je i umro 1982. u Zagrebu. Da pomenem i strašni komunistički zločin u Lisičjem jarku i blizu još 300 tajnih i masovnih grobnica po Srbiji. Od sakrivene istine o pomoru desetina hiljada ljudi sada bi da se brane i protivpožarnom zaštitom, ali nema tih aparata koji će požar da spreče“, kaže Drašković.

ko je ovaj bradonja? neko ga poznaje? :haha reče onaj koji je decenijama u koaliciji sa partijama na vlasti...

ajde seme ti bradato, kad nemaš šta više reć laprdaš o tajnam, kurčiš se mihailovićevim grobom i saborom četnika, mada ni tamo više ne smeš prići...

pred izbore 1992, moj đed u šetnji zastane pred plakatom ove pizde, i pljune ga...
"mater ti bradatu, stoko jedna neuredna... ti ćeš za predsjednika?! pa da ti rezanci vise dok ručaš?! mamu li ti četničku pu!"
i poče se hvatat za unutrašnji džep sakoa...

"polako djede, pa neš vala pucat u ogradu gradilišta?"
ma prosviro bi gada i onog ko ga zalepio ovdje...

:ha

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3910 times
Been thanked: 2946 times

Post by Pasaga » 05 Nov 2014, 22:33

Dovukao kontejner u stan da ne bi često silazio zbog bacanja smeća

BEOGRAD, – Duško Katančević (29), računovođa iz Beograda, optužen je za otuđivanje javne imovine jer je kontejner koji je stajao ispred njegove zgrade odvukao u svoj stan. Katančević je sudiji za prekrašje rekao da je kontejner uzeo kako ne bi morao svakog dana da silazi napolje da bi bacio smeće.

Prema rečima Katančevića, kontejner nije prisvojio samo u svom, već i u opštem interesu.

- Povremeno iz različitih razloga jednostavno ne mogu da siđem do kontejnera i tada sam prinuđen da smeće bacam sa terase. Ciljam u kontejner, ali se često desi da smeće padne negde pored njega ili ispred ulaza, pa čak i na terasu nekog od komšija. Onda oni protestuju i prete mi, a kada sam nekoliko puta pokušavao da kontejner prebacim u svoj stan, oni su se opet bunili. Svetu je ponekad nemoguće udovoljiti – rekao je Katančević na saslušanju.

Ima li u Srbiji itko normalan?!
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 05 Nov 2014, 23:31

sikter

idi vataj djavole u ceker s normalnim efendijom...

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 05 Nov 2014, 23:32

sikter

idi vataj djavole u ceker s normalnim efendijom...

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu » 05 Nov 2014, 23:39

ZAJEDNO NA POČINAK: Sestre izgorele u požaru sahranjene u belom kovčegu

DONJI MILANOVAC - Sestre Dragica (3) i Mirjana Bosiljkanović (2) sahranjene su u zajedničkom malom belom kovčegu. Mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije u tužnoj povorci ispratili su ih do njihove večne kuće.

Image

- Joj, deco moja! Ćeri moje, gde vas vode? Gde idete tako mlade? Niste još ni počele da živite a više vas nema. Umesto da vas jednog dana udamo, mi vas sahranjujemo - jaukala je neutešna rođaka dok je kovčeg spuštan u raku.

Image

Baka Krina i deda Miroslav, Živojinovi roditelji, jedva su stajali na nogama, skrhani od tuge i bola. Iako i sam iznemogao, Živojin je sve vreme grlio i tešio roditelje.

- Mirjana, sine, gde ćeš sa sekom! Vratite nam se, deco! Kako će roditelji bez vas... Šta da kažemo vašoj starijoj seki i bati... Ne ostavljajte nas, pilići naši - naricala je rođaka.

Image
Podsetimo, Mirjana i Dragica u utorak ujutru zajedno su spavale u krevetu kad je njihova majka Ksenija sa dvoje starije dece otišla do obližnjeg izvora po vodu.

Kad se vratila, zatekla je kuću u plamenu. Vatrogasci su ubrzo stigli na lice mesta, ali devojčicama, nažalost, nije bilo spasa.

