Mogu, ali stvar je u tome da su ok a ne debele *whatever* (ubaciti mizogini izraz po nahodjenju).Krokodil Behko wrote:Pasaga wrote:
...vako nesto...je sasvim...ok....
Pa dobro, mogu i malo mršavije, ali malo.
Ravnopravnost za punije manekenke
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
- Status: Offline
Re: Francuska premršave manekenke šalje u zatvor
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Mislim da su svakakvi magazini, tipa cosmopolitan, i nekakve marke donjeg rublja puno veci utjecaj na djevojke nego high fashion revije o kojima se ovdje govori. Nikad nisam vidjela da je cura pokazala na neu high fashion manekenku i rekla "ja zelim tako izgledat". Jer to su vecinom jako mrsave cure cesto i androgenog izgleda, s nekim upecatljivim facama, takve su za visoku modu najzanimljivije, i ne upadaju bas u nesto sto se danas smatra pozeljnim. Ovo je eventualno pozitivno zbog sprjecavanja poremecaja u prehrani unutar te industrije
Međutim, veci problem su po meni fotosopirani modeli koji reklamiraju donje rublje, osobe poput Kylie Kardashian koje promoviraju potpuno umjetan izgled, nosenje korzeta za oblikovanje tijela i slicno, to su osobe koje u medijima utjecu na sliku zenske ljepote, a ne ove manekenkice visoke mode kojoj iskreno nijednoj ne znam ime
Vise nije standard samo biti mrsava, sad se curama porucuje da treba pumpati usne, guzicu, ostetiti unutarnje organe da bi se oblikovao struk korzetima i slicno
HF je druga prica, al eto drago mi je zbog djevojaka u toj industriji
Međutim, veci problem su po meni fotosopirani modeli koji reklamiraju donje rublje, osobe poput Kylie Kardashian koje promoviraju potpuno umjetan izgled, nosenje korzeta za oblikovanje tijela i slicno, to su osobe koje u medijima utjecu na sliku zenske ljepote, a ne ove manekenkice visoke mode kojoj iskreno nijednoj ne znam ime
Vise nije standard samo biti mrsava, sad se curama porucuje da treba pumpati usne, guzicu, ostetiti unutarnje organe da bi se oblikovao struk korzetima i slicno
somehow I manage
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2945 times
Ove ovdje jesu malo deblje...po koje kilo.
Stvar je u tome sto me onakvih naprosto strah
i duboko ih suosjecam.
Nevjerujem da su one licno toliko srecne zbog toga.
Davno,citah negdje..jedna je bila tolko mrsava da su
joj pluca otkazala funkciju...prestala sa radom...
Stvar je u tome sto me onakvih naprosto strah
i duboko ih suosjecam.
Nevjerujem da su one licno toliko srecne zbog toga.
Davno,citah negdje..jedna je bila tolko mrsava da su
joj pluca otkazala funkciju...prestala sa radom...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9718 times
- Been thanked: 11458 times
Pa i nisu debele. One su potpuno skladno građene, pogotovo za starosnu dob 30+, na primjer. Zato sam rekao, da mogu malo mršavije, a to znači ako imamo u vidu da su manekenke češće mlađe od 30 god.Lavlje_srce wrote:Mogu, ali stvar je u tome da su ok a ne debele *whatever* (ubaciti mizogini izraz po nahodjenju).Krokodil Behko wrote:Pasaga wrote:
...vako nesto...je sasvim...ok....
Pa dobro, mogu i malo mršavije, ali malo.
Inače, zašto ne postoje manekenke koje reklamiraju odjeću za razne starosne dobi?
Možda sam ja lud, ali ne možemo očekivati da će ista haljina isto stajati i na nekoj curi od 25 god i na nekoj gospođi od 50 god. U skladu s tim, različita dob-različite obline-različita moda.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Ne volim da se odlazi prema drugoj krajnosti u ovakvim temama, visak kilograma je nezdrav kao i manjak, ove zene gore ne bih nazvala debelima ali preferiram nekakvu sredinu, bez pretjeranih viskova ili manjkova, i umjereno fit izgled. Ono sto bi se svakako trebalo propagirati je tjelovjezba i zdrav nacin zivota.
somehow I manage
U pravu si...ali ja mislim da svi ti mediji, cosmo, vogue itd ... kao i modni brandovi baziraju sve na visokoj modi, samo prilagode.... ne treba tu nitko ništa govoriti....jednostavno je nametnuto---to mršavije to bolje...i onda se lako izgubi kontrola, posebno kod mladih- kad više to mršavo nije ni dobro ni zdravo.gospođa Brams wrote:Mislim da su svakakvi magazini, tipa cosmopolitan, i nekakve marke donjeg rublja puno veci utjecaj na djevojke nego high fashion revije o kojima se ovdje govori. Nikad nisam vidjela da je cura pokazala na neu high fashion manekenku i rekla "ja zelim tako izgledat". Jer to su vecinom jako mrsave cure cesto i androgenog izgleda, s nekim upecatljivim facama, takve su za visoku modu najzanimljivije, i ne upadaju bas u nesto sto se danas smatra pozeljnim. Ovo je eventualno pozitivno zbog sprjecavanja poremecaja u prehrani unutar te industrije
Habibti, ya nour el - ain... 
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
pozdravljam odluku,ima i ovog sto brams kaze,nije samo do manekenke.........duboko je ovo,i slutim da se nece desiti nista revolucionarno.....cijela industrija ljepote ovisi o ispiranju uma i nametanju kalupa
a kad vec idu na ove onda bi mogli i na one sto prelaze 100 kila,znaci nisu primjer nikako,jos kad to fotkaju i prezentiraju pod slobodu........ili pustit sve spomenute ili ukinut sve..........slutim da ce ostat prvo,ipak su milioni,nilijarde u pitanju.......
a kad vec idu na ove onda bi mogli i na one sto prelaze 100 kila,znaci nisu primjer nikako,jos kad to fotkaju i prezentiraju pod slobodu........ili pustit sve spomenute ili ukinut sve..........slutim da ce ostat prvo,ipak su milioni,nilijarde u pitanju.......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Izrazita mrsavt pristaje samo izuzetno mladim curama sitnije građe...
Mrsavost u zrelijoj dobi je ruzna
One Pasagine jesu podebele ali su zgodne..dobro su građene...
A to sa zakonom...lako je zakon donijeti al kak ce to biti u praksi...
A i bmi se sad racuna po nekoj najnovijoj formuli..tesko ce se tu nesto mijenjati..daj Boze
Mrsavost u zrelijoj dobi je ruzna
One Pasagine jesu podebele ali su zgodne..dobro su građene...
A to sa zakonom...lako je zakon donijeti al kak ce to biti u praksi...
A i bmi se sad racuna po nekoj najnovijoj formuli..tesko ce se tu nesto mijenjati..daj Boze
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4352 times
- Been thanked: 3287 times

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Re: Ravnopravnost za punije manekenke
Meni se nimalo ne sviđa današnji odnos prema ženama. Kao da je u pitanju predmet koji treba izgledom težiti nekim zamišljenim idealima. 
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

rethna wrote:Punijim?
.....aaa debelim
Nadam se da se nismo nasli uvrijedjenimCloe wrote:rethna wrote:Punijim?
.....aaa debelim
Punijim, kolega @rethna. Punijim.
![]()
Question everything.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Nije bitno šta govori nego ko govori.rethna wrote:Nadam se da se nismo nasli uvrijedjenimCloe wrote:rethna wrote:Punijim?
.....aaa debelimPunijim, kolega @rethna. Punijim.
![]()
![]()
![]()
Pošto te ne znam (vizualno), samo negodujem zbog izražavnja.
- Chloe
- Žena za sva vremena

http://www.klix.ba/magazin/barbike-ce-o ... 60128117#1Proizvođač babrika Mattel najavio da će slavna lutka od sada biti pravljena u tri različita oblika, te će izgledati poput većine žena. Za razliku od ranije kada su imale mali struk i duge noge, barbike će sada imati blage obline i biti različite veličine.

Nije bitno koja ce na reviji modu reklamirati..
Bitno da zena moze sebi naci odjecu i obuci se kako zeli..ipak neka pravila treba postovati..
A sto se tice diskriminacije...uvijek ce toha biti...i pusaci su tretirani gore nego debeli...
Jos uvijek nisu donijeli zakon da ne smijes biti debeo...a i debljinu i ovisnost smatraju bolescu
Tko nam se zeli rugati, taj ce uvijek naci nacin i razlog....
Tko se ruga poseru ga :perezube
Bitno da zena moze sebi naci odjecu i obuci se kako zeli..ipak neka pravila treba postovati..
A sto se tice diskriminacije...uvijek ce toha biti...i pusaci su tretirani gore nego debeli...
Jos uvijek nisu donijeli zakon da ne smijes biti debeo...a i debljinu i ovisnost smatraju bolescu
Tko nam se zeli rugati, taj ce uvijek naci nacin i razlog....
Tko se ruga poseru ga :perezube
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Sav bi ja njima duhan na ovom dunjaluku spalio.Biba wrote:Nije bitno koja ce na reviji modu reklamirati..
Baš me zanima koje će se barbike najviše prodavati, tj. koje će barbike djeca najviše htjeti.Chloe wrote:http://www.klix.ba/magazin/barbike-ce-o ... 60128117#1Proizvođač babrika Mattel najavio da će slavna lutka od sada biti pravljena u tri različita oblika, te će izgledati poput većine žena. Za razliku od ranije kada su imale mali struk i duge noge, barbike će sada imati blage obline i biti različite veličine.
Samo sabura
Nadopuna;Ne znamo seChloe wrote:Nije bitno šta govori nego ko govori.rethna wrote:Nadam se da