..jak je to sport....KOMESAR wrote:Jes mi vaterpolo neki sport!
...dobro se oznoji.....

..jak je to sport....KOMESAR wrote:Jes mi vaterpolo neki sport!
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Igra li to još neko osim Srba?Pasaga wrote:..jak je to sport....KOMESAR wrote:Jes mi vaterpolo neki sport!
...dobro se oznoji.....

KOMESAR wrote:Igra li to još neko osim Srba?Pasaga wrote:..jak je to sport....KOMESAR wrote:Jes mi vaterpolo neki sport!
...dobro se oznoji.....

ti me Pasa iznenadjujes..ljudski je da se cestita...ako sujeta ili mrznja ne da onda se bar precuti,,Pasaga wrote: ..jak je to sport....
...dobro se oznoji.....

sta se ti kofrcis jado,,,zar nisi Djetic..ili si se preobratio na brzinudrugrankovic wrote:a jes jes... samo si se ti tom priznatom sportu veselio prejlkuce... a ja rekoh polako... i sta bi?
puni kantu kad poklopac nema!

idemo ispocetka mister x....Ti .....ko si ili sta si Ti Rankovicu?? ne pitam te za sastav reprezentacije srbije...drugrankovic wrote:sta su prlainovic i mandic udarne igle srpske reprezentacije? srbi
ne, nijesam se preobratio kao ni oni... to je sklonost nekom drugom

aj ne brabonjaj...Johny wrote:idemo ispocetka mister x....Ti .....ko si ili sta si Ti Rankovicu?? ne pitam te za sastav reprezentacije srbije...drugrankovic wrote:sta su prlainovic i mandic udarne igle srpske reprezentacije? srbi
vec sam ti rekao da su talijani igrali protiv Cro i pobijedili,,,ti bi bio zabar...
znam da debata nema svrhe jer je tebi, mister X , nemoguce da shvatis razliku izmedju Srbije i Crne Gore,,ali evo pokusat cu jos jednom,, to su Ranko vec neko vrijeme dvije drzave,,i jedna je ,Čobi,izgubila od "kockastih" a druga pobijedila..drugrankovic wrote:aj ne brabonjaj...Johny wrote:idemo ispocetka mister x....Ti .....ko si ili sta si Ti Rankovicu?? ne pitam te za sastav reprezentacije srbije...drugrankovic wrote:sta su prlainovic i mandic udarne igle srpske reprezentacije? srbi
vec sam ti rekao da su talijani igrali protiv Cro i pobijedili,,,ti bi bio zabar...
poletio si zlonajerno nasladjivat se a potom popio samarcinu u finalu... koju sam i najavio...
cemu sad debata...

cuj jugoslovendrugrankovic wrote:ja sam oduvjek govorio jugosloven ako udjes u krvna zrnca onda srbin...
i nikad ovdje nijesa izrazio na neko takmicenju naklonost crnoj gori a ne srbiji... nikad i nijesam sedio na dvije stolice, a tvoje lupetanje je obicno brabonjanje...
ocito boli ona samarcina od juce... nisi video ni dodeljivanje srebra, jel prekinuse

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Vjerujem da su bili dopingovani svinjetinom? Ne može se onako igrati na morskoj ribi.Slučajni prolaznik wrote:jako,jako loša igrakatastrofa kako je to izgledalo...bilo mučno za gledati
Srbi zasluženo pobijedili...ono što jest,jest... igrali su ko vanzemaljci
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest