Vaša priča

Različite teme koje ne spadaju u ostale podforume

Moderator: Krokodil Behko

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: Vaša priča

Post by drugrankovic » 06 May 2015, 11:12

zensko a vazda puna hrvatstva politike...

ides mi na kurac moram rec
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 06 May 2015, 13:51

drugrankovic wrote:zensko a vazda puna hrvatstva politike...

ides mi na k.... moram rec
:ovaj Jel ti to morebit mene ...A? Pa kak te nije sid, svega ti? Ti koji si zabo nos vazda u politiku eto ideš meni prigovarati.Žensko ne smije pisati o politici?Je li to tvoje pravilo ili zakone postavljaš na forumu?Ja pišem puno o politici?Ma vidi vidi...Tko mi to kaže...mali vraže...Znaš, ak imaš imalo pameti možeš samo zaključiti da je Biba ili biba politike puna ko žaba dlaka...a i hrvatstva..al eto ti ko neki anam voliš izvrtati stvari...ma ko moja stara mama...boga mi... Rankec, ne čudim se kad prvi razred ne razumije pročitano, ali tebi se ipak malo čudim...maličko...maleckano ...nemoj ziv bio :tjesi
Ama što me dans šef hebe, pa kud i ti brate rankovicu :lupa...(Znam, sad ces napisati da mi nisi brat...a ko zna...)
I ...da, uopce mi ne ides na p...i zivac... :jok :mah Onak si mi bas simpa...ko Bandić kak sam ga opisala... :cvijece ;)

Eto, napisa ja priču o tome kak kud god kreneš neko te hebe... :valja Ama neka...zaboji me ovo mooje...malo :ovaj
Last edited by Biba on 06 May 2015, 22:06, edited 1 time in total.
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 06 May 2015, 21:59

Terasa, evo da popravim stvar.I ova je prica stinita.
Ti vec znas dacsam ja odrasla sa svecenicima i casnim sestrama.Moja susjeda me vodil k njima.Njezin suprug je bio majstor, kovač.Nije tuga bio bas pametan a ona ga je ponekad i tukla.Doslovce nogom u tur.
Nije to nista cudno ...ali nesto ipak malo jest...Nju su zvali Majstorica.Imala je poganog oca koji je dovodio ljubavnice i tukao svoju zenu.Majstorica je imala i brata.Momak je bio dobar, nikad nije pravio nikome probleme...a onda je jednog dana...dodijalo mu gledati sta otac radi..uzeo pušku...i ubio oca...Žalosno,,,Momak j bio maloljetan...Majstor je umro prje Majstorice, a ja sam se sjetila jedne njezine izjave....Izjavila je da je ona prije ubojstva vidjela oca dok je spavao...i da je vidjela vraga pokraj ocevog kreveta.. :ovaj Majstorica je bila dusevno zdrava i snazna osoba...Nikad nije promijenila svoju pricu.Ne znam je li ona to izmislila.Moguce je.Jednom sam ju uhvatila u laži...ali u njezinoj bašči je puno godina kasnije isto iz puske ubijen covjek...Tu stanuje susjed s puno djece i on nije zloban.On je mutav...jednim dijelom je i to uzrok tragedije...AMajstorica je prica za sebe...Mozda nije vidjela vraga...ali "vraga bi potkovala"...za vecers dosta ... :pusi Voljela bih da nista od napissanog nij istina, ali jest...

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by tovar » 07 May 2015, 19:15

Sad bar znaš zašto ti ja više ne dolazim po noći. Bojim se da me majstorica ne vidi pa me potkuje dok joj prolazim kroz bašču. Žuljaju me potkove a i svi bi čuli topot mi kopita kad bi ti dolazio da te namagarčim opet. Dosta je bilo.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 07 May 2015, 21:39

