Debata pod nazivom "Izjava Komisije o secesionističkim prijetnjama u BiH i nedavnoj eskalaciji" održava se na inicijativu europarlamentarke Tineke Strik, članice Kluba Zelenih/EFA, koja je održala govor.
"Nezakoniti potezi Dodika su prijetnja miru i integritetu BiH i njene budućnosti u EU. On ne djeluje u interesu građana. On je Putinova marioneta na Balkanu i spreman je ispuniti svaki zahtjev Moskve, čak i ako to znači rat. On je kriminalac čiji je cilj da ostane na vlasti", rekla je Strik, pa dodala:
"Evropska unija mora nametnuti sankcije za Dodika i njegove partnere, ako je potrebno čak i bez Mađarske. Moramo i možemo ponuditi perspektivu svim građanima BiH, ali ako svi ti korumpirani političari postanu bezopasni".
Milorad Dodik - SNSD
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2250 times
- Been thanked: 1070 times
- Status: Offline
Re: Milorad Dodik - SNSD
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Pričajte vi šta hoćete ako Srbi krše Dejton i ako bi slučajno došlo do vojske VRS, mora se formirati ARBIH i raspustiti oruzane snage BIH.
Vracamo se onda na Republiku Bosnu i Hercegovinu i ukida se Federacija i RS.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2250 times
- Been thanked: 1070 times
Ja neko vece pitam, ko ce i kada reci da je DMS mrtav i da vise ne vazi?Mutevelija wrote: 13 Mar 2025, 01:00 Pričajte vi šta hoćete ako Srbi krše Dejton i ako bi slučajno došlo do vojske VRS, mora se formirati ARBIH i raspustiti oruzane snage BIH.
Ovi vec par puta izlaze iz mirovnog sporazuma a onda VP to sve ponisti i ispocetka.
Pusti ih Smite pa da se malo na sake propitamo i da ukinemo ludjacku kosulju.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2672 times
- Been thanked: 4667 times
Imaš li ti ikakvo drugo mišljenje sem što svaki dan najmanje dvaput napišeš kako dodo prca sarajevo?
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22189 times
- Been thanked: 20275 times
Bezbeli je banovan na klixu, pa je došao ovdje da liječi komplekse.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Evo i Aliju je izvukao iz naftalina sad.Masamune wrote: 13 Mar 2025, 13:02 Bezbeli je banovan na klixu, pa je došao ovdje da liječi komplekse.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Nemam ni ja baš lijepo mišljenje o njemu zbog nekih njegovih poteza, ali treba birati vrijeme i mjesto.Nora Ibsenova wrote: 13 Mar 2025, 13:06Evo i Aliju je izvukao iz naftalina sad.Masamune wrote: 13 Mar 2025, 13:02 Bezbeli je banovan na klixu, pa je došao ovdje da liječi komplekse.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Ma nemam ni ja, vrlo vrlo mali broj ljudi koji je prismrdio SDA ima a da ih ja gotivim.Masamune wrote: 13 Mar 2025, 13:14Nemam ni ja baš lijepo mišljenje o njemu zbog nekih njegovih poteza, ali treba birati vrijeme i mjesto.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2286 times
- Been thanked: 5530 times
Jel ovo objavio da ne listam sadNora Ibsenova wrote: 13 Mar 2025, 13:06Evo i Aliju je izvukao iz naftalina sad.Masamune wrote: 13 Mar 2025, 13:02 Bezbeli je banovan na klixu, pa je došao ovdje da liječi komplekse.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fuck you a friendly note to start the day
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Objavljivao je neko ranije, ne znadem ko.Beni wrote: 13 Mar 2025, 13:22Jel ovo objavio da ne listam sad
1634754361_alija-izetbegovic-konacno-dobar-srbin-zato-glasajte.jpg
- Beni
- Fuck you

- Mood:
eto mu ga sad normalan srbinNora Ibsenova wrote: 13 Mar 2025, 13:25Objavljivao je neko ranije, ne znadem ko.Beni wrote: 13 Mar 2025, 13:22
Jel ovo objavio da ne listam sad
1634754361_alija-izetbegovic-konacno-dobar-srbin-zato-glasajte.jpg
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Pa ja vjerujem da je i bio donekle "normalan".
Ne vjerujem da je Dodik ideološki četalj, on je četalj jer je vidio da to kod naroda prolazi, da ih na te priče uvijek može kupit bez potrošene marke, pa okrenuo matricu. I to je puno veći problem od njegove lične ideologije. To što sa tim narodom nema razgovora ni napretka, jer to otkako je postalo u ovom svijetu, pretenduje na tuđe.
Trivićka i Stanivuković su po-četnici iz uvjerenja, ubjeđenja, i još ćemo mi više imat problema ako oni zasjednu.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Upitno je hoćemo li imati veće probleme sa Stanivukovićem i Trivićkom, jer valja stisnuti pa biti ovakav kao Dodik. Nije to baš tako lako. Čovjek se baš kocka da se plaše čak i radikali u RS-u.
Ako budu gurali politiku ne dirajte naše, a nećemo ni mi vaše i ako se ne bude država dovodila u pitanje, kao i njene institucije, onda bi sa njima bilo mnogo bolje bez obzira što su ideološki četnici u odnosu na Dodika koji je to iz koristi i moći.
Ako budu gurali politiku ne dirajte naše, a nećemo ni mi vaše i ako se ne bude država dovodila u pitanje, kao i njene institucije, onda bi sa njima bilo mnogo bolje bez obzira što su ideološki četnici u odnosu na Dodika koji je to iz koristi i moći.
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9272 times
- Been thanked: 10008 times
Necemo imat problema jer ce kod njih u prvom planu biti ono sto nas spaja, a ne sto nas razdvaja. Oni shvataju da vec sada imaju drzavu u drzavi i da je za njen napredak potrebno da i Bosna napreduje i da nema potrebe potencirat stvari koje izazivaju krizu i podjele. Sadasnja vlast je nesposobna, doduse i nasa je, i oni mogu samo u krizama i sukobima opstati, dok u svakodnevnom zivotu i politici nemaju sta ponuditi. Plus se dodatno bogate
Pobjeci sad od svega zelim
- Beni
- Fuck you

- Mood:
ma kakav dodo i cetalj one je samo cetnik kad treba biti inace mu je samo para interesNora Ibsenova wrote: 13 Mar 2025, 13:33Pa ja vjerujem da je i bio donekle "normalan".
Ne vjerujem da je Dodik ideološki četalj, on je četalj jer je vidio da to kod naroda prolazi, da ih na te priče uvijek može kupit bez potrošene marke, pa okrenuo matricu. I to je puno veći problem od njegove lične ideologije. To što sa tim narodom nema razgovora ni napretka, jer to otkako je postalo u ovom svijetu, pretenduje na tuđe.
Trivićka i Stanivuković su po-četnici iz uvjerenja, ubjeđenja, i još ćemo mi više imat problema ako oni zasjednu.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Pa to ti kažem.Beni wrote: 13 Mar 2025, 13:40ma kakav dodo i cetalj one je samo cetnik kad treba biti inace mu je samo para interesNora Ibsenova wrote: 13 Mar 2025, 13:33
Pa ja vjerujem da je i bio donekle "normalan".
Sad ljudi krive Aliju jer mu je Dodik bio "napokon normalan Srbin", isto kao da je Alija neuropsihijatar, psiholog ili tako nešto, pa je mogao procjenit da će ovaj kolko sutra okrenut priču sa "desio se genocid u Srebrenici" na "ma kakav genocid".
Zamisli, nije danas Dodik kriv što ruši ustavni poredak, nego Alija što nije predvidio unaprijed u šta će se ovaj pretvorit.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Upitno je SAMO ako država BiH ovaj slučaj dotjera do kraja, a meni se čini da su oni došli najdalje što smiju.Masamune wrote: 13 Mar 2025, 13:37 Upitno je hoćemo li imati veće probleme sa Stanivukovićem i Trivićkom, jer valja stisnuti pa biti ovakav kao Dodik. Nije to baš tako lako. Čovjek se baš kocka da se plaše čak i radikali u RS-u.
Već 10 dana pišem da NIKO neće otić da uhapsi Dodika, i evo nakon što je sud uputio zahtjev za privođenjem, imamo situaciju da se SIPA kobajagi boji nekog rizika. Dakle, prdimahovina.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Da, to je pod uslovom da Dodika pokupe pa neće htjeti stisnuti i isto pokušavati.Nora Ibsenova wrote: 13 Mar 2025, 13:50Upitno je SAMO ako država BiH ovaj slučaj dotjera do kraja, a meni se čini da su oni došli najdalje što smiju.Masamune wrote: 13 Mar 2025, 13:37 Upitno je hoćemo li imati veće probleme sa Stanivukovićem i Trivićkom, jer valja stisnuti pa biti ovakav kao Dodik. Nije to baš tako lako. Čovjek se baš kocka da se plaše čak i radikali u RS-u.
Već 10 dana pišem da NIKO neće otić da uhapsi Dodika, i evo nakon što je sud uputio zahtjev za privođenjem, imamo situaciju da se SIPA kobajagi boji nekog rizika. Dakle, prdimahovina.
Ako ovog ne uhapse onda će i to dvoje dobiti vjetar u leđa za neke njihove poteze u budućnosti.
Ja se ipak nadam da će ga uhapsiti ili pokušati i da će krenuti žestoko, ali da će na kraju pobjeći.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Za sve je alija krivNora Ibsenova wrote: 13 Mar 2025, 13:48Pa to ti kažem.Beni wrote: 13 Mar 2025, 13:40
ma kakav dodo i cetalj one je samo cetnik kad treba biti inace mu je samo para interes
Sad ljudi krive Aliju jer mu je Dodik bio "napokon normalan Srbin", isto kao da je Alija neuropsihijatar, psiholog ili tako nešto, pa je mogao procjenit da će ovaj kolko sutra okrenut priču sa "desio se genocid u Srebrenici" na "ma kakav genocid".
Zamisli, nije danas Dodik kriv što ruši ustavni poredak, nego Alija što nije predvidio unaprijed u šta će se ovaj pretvorit.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4074 times
- Been thanked: 3735 times
Pa taj članak iz novina može samo neko shvatiti kao negativno ko je 2010. godište ili mlađe, jer se svi koji imaju dovoljno godina se sjećaju kakav je Dodik bio na početku i da smo ovako više-manje svi tako o Dodiku mislili.
Plus, bila je tada drugačija atmosfera, gdje su se čak i TV kuće kažnjavale ako u vremenskoj prognozi objave samo kartu rs-a a ne čitave Bosne i Hercegovine, gdje su čak i oni koji su sumnjali u Dodika, mislili da se on mora ponašati tako i voditi Srbe u Bosni i Hercegovini prema katarzi, inače će mu Ashdown i Petritsch pokucati na vrata.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.