Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
laku noćFatma wrote:Rekla bih,laku noć,ali nećete odgovoriti....
eto
Habibti, ya nour el - ain... 
Haj' dobro je,kritika djelujestorm wrote:laku noćFatma wrote:Rekla bih,laku noć,ali nećete odgovoriti....![]()
eto
Mada nije bila upućena tebi,ti si uvijek drug
P.S. za nekih mjesec-dva zvaću te susjed
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
Imam nadimaka ovdje više no što ovaj forum broji aktivnih članova. 
Samo sabura
ahaa ... pa dobro...to baš i nije blizu... ali ako naletite, vodim vas na ćevape 
storm wrote:ahaa ... pa dobro...to baš i nije blizu... ali ako naletite, vodim vas na ćevape
Hvala u svakom slučaju.
Ko zna kakvi su putevi zacrtani svima nama....
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7892 times
- Been thanked: 18656 times
greeneyes wrote: Nego, moram ti pohvaliti Havatar, naprosto je divan! Moram ti čak dati i karmu plus.
Sljedeći će mi biti Kemal Malovčić.
- greeneyes
- Hadžija

Zanimljiv tekst.
http://pescanik.net/zasto-volim-bosnu/

http://pescanik.net/zasto-volim-bosnu/
Inšala.Maja wrote:greeneyes wrote: Nego, moram ti pohvaliti Havatar, naprosto je divan! Moram ti čak dati i karmu plus.
Sljedeći će mi biti Kemal Malovčić.
Samo sabura
Čekao sam telefonski poziv od jedne zanosne dame. Čekao, čekao i dočekao. Maloprije me zvala da se nađemo. Naći ćemo se u jednoj filijali osiguravajućeg društva.
Jučer ja bio u redu na blagajni trgovačkog centra u motorističkoj odjeći, prilazi mi zgodna dama i pita me je li ono vani moj motor. Ja odmah zažalio što nisam ponio rezervnu kacigu a ona počela psovati, vrijeđati da kako sam to parkirao jer je ona ogrebala auto?!? Ja izašao na parkiralište, dižem motor, izgrebana glava cilindra (boxer mašina) i malo plastični oklop sa strane. Ona viče, psuje ne gasi se, kaže ja kriv jer se nisam smio tu parkirati i traži nadoknadu štete za jedva vidljivu ogrebotinu na odbojniku njenog automobila. Ja ju pokušao smiriti a ona tek tada počela psovati, 3000 psovki u minuti. Kažem joj da ću morati zvati prometnu policiju a ona počela meni prijetiti da će zvati oca. Zove ona a ja mobitelom slikam pa kaže da me treba njen tata na mob. i da ću sada vidjeti svoga Boga. Ja se javim na njen mob., čovjek bio smiren i pristojan, pita me što je to bilo a ja mu objasnio pa me zamolio da ga pričekam malo dok dođe, da ne zovem policiju. Pričekao ja dugih pet minuta jer ova se ne gasi. Dolazi auto, kaže ona:"E sad će te nayebat!" Iz auta izlaze čak četvorica mrcina ko od brda odvaljenih a ja razmšljam da stavim kacigu. Prilazi mi njen tata, pruža ruku, ispričava se, njoj uzeo ključeve auta i dokumente i potjerao ju u auto. Pokazao mi njene dokumente, ja zapisao, on obećao da će me zvati danas ujutro odmah u šest sati da idemu u osiguravajuće društvo gdje će ona sigurno priznati počinjenu štetu samo da ne zovem policiju da još i kaznu ne plati. Ja pristao ali samo pod uvijetom da i on dođe. ... Maloprije zvoni mob., javi se ona, bila pristojna pa smo dogovorili termin i mjesto gdje da se nađemo. Ako ne bude opet vikala i vrijeđala, ja ću ih pozvati na kavu kad to bavimo na osiguranju. ...A danas sam trebao imati slobodan dan, ...
Jučer ja bio u redu na blagajni trgovačkog centra u motorističkoj odjeći, prilazi mi zgodna dama i pita me je li ono vani moj motor. Ja odmah zažalio što nisam ponio rezervnu kacigu a ona počela psovati, vrijeđati da kako sam to parkirao jer je ona ogrebala auto?!? Ja izašao na parkiralište, dižem motor, izgrebana glava cilindra (boxer mašina) i malo plastični oklop sa strane. Ona viče, psuje ne gasi se, kaže ja kriv jer se nisam smio tu parkirati i traži nadoknadu štete za jedva vidljivu ogrebotinu na odbojniku njenog automobila. Ja ju pokušao smiriti a ona tek tada počela psovati, 3000 psovki u minuti. Kažem joj da ću morati zvati prometnu policiju a ona počela meni prijetiti da će zvati oca. Zove ona a ja mobitelom slikam pa kaže da me treba njen tata na mob. i da ću sada vidjeti svoga Boga. Ja se javim na njen mob., čovjek bio smiren i pristojan, pita me što je to bilo a ja mu objasnio pa me zamolio da ga pričekam malo dok dođe, da ne zovem policiju. Pričekao ja dugih pet minuta jer ova se ne gasi. Dolazi auto, kaže ona:"E sad će te nayebat!" Iz auta izlaze čak četvorica mrcina ko od brda odvaljenih a ja razmšljam da stavim kacigu. Prilazi mi njen tata, pruža ruku, ispričava se, njoj uzeo ključeve auta i dokumente i potjerao ju u auto. Pokazao mi njene dokumente, ja zapisao, on obećao da će me zvati danas ujutro odmah u šest sati da idemu u osiguravajuće društvo gdje će ona sigurno priznati počinjenu štetu samo da ne zovem policiju da još i kaznu ne plati. Ja pristao ali samo pod uvijetom da i on dođe. ... Maloprije zvoni mob., javi se ona, bila pristojna pa smo dogovorili termin i mjesto gdje da se nađemo. Ako ne bude opet vikala i vrijeđala, ja ću ih pozvati na kavu kad to bavimo na osiguranju. ...A danas sam trebao imati slobodan dan, ...
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...
tovar wrote:Čekao sam telefonski poziv od jedne zanosne dame. Čekao, čekao i dočekao. Maloprije me zvala da se nađemo. Naći ćemo se u jednoj filijali osiguravajućeg društva.
Čudni su putevi Gospodnji
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4570 times
- Been thanked: 4232 times
..da su jutra najljepsa. 
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- drugrankovic
- Inventar foruma

bibo puna si prica ko najveci vasar
pijacu si odavno sjebala...
pijacu si odavno sjebala...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
Moja tek nastala...
Pauza..
Pauza..
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- greeneyes
- Hadžija

Ja fina dana, braćo mila. Ubio se za roštljanja. Sa'će Ahmed potpalit' roštilj i roštiljat' piletinu kad već nema vapaće pri ruci. 
Samo sabura