Moja priča
Jako sam brzopleta i prilično bedasta.Tek sad uviđam da ne mogu brisati ovdje postove ali ipak sam se sjetila ...mogu ga prepraviti.Hoću samo reći da mislim kako onakvim ružnim pričama nije mjesto ovdje...Ma štošta bih ja izbrisala ali toliko strpljenja baš i nemam.
Moja priča za večeras je iz sadašnjosti...Nisam iznenađena ali...ne znam zapravo kako se osjećam...Jedan naš kolega je...pogriješio...lupio je dečka, puko je čovjek ...a ne čudim se...šta sve dječurlija ne rade..sve smiju...a kolegu će razapeti...nisam nikad došla u napast da udarim dijete...žao mi je kolege, nije mi ništa morao reći...dovoljno mi je bilo da mu vidim lice......odnedavno mi je jako žao što sam izabrala to zvanje...imam ja strpljenja i dobra su mi djeca ...žao mi je kolega što sve trpe...ne znam reći kako se večeras osjećam...
Last edited by Biba on 08 May 2015, 22:35, edited 1 time in total.

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes » 07 May 2015, 21:44

Jučer sam zgazio slipića, rahmet mu duši. Poginuo je na putu(Allahovom) usred moje nemogućnosti da ga izbjegnem. Hajmo izdvojiti jednu minutu te ju prešutiti u znak poštovanja prema ovoj divnoj životinji.
Samo sabura

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by tovar » 07 May 2015, 21:50

Neka mu je vječna slava!
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 07 May 2015, 22:23

Amin.
Samo sabura

Terasa svjesti
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Terasa svjesti » 14 May 2015, 16:53

Zapeše priče oko sljepića .
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 14 May 2015, 17:15

Dobro je ljudi, rek'o sam minuta šutnje, a ne dani šutnje.. :roll

:oo
Samo sabura

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 16 May 2015, 22:03

greeneyes wrote:Dobro je ljudi, rek'o sam minuta šutnje, a ne dani šutnje.. :roll

:oo
:aplauzz

Eh, koliko Biba ima priča...Naravno, neke baš i nisu za pričanje.
Imala sam jednu učenicu....Mirelu (Ime je narvno, izmišljeno).Od prvog dana je bila premirna, pretiha.Imala je stariju sestru koja je bila odlična učenica.Mirela nije.Mogla je satima sjediti mirno...i djelovala je nezainteresirano.Ipak je polagano počela učiti.Čitanje je išlo malo teže ali trudila se.Tako i matematika...Znala sam da su siromašni.Jednm mi je časna sestra ispričala kako su išli i obilazili siromašne obitelji.Kad su došli u njihovu kuću, djeca su se zavukla pod stol..Bili su plašljivi...Imali su baku ali živjeli su odvojeno u dvorištu.Mama je dolazila na informacije.Odmah sam stekla dojam da mama mentalno zaostaje...Prenapadno se šminkala...Tatu nisam nikad upoznala.Ipak je kod Mirele bilo nešto jako zanimljivo.Nitko nije znao ljepše crtati i slikati.Uvijek bi me uspjela iznenaditi...Samo je šutjela i crtala...Pokušavala sam ju poticati da više priča...jer sam ja bila dijete koje nijedan učitelj ni profesor nije uspio nagovoriti da malo više priča...Nisam uspjela, ali Mirela mi je uvijek izgledala nekako sretna u toj svojoj tišini...Kad je otišla u centralnu školu, ubrzo su i njoj i sestrici i bratu našli udomiteljsku obitelj...Prije toga roditelji su se razveli.Mama se nevolja odmah udala a otac oženio ženom koja je imala već troje svoje djece.Rodila je još jednog sinčića.Tako su svi živjeli jadno i kukavno...a i mama kad se posvađala i dobila batina od drugog supruga, dolazila je k njima...i vraćala se opet drugom...Jednog jutra je Mirelin tata plovio čamcem na Savi...i ugušio se...Eto, nevolja baš nikad kod njih nije dolazila sama...puno nevolja je bilo...Barem da je djevojčica malo više pričala...Nisam već dugo čula za Mirelu...nemam od koga...Možda moja časna zna...To je moja časna koja se dvaput jako naljutila na mene.Netko je pitao za nju a ja sam rekla ako vidi časnu na šoru da s nekim puno priča, onda to znači da je ona...moja časna Mara.Nije to njoj ime već je ona tako sebe sama nazvala...Kaže, kad počnu mise zornice...dolaze ljudi ali pospani..pa ona gotovo sama pjeva...ko luda Mara...Ma zanimljiva žena.Pametna i jako jako sposobna...nedavno je operisala dojku ali i dalje je puna energije i volje za životom.I dalje puno radi...ponekad nas posjeti...i voli puno pričati...I puno zna o mještanima.
Eh, koliko ja priča imama...Druga časna je isto zanimljiva...Ona dugo sa mnom nije pričala i bila je zatvorena...Onda sam ipak saznala...Njezin brat je sjekirom ubio njihovu mater...zlo i naopako.Bio je u zatvoru...Časna ga je i sahranila...Ona je rođakinja ženi moga trgovca...onoga koji ima kuću ko kasarna i sunce ne ulazi... :ovaj ...Eto...Znam da svatko ima svoje priče...Mislim da ih ja imama malo i odveć ... :cudi :pusi ...a i propričala sam... :p

