tu se na inicijalizacijama ne slazemo mada nisam ni ja za Evropu nego je to slang
ja vise geldam sta je dobro za covjecanstvo, al ja opet i tehnicki/inzinjerski razmatram mozda
evo skontja koliko cemo zasigurno imati losija auta iz Evrope u buducnosti, ko zna koliko ce vise zagadjivat, bit losija plastika, losiji metali, zato sto imamo razne sanckije, Evropska industrija mora sve eksponencijalno skuplje placat a napravit da auto i dalje kosta 60k KM inace ljudi nemaju para za to, znaci kvalitet ide ka nuli, sigurnost ka nuli
i tako dalje, nije samo autoindustrija, s ovom nemoci kupaca a preskupim resursima, neminovno je da ce kvalitet past drasticno i onda mi reci sta je razlika pucat samo na Bosnu ruske granate il pucat na cijelu Evropu najgore smece od plastika i raznih isparavanja jer se ne moze kvalitet finansirat
i onda neki kazu Evropa drugu zimu prezivljava, pricate nebuloze, ako ovako nastavi Evropa ce postat Pakistan, a Evropa nije luda da to dopusti i zato ce se morat napast Ruski energenti, dal ratom dal potpisivanjem sporazuma i okretanjem ledja Amerima