Kako poboljšati miris i ukus vagine?
Moderators: spacebound, Duminjo
- drugrankovic
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Kako poboljšati miris i ukus vagine?
e svasta...
namazi je kajmakom ...
dje ovaj svjet ide...
namazi je kajmakom ...
dje ovaj svjet ide...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
...volim miris pičke... 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Nutella sve riješava 
Jedino je bitna higijena ( za oba spola ) ostalo je fino
volim i ja
Jedino je bitna higijena ( za oba spola ) ostalo je fino
volim i ja
Habibti, ya nour el - ain... 
Vala bas svasta, em ne mora je niko mirisati a kamo li pojesti, pa nece je na tavici ispeci ili cimbur od nje praviti.. cimbur je ipak od jaja.. 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
iskljućuješ mogućnost da volimo pružati oralni seksBiba wrote:Vala bas svasta, em ne mora je niko mirisati a kamo li pojesti, pa nece je na tavici ispeci ili cimbur od nje praviti.. cimbur je ipak od jaja..
- drugrankovic
- Inventar foruma

pa miris picke je miris po svemu jedinstven takav prirodan... aj nesh na ciganku neopranu dvaest dana naletit...
o chemu trucanje
nemojte samo probat turat treshnjicu
da biste je posle socno gricnuli onako vlaznu i namirisanu... ume otpast petiljkica... 
o chemu trucanje
nemojte samo probat turat treshnjicu
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7893 times
- Been thanked: 18659 times
Nije džaba Napoleon poslao Jozefini poruku s ratišta "Ne peri se, dolazim".
.... je...ali je poslije vikao...."prdni da dođem do zraka "Maja wrote:Nije džaba Napoleon poslao Jozefini poruku s ratišta "Ne peri se, dolazim".

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Meni dr davno rekla ovako........da ne perem sapunima isl za intimnu higijenu.....ako bas moram da obavezno bude 5,5 ph vrijednost.......inace preporucuje kamilicu i obicnu vodu........i svaki put kaze da se prestanem depilirati.......zadnji put nije doduse..........odustala valjda........mislim da je uobicajena higijena,plus svakodnevno mijenjanje rublja(po potrebi i 2x dnevno) dovoljno......osim ako su jake vrucine........tad par puta.......ko i tusiranje.........ne pusim i ne pijem,moram samo otkriti broji li se festa od prije 2 mjeseca....... 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Ajde, majke ti, pa koliko puta je tu netko napisao da smo svi nesavrseni a za pi..om muski trče bila ona najmirisnija ili pijana ko pi.ka ...
Vagina je izvor svega, života, radosti, užitka ... zdravlja. Čak i tzv. "Pušačka vagina" je izvor zdravlja jer njen je okus i miris neupitno zdraviji od nekakvih nikotinskih flastera i sl. gluposti za pušače koji se žele (i trebaju) odviknuti pušenja. Pušači! Dim cigarete zamijenite pyčkinim dimom pa će čak i pasivni pušači pucati od zdravlja. Moramo početi širiti vaginalne mirise kako bi konačno zaustavili daljnja atmosferska onečišćenja. U vagini je spas, utjeha i nada. Moje dame, počnite već sada nesebično, bez prestanka širiti svoje vaginalne okuse i mirise za spas čovječanstva. Hvala!
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
Sve se bojim de ce ti mirisi sprijeciti atmosferska zagadzenja...je pa ko ce se zbog pi.ke odreci auta ...pa pi.ke najcesce i vole sto skuplje automobile....pa sta da se siri...pa toga mirisa barem od davnina ima...ja, ala eto nekome je malo...
...ne odricem se ni duvana ni bibera ni ljute feferone...jok....pa za cije babe zdravlje...
Vagina pokreće svijet !!! A da ne bi mogla pokretati obični auto. Bio diesel bi se trebao proizvoditi vaginalnom esencijom. Evo ti ni ne trebaš piti benzina kad duvaniš, biberiš i feferoniš. Ti si ekološki osviještena i svaka ti čast na tome. Otvoriš benzinsku i obogatiš se preko noći a svi bi ubrzo zamijenili naftne bušotine vaginalnim. Kada bih ja imao gdje točiti vaginalno gorivo motor gasio ne bih. Kad su naftu prozvali crno zlato šta bi tek rekli za vaginaftu. Vaginafta jača od raketnog goriva, ma kakav mjesec, ni venera nam ne bi bila daleko.Biba wrote:Sve se bojim de ce ti mirisi sprijeciti atmosferska zagadzenja...je pa ko ce se zbog pi.ke odreci auta ...pa pi.ke najcesce i vole sto skuplje automobile....pa sta da se siri...pa toga mirisa barem od davnina ima...ja, ala eto nekome je malo......ne odricem se ni duvana ni bibera ni ljute feferone...jok....pa za cije babe zdravlje...
O, sudbo kleta...
- drugrankovic
- Inventar foruma

stanisalave preterano sereš 
A vidim da ti to uvijek prvi namirišeš.
O, sudbo kleta...
Eh s čime se znanstvenici ili tobožnji znanstvenici bave...Pa šta se ima popravljat kad svi znama da je navike jako teško mijenjati.Da mi ga je vidjeti zbog kojega bih ja prestala pušiti.Ajd barem peršun obožavam, mogu ga ko koza brstiti.A i ono što tovar kaže da vagina pokreće svijet. pa možda u smislu da za njo trče ali koliko ja znam stari Rimljani su se za jajca držali kad su neku zalkletvu izgovarali...pa i danas je normalno da se muško po jajima češe.Da se žena počne drastiti, je pa rekli bi da nije normalna...majke mi...i tko sad pokreće ovaj svijet...šašavi istraživači, eto tko...dokon popo i jariće krsti... ja...Ne brinu se kako gladne nahranit već kako nečija pi.ka treba mijenjati mirise..o hbte život... 
pa bolje da se oko p.......... bakcu nego sto prave druge gadosti.......
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
zene ne morate se vala mnogo oko picke mucit,nek bude prirodna onako i cista normalno,to je ok...i nek samo ne mirise na gorgonzolu
((...ja to ne volim...imam ja i metodu da to ispitam prije nego sto krenem raditi cijel Meni oko pice 

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
otkrij molim teSTrendzer wrote:zene ne morate se vala mnogo oko picke mucit,nek bude prirodna onako i cista normalno,to je ok...i nek samo ne mirise na gorgonzolu((...ja to ne volim...imam ja i metodu da to ispitam prije nego sto krenem raditi cijel Meni oko pice
p.s.edamer je ok?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.