E da, zaboravila sam našto...Kod Mirele mi se nije sviđalo jedino to ...što se prerano počela šminkati...sve što je preuranjeno...nije dobro...raspitat ću se malo...Voljela bih čuti da je sretna, napokon...i da ima sreće :)

Terasa svjesti
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Terasa svjesti » 16 May 2015, 22:10

Dobro Biba, šta je poenta i gdje je završila Mirela,propitaj se malo.
(Michael de Montaigne).

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 16 May 2015, 22:44

Terasa svjesti wrote:Dobro Biba, šta je poenta i gdje je završila Mirela,propitaj se malo.
Poenta...voljela bih da je završila školu...i zaposlila, a ne da se rano udala... :djed

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 16 May 2015, 22:49

Jako poučna priča, mora se priznati. :oo
Samo sabura

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 16 May 2015, 23:03

greeneyes wrote:Jako poučna priča, mora se priznati. :oo
...dobar zaheb :plavi ...ali nisi shvatio poentu :jok ... pišem u temi jer mi je autor teme odavno prijatelj :ok :hoi ...jel sad kontaš.. A?! :klara ...a ne zbog pouka..hebo pouke ...cijeli zivot ucis, umres budala ..vala ....cccc.... :pusi
Last edited by Biba on 16 May 2015, 23:04, edited 1 time in total.

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 16 May 2015, 23:04

Ma skontao sam, pišeš preko štele. :oo
Samo sabura

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 16 May 2015, 23:06

greeneyes wrote:Ma skontao sam, pišeš preko štele. :oo
:ovaj ...šta štela...kolko si popio?! A?!! ...nema u Bibe štele, nit je bilo nit če bit :jok

greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes » 16 May 2015, 23:10

Pišeš u temi jer ti je autor teme prijatelj, bar ti navede taj razlog zbog koga pišeš na ovoj temi. 'nači štela.
Samo sabura

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 17 May 2015, 00:04

greeneyes wrote:Pišeš u temi jer ti je autor teme prijatelj, bar ti navede taj razlog zbog koga pišeš na ovoj temi. 'nači štela.
:place :klara :jock ...Opet me ne kontaš...poanta - Biba ne zaboravlja nikad prijatelje....napustila sam onaj Forum...zauzela sam se jednom za njega a on je meni puno puta dao mudar savjet :djed ...nije to štela, nego ZAHVALNOST!!!!...Nije red da ga ja zaboravim, nije red da tema zjapi prazna...sad skonto :123

Terasa svjesti
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Terasa svjesti » 17 May 2015, 09:36

greeneyes wrote:Pišeš u temi jer ti je autor teme prijatelj, bar ti navede taj razlog zbog koga pišeš na ovoj temi. 'nači štela.

greeneyes forum je slobodan druže pa tako i tema . Da istina je da prijateljsvo mene i Bibe veže od prije je li to možda neki problem . :D
(Michael de Montaigne).

Post Reply

Return to “Razno”