Krokodil Behko wrote:RTRS: "Tuzlaci sami sebe digli u zrak"
[ytube][/ytube]
covjece, kad god pomislis da su dotakli dno dna - uvijek te iznova iznenade.
ziv se komadao, daBogda!
Moderator: Krokodil Behko
Krokodil Behko wrote:RTRS: "Tuzlaci sami sebe digli u zrak"
[ytube][/ytube]

Kako se kod nas ljudi sicaju teskim optuzbama, to je nevjerovatno. Malo je reci da mi je B. Izetbegovic antipatican (bio i ostao), ali ga ne dozivljavam radikalom nego pohlepnim, izgubljenim i apsolutno nedoraslim funkciji koju obavlja.Krokodil Behko wrote:Također je kazao da smatra da se u BiH rodio radikalizam i da je vođa tog radikalizma član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

Možda nisi u toku. Kebo je vječiti kadar i na kraju, napokon je ostao bez angažmana, pa je poljubio Radončića u pedu. Poznat je njegov dolazak u Avazov toranj, s perikom na glaviLavlje_srce wrote:Kako se kod nas ljudi sicaju teskim optuzbama, to je nevjerovatno. Malo je reci da mi je B. Izetbegovic antipatican (bio i ostao), ali ga ne dozivljavam radikalom nego pohlepnim, izgubljenim i apsolutno nedoraslim funkciji koju obavlja.Krokodil Behko wrote:Također je kazao da smatra da se u BiH rodio radikalizam i da je vođa tog radikalizma član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

Krokodil Behko wrote:Možda nisi u toku. Kebo je vječiti kadar i na kraju, napokon je ostao bez angažmana, pa je poljubio Radončića u pedu. Poznat je njegov dolazak u Avazov toranj, s perikom na glavi
Ah, zo.Pa pošto je Šćepo, u koaliciji s Dodikom, ili kako on to zove "partnerski odnosi" poslao je Kebu na Dodikovu TV, da mu pripomogne u sijanju srpske demagogije i rastakanja države.
Mozda je bolje da ne pitam zasto.Od svih i to baš OD SVIH političara, najprljaviji je, najpoganiji i najbolesniji Radončić.

Lavlje_srce wrote:Kako se kod nas ljudi sicaju teskim optuzbama, to je nevjerovatno. Malo je reci da mi je B. Izetbegovic antipatican (bio i ostao), ali ga ne dozivljavam radikalom nego pohlepnim, izgubljenim i apsolutno nedoraslim funkciji koju obavlja.Krokodil Behko wrote:Također je kazao da smatra da se u BiH rodio radikalizam i da je vođa tog radikalizma član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

Misliš da će ga poševiti?Pasaga wrote:Nista posebno ni spektakularno.
Ovo su njegovi cesti gifovi.
Sad je ovo jedan od zescih.
Ispo je iz svih mogucih sema,zahvaljujuc bas tome,i sad mu drzava kriva.
Moro bi znat da je proljece naprijed,mogu da polete one nezgodne ptice.

uuu....gluho bilo.....Krokodil Behko wrote:Misliš da će ga poševiti?Pasaga wrote:Nista posebno ni spektakularno.
Ovo su njegovi cesti gifovi.
Sad je ovo jedan od zescih.
Ispo je iz svih mogucih sema,zahvaljujuc bas tome,i sad mu drzava kriva.
Moro bi znat da je proljece naprijed,mogu da polete one nezgodne ptice.

Pa ebo te, zar stvarno misli da će neko ovo progutati?Prema njegovim riječima, na ISIL-ovski način se pozivaju ljudi na njegov i linč njegove porodice.
- Hoće šerijatsku državu. Moja familija i ja nećemo islamsku šerijatsku državu.

ima ona narodna....JCR wrote:Ma sad bi on sebi predio ime u Nemanja samo da dobije pišanu fotelju jebla mu ona dijete

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests