TROSJED
Moderator: VIP
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24693 times
- Been thanked: 27383 times
- Status: Offline
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 51474 times
- Been thanked: 9145 times
Re: TROSJED
Nastimano ocam
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Nice
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 23890 times
- Been thanked: 10357 times
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 23890 times
- Been thanked: 10357 times
Ali stvarno, u ovakvom iznenadnom strahu, ne znam da li je neko od vas doživio takav strah, čini mi se samo bih dijete zgrabila, a ostale ko šiša, ljude, stvari i td. 
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Ne bi ni to, samo bi se facala nogeNice wrote: 09 Nov 2024, 10:12 Ali stvarno, u ovakvom iznenadnom strahu, ne znam da li je neko od vas doživio takav strah, čini mi se samo bih dijete zgrabila, a ostale ko šiša, ljude, stvari i td.![]()

- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22189 times
- Been thanked: 20280 times
Kod nas su tako neki u trznom na Brcanskoj plasili ljude dok ih jednom neki lik nije prebio. Od tad nikad vise
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Shadow
- Svemirka

- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23944 times
- Been thanked: 6246 times
ona tema kakvog muskarca ocu
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Shadow
- Svemirka

- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9905 times
- Been thanked: 16704 times
Tako i treba, mrs u pi*ku materinu.Masamune wrote: 09 Nov 2024, 10:18 Kod nas su tako neki u trznom na Brcanskoj plasili ljude dok ih jednom neki lik nije prebio. Od tad nikad vise
Nisu normalni.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30348 times
- Been thanked: 28068 times
O, mi to kod nas kuci redovno radimo. Plasimo medjusobno. I snimamo
i imamo whatsapp gruppu “pranks” da se uvek mozemo smijati kako se preplaseni streso 

Ali ovo na snimku gore je opasno.
Ali ovo na snimku gore je opasno.
- spacebound
- Urednik foruma

Ja kad sam gledala ono u liftu, stavili ekran i napravili kad ti udjes kao da propadne, a ti na ivici. Jbt, nisu normalni. Idioti uopste ne razmisljaju da nekom mogu ozbiljno narusiti zdravlje ili da neko moze umrijeti.
Pa kad sam gledala kako svoju zenu prepada lik. Dao joj poklon, sjede u autu i kao ode on nesto zaboravio. Ona otvori, unutra ooogrooomne bube, kako je vrisnula i bacila ispadose po njoj. Zena vristi, place, prestravljena je. Idiot stoji ispred i smije se. I jos to stavi na internet. Ja se kunem da bih se nakon toga razvela.
Pa kad sam gledala kako svoju zenu prepada lik. Dao joj poklon, sjede u autu i kao ode on nesto zaboravio. Ona otvori, unutra ooogrooomne bube, kako je vrisnula i bacila ispadose po njoj. Zena vristi, place, prestravljena je. Idiot stoji ispred i smije se. I jos to stavi na internet. Ja se kunem da bih se nakon toga razvela.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
- Has thanked: 961 times
- Been thanked: 6893 times
sta sve ljudi ne rade za klikove...spacebound wrote: 10 Nov 2024, 12:14 Ja kad sam gledala ono u liftu, stavili ekran i napravili kad ti udjes kao da propadne, a ti na ivici. Jbt, nisu normalni. Idioti uopste ne razmisljaju da nekom mogu ozbiljno narusiti zdravlje ili da neko moze umrijeti.
umalo tako nisam zatvora zaradio zbog hajvana. umalo... pravili soc. eksperiment i postavili nekog glavonju kako udara zenu i malo dijete..
- spacebound
- Urednik foruma

Ljudi su debili. Uvijek su bili, samo danas zahvaljujuci tehnologiji mozemo svaki dan satima gledati njihova sabrana djela.Arthur Dent wrote: 10 Nov 2024, 12:20sta sve ljudi ne rade za klikove...spacebound wrote: 10 Nov 2024, 12:14 Ja kad sam gledala ono u liftu, stavili ekran i napravili kad ti udjes kao da propadne, a ti na ivici. Jbt, nisu normalni. Idioti uopste ne razmisljaju da nekom mogu ozbiljno narusiti zdravlje ili da neko moze umrijeti.
umalo tako nisam zatvora zaradio zbog hajvana. umalo... pravili soc. eksperiment i postavili nekog glavonju kako udara zenu i malo dijete..
Ma ja, da vide kako reaguju nasumicni ljudi. Ti garant uletio karate potezom
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9728 times
- Been thanked: 11465 times
Penzioner iz BiH traži ženu da joj pokloni kuću (VIDEO)
Na YouTube kanalu “TV Krajina” nedavno je osvanuo video iz bužimskog mjesta Konjodor u kojem jedan od mještana ovog Zahid Veladžić traži ženu, a njegova priča obišla je region.
Zahid je govorio da su ga dvije žene već napustile, te sada traži treću, kojoj bi, kako kaže, prepisao svoju kuću. Zahidova priča izazvala je pažnju, a mnogi su video komentarisali sa dozom humora i zanimanja.
“Živjeli smo i ona htjela da idem sa njom u san, ja nisam htio i tako da je ona otišla. Ja sam rekao da neću, jer moj otac je imao naših četiri sina i rekao će onaj koji ode biti uljez. Ja sam oca poslušao. To je to. Ona je otišla, ja ostao. Tako da smo se rastali”, rekao je Zahid.
“To ja nisam zaslužio, a ona šta misli? Ona nek’ samo sebi priča, mi ne trebamo pričati. Radio sam, donosio, radili smo skupa kuću. Napravio je. I sad da ja svoju zaključam kuću i da idem u tuđu, ja ne. I ne bi nikada. Ona je otišla. Ja joj želim sreću”, rekao je.
“A čujete li se vi sad sa tom djecom? I da li oni vam pomažu na neki način sad u ovim starim godinama?”, upitao ga je voditelj, a Zahid je odgovorio:
“Baš, direktno da ti kažem, nijedno. Baš niko ništa. Ali dobro, ja imam svoju penziju, živimo svoje penzije, meni je dosta. I kad bih imao ženu, bilo bi nam dosta, nama dvoma, da lijepo živimo”, rekao je.
“Tako. I vi sad tražite sebi novu ženu?”, upitao ga je novinar:
"Tražim. Dobro, ne mogu ja naći novu. Ja moram tražiti stariju ženu”, odgovorio je Zahid, a novinar se nadovezao:
“Od koliko do koliko godina?”, upitao je, na što je Zahid odgovorio:
“Šta me briga, od 50 pa sve do 70”.
“A djeca? Primate li njenu djecu?”, upitao ga je novinar, na šta mu je Zahid odgovorio:
“Bih primio jednu, ali s kćerkicom. Nema veze ili bila tri godine ili dvije ili deset”, rekao je Zahid.
“A zašto ne sina?”, upitao je novinar, a Zahid mu je odgovorio:
“Ne! Ja imam četiri pa mi nijedan ništa ne daje, onda šta će mi i peto gov*o? Ne treba”
(SB)
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2937 times
- Been thanked: 3314 times
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
- Has thanked: 6815 times
- Been thanked: 4783 times
Re: Penzioner iz BiH traži ženu da joj pokloni kuću (VIDEO)
Eo me pic.a u dusi
Odlazimo zajedno u noc...
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4293 times
- Been thanked: 2112 times
Haha Anestezija…
Covjek trazi dvije robinje: jednu mladju jednu stariju
Covjek trazi dvije robinje: jednu mladju jednu stariju
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Sta ce ti kuca pajdo, valja snjeg lopatat. Bolje stan pa cekat kad ce grtalica proc

- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Ne možeš tako otvoreno reći dajem joj kući odmah će žena ispasti sponzorusa bolje ništa ne nuditi 
Poklon za Dan žena
Razgovaraju Hrvatica i Srpkinja o poklonu za Dan žena. Hrvatica se hvali:
- "Ja sam dobila zlatan sat, zlatne naušnice i zlatni prsten, ma sve zlatno..."
Srpkinja:
- "Ma, ja sam dobila kurac..."
Hrvatica:
- "Kak' prost narod, a tak' krasan poklon!"
Pročitajte još na strani: http://www.vicevi-dana.com/vicevi-Poklo ... 2012091233
Poklon za Dan žena
Razgovaraju Hrvatica i Srpkinja o poklonu za Dan žena. Hrvatica se hvali:
- "Ja sam dobila zlatan sat, zlatne naušnice i zlatni prsten, ma sve zlatno..."
Srpkinja:
- "Ma, ja sam dobila kurac..."
Hrvatica:
- "Kak' prost narod, a tak' krasan poklon!"
Pročitajte još na strani: http://www.vicevi-dana.com/vicevi-Poklo ... 2012091233
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820