Image

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 05 Nov 2014, 23:57

e j.... ti zivot

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 06 Nov 2014, 22:47

Srbi imaju duži penis od Hrvata

BEOGRAD/ZAGREB. – Stanovnici Srbije imaju za pet santimetara duži penis od Hrvata, rezultat je do sada najobimnijeg naučnog istraživanja, u kojem je učestvovalo preko 200.000 ljudi.

Istraživanje je sprovedeno putem Interneta, na sajtu čijijeduži.com, gde je tokom prethodna tri meseca svaki posetilac mogao anonimno da ukuca dužinu svog penisa i klikne na jednu od dve ponuđene nacionalnosti: Hrvat ili Srbin.

Rezultati ovog Internet istraživanja pokazali su da je prosečna dužina hrvatskog penisa 36.2 cm, dok kod Srba ona iznosi čak 41.1 cm – rekao je vođa istraživanja dr Goran Miletić – S obzirom na to nikada istraživanje dužine polnog organa nije vršeno na tako velikom uzorku, ovo su najprecizniji i najtačniji mogući podaci koje možete naći, koji nedvosmisleno pokazuju da su Srbi znatno obdareniji od Hrvata.

Pored prosečne dužine, Srbi su trijumfovali i u pojedinačnoj konkurenciji. Primera radi, Srbi zauzeli četiri prve pozicije, a najobdareniji među njima ima penis od čak 53.4 cm, dok njegov hrvatski konkurent zaostaje za čitavih sedam santimetara. Začelje liste ubedljivo su zauzeli Hrvati, čijem taboru pripada i najmanje obdareni muškarac čija muškost iznosi svega 24.6 cm.

Istraživanje je takođe pokazalo da prosečan Srbin ima seks 9.2 puta za veče, dok Hrvati to čine 8.4 puta.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga » 09 Nov 2014, 16:00

Vraca se NADVOJVODA....hoce li Srbija biti sretna ....koji dan...

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/vojisl ... 60092.html
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!

Post by Veca » 09 Nov 2014, 18:01

Pasaga wrote:Srbi imaju duži penis od Hrvata

BEOGRAD/ZAGREB. – Stanovnici Srbije imaju za pet santimetara duži penis od Hrvata, rezultat je do sada najobimnijeg naučnog istraživanja, u kojem je učestvovalo preko 200.000 ljudi.

Istraživanje je sprovedeno putem Interneta, na sajtu čijijeduži.com, gde je tokom prethodna tri meseca svaki posetilac mogao anonimno da ukuca dužinu svog penisa i klikne na jednu od dve ponuđene nacionalnosti: Hrvat ili Srbin.

Rezultati ovog Internet istraživanja pokazali su da je prosečna dužina hrvatskog penisa 36.2 cm, dok kod Srba ona iznosi čak 41.1 cm – rekao je vođa istraživanja dr Goran Miletić – S obzirom na to nikada istraživanje dužine polnog organa nije vršeno na tako velikom uzorku, ovo su najprecizniji i najtačniji mogući podaci koje možete naći, koji nedvosmisleno pokazuju da su Srbi znatno obdareniji od Hrvata.

Pored prosečne dužine, Srbi su trijumfovali i u pojedinačnoj konkurenciji. Primera radi, Srbi zauzeli četiri prve pozicije, a najobdareniji među njima ima penis od čak 53.4 cm, dok njegov hrvatski konkurent zaostaje za čitavih sedam santimetara. Začelje liste ubedljivo su zauzeli Hrvati, čijem taboru pripada i najmanje obdareni muškarac čija muškost iznosi svega 24.6 cm.

Istraživanje je takođe pokazalo da prosečan Srbin ima seks 9.2 puta za veče, dok Hrvati to čine 8.4 puta.

:D :plavi

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca » 09 Nov 2014, 18:03

...ova praznina izmedju je,duzina nji'ovih,quraza! :vecaa :cudi

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 09 Nov 2014, 19:06

ne bi tebe ni motkom govnjivom a ne kurcem...

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu » 09 Nov 2014, 19:09

Kad je rijec o prepucavanju, svadji i politici, svi pisu i odg. :123

A kad se postavi vijest da su djevojcice od 2, i 3 godine umrle. niko nista.

E jesmo prokleti :o

Post Reply

Return to “EX YU”