Brak i muska zrtva
Moderator: spacebound
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 3746 times
- Been thanked: 1493 times
- Status: Offline
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 51490 times
- Been thanked: 9147 times
Re: Brak I muska zrtva
A on fin u diskoteci u 1 ujutro, bizi goniNora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 22:44 Pa znas kako, moj je brat na mamino pitanje sto se ne zeni rekao "nikako da nadjem finu djevojku."
"pa I neces je nac u diskoteci u 1 ujutro"
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2674 times
- Been thanked: 4687 times
Realno, da sam u srednjoj imala neke pameti, ostala bi sa prvim momkom. Ne zato sto je on nesto poseban, nego valjda bi za 10 godina od njeg napravila cojka.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1370 times
- Been thanked: 1664 times
Činjenica je da dolazi do disbalansa ako žena zarađuje više od muškarca..
Pogled Joca Vujičića
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Pa to ti je toElTriconi wrote: 01 Jul 2025, 23:21A on fin u diskoteci u 1 ujutro, bizi goniNora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 22:44 Pa znas kako, moj je brat na mamino pitanje sto se ne zeni rekao "nikako da nadjem finu djevojku."
"pa I neces je nac u diskoteci u 1 ujutro"![]()
Mada je on realno nije ni trazio.
Sto u mene mama rekla "ova se moja djeca ne zene"
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2723 times
- Been thanked: 8505 times
Ma nisu to nikakvi prilasci ni neki posebni izlasci.Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:01Mozda trebas vidjet tamo medju dijasporom. Ja sve sto zena znam koje su odavde otisle su vrijedni i radisne. Ne bi otisle da nisu, jel.Duminjo wrote: 01 Jul 2025, 22:49
Ogradio sam se fino da je to krug na koji ja nabasam. Mozda trebam ici u biblioteku ili na balet.
Nevjerovatan je broj mladjih, lijepih i zgodnih cura koje bukvalno kazu "ne zanima me kako izgleda i kakav je. Bitno da moze ispuniti moje prohtjeve ili zelje".
Tako opusteno, lagano i otvoreno da se šokiraš.. ne znam, meni je to skoro za ne povjerovati. Sve nekad pomislim da lose cujem ili kontam.
Jebaiga, samo još da stavi cijenu na celo
Da takvih cura ima, ima, i znala sam ih i ja. Uvijek se sjedi u izlogu kafica, ako moze Vatra da je na glavnoj magistrali, na kafi s tobom ne prica, vec popravlja usnice u ogledalu, itd.
Ali evo, ja se nisam druzila niti sa jednom djevojkom koja ima takvo razmisljanje. Od svih prijateljica, rodica, poznanica, jedino neudata ja i jos jedna prijateljica. Nju brak ne zanima, a ja ne mogu da se udam jer ne valjam ja. I to su sve zene koje rade, neke imaju daleko vece plate od svojih muzeva, neke manje, ali kad dobro razmislim mogu se sjetit samo jedne koja ne radi jer ima 3 djece u razmaku od po godinu dana, a muz je uspjesan inzinjer pa ni ne mora
Tako da, ja bih se kladila da ima nesto tipski sto te privlaci da prilazis bas TAKVIM cega ti nisi ni svjestan vjerovatno, a neko drugi bi na prvu prepoznao.
Kafice najvise onako grupne i prica opustena pa se dodje do toga.
Ocigledno fulam i znam da nije tako sve. Nego eto, znam potrefit valjda ko prstom u govno. A doduse, najvise je tih kada po Ferhadiji pa moze biti i do toga.
A inace, ohladio sam od naših i eto.. jebiga. Nista njima ne fali, do mene je... Samo eto ne poklapamo se skoro nikako i svake godine se sve više razilazimo.
Pišaj ga
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9275 times
- Been thanked: 9256 times
Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:18Pa dakle, sto si kivan na zene?Mutevelija wrote: 01 Jul 2025, 23:16
Normalno, zato što su škart roba koja se "baca" i sramota muškog roda da ih ne bi podrzavali, moze ga savjetovati ali na kraju krajeva odbaciti ce ga ako ga ne poslusa, pa mu to bio sin, brat itd.
Gej, garant, latentni, ne zna ni on da je. Nema šta drugo bit
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Ti ko ova jedna što je mene pitala da li sam ja razvodio se i rekoh nisam.Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:22 Realno, da sam u srednjoj imala neke pameti, ostala bi sa prvim momkom. Ne zato sto je on nesto poseban, nego valjda bi za 10 godina od njeg napravila cojka.
Kaze mogu lakse napraviti čovjeka od njega.
Eto i to priznajem, mad aprije ne bi priznao, moguce da i ja griješim i da bi sa tom partnericom mogao promijeniti se na bolje, neke osobine korigovati a to sam zakljucio kad me je ta ispravila za mjesec Ševal koji se nalazi u hidzretskom kalendaru.
I priznao sam jesam pogrijesio sam ne nalazi se tad, i to morao otici na google da vidim kad se taj mjesec nalazi koji dolazi po redu.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9275 times
- Been thanked: 9256 times
Šta kaže "Nana ga nagovorila" ? 

Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Mutevelija
- Selonačelnik

Bila mu druga zena pa je malo vise bendao.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

A zašto se lozim na tebe
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Mene bas cudi jedna stvar (a koja je dobra) a to je kako one tako otvoreno pred drugima o tome pricaju. Ja vjerujem da toga ima, ali sam nekog ubjedjenja da se to i krije, a POSEBNO od potencijalnog sponzora.Duminjo wrote: 01 Jul 2025, 23:24Ma nisu to nikakvi prilasci ni neki posebni izlasci.Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:01
Mozda trebas vidjet tamo medju dijasporom. Ja sve sto zena znam koje su odavde otisle su vrijedni i radisne. Ne bi otisle da nisu, jel.
Da takvih cura ima, ima, i znala sam ih i ja. Uvijek se sjedi u izlogu kafica, ako moze Vatra da je na glavnoj magistrali, na kafi s tobom ne prica, vec popravlja usnice u ogledalu, itd.
Ali evo, ja se nisam druzila niti sa jednom djevojkom koja ima takvo razmisljanje. Od svih prijateljica, rodica, poznanica, jedino neudata ja i jos jedna prijateljica. Nju brak ne zanima, a ja ne mogu da se udam jer ne valjam ja. I to su sve zene koje rade, neke imaju daleko vece plate od svojih muzeva, neke manje, ali kad dobro razmislim mogu se sjetit samo jedne koja ne radi jer ima 3 djece u razmaku od po godinu dana, a muz je uspjesan inzinjer pa ni ne mora
Tako da, ja bih se kladila da ima nesto tipski sto te privlaci da prilazis bas TAKVIM cega ti nisi ni svjestan vjerovatno, a neko drugi bi na prvu prepoznao.
Kafice najvise onako grupne i prica opustena pa se dodje do toga.
Ocigledno fulam i znam da nije tako sve. Nego eto, znam potrefit valjda ko prstom u govno. A doduse, najvise je tih kada po Ferhadiji pa moze biti i do toga.
A inace, ohladio sam od naših i eto.. jebiga. Nista njima ne fali, do mene je... Samo eto ne poklapamo se skoro nikako i svake godine se sve više razilazimo.
Pišaj ga![]()
Preda mnom, majke mi, nikad nijedna zena tako nije pricala u ovih 30 godina, ono da sam svojim usima cula.
E sad si u pravom mjestu, vazda te nadje kad prestanes da trazis, bice, vices.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Trebam te sa vrhbosnicom sparit, nema druge 
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Zivot je neki put koji izaberes i nekad pred spavanje razmisljas sta bi bilo kad bi bilo. Tacno covjek sam sebe muci glupostima u doba kad bi trebo sanjatNora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:22 Realno, da sam u srednjoj imala neke pameti, ostala bi sa prvim momkom. Ne zato sto je on nesto poseban, nego valjda bi za 10 godina od njeg napravila cojka.

- Dunjaa
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 497 times
- Been thanked: 1124 times
To je gotovo nemoguća misija da se od nekoga može napraviti ‘čovjek’.
Čitajte šta fuddo piše, sve je u pravu. Ne znam šta mu je danas.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14026 times
- Been thanked: 23274 times
Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:22 Realno, da sam u srednjoj imala neke pameti, ostala bi sa prvim momkom. Ne zato sto je on nesto poseban, nego valjda bi za 10 godina od njeg napravila cojka.
Eto ga
Dozvolite da se obratimo
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1370 times
- Been thanked: 1664 times
A i žene sve slabije kuhaju i gotovo ništa više ne peru na ruke..
Pogled Joca Vujičića
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Pa ovo se zezam, ako nije ociglednoFuddo wrote: 01 Jul 2025, 23:35Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:22 Realno, da sam u srednjoj imala neke pameti, ostala bi sa prvim momkom. Ne zato sto je on nesto poseban, nego valjda bi za 10 godina od njeg napravila cojka.![]()
Eto ga
Ko je jos od majmuna napravio cojka
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Zanemarujemo se da su ljudi od krvi i mesa, sa svojim osobinama. Svi nasi idoli su prosli kroz trnje da bi se isklesali do neke velicine koju mi cjenimo. I oni imaju svoje mane. Zivot je hiljada disciplina, onaj ko uspije da usavrsi par je na konju.
Kukanja i pravljenja zrtve od sebe su rak rana bilo kakvog napretka
Kukanja i pravljenja zrtve od sebe su rak rana bilo kakvog napretka

- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2829 times
- Been thanked: 23341 times
Moze,kako ne moze? Mene je zena totalno promijenila.Sam taj zivot i prekretnica,poslagani prioriteti…Od totalnog debila do porodicnog covjeka.Pa zamisli da se nas fuad nije ozenio,eto ne moramo dalje ic ,od njega a i mene…I skoro svo moje drustvo je takvu pricu imalo.Mi smo budale totalne,mozda je sad drugacije ,haj mu ga znaj.Dunjaa wrote: 01 Jul 2025, 23:34 To je gotovo nemoguća misija da se od nekoga može napraviti ‘čovjek’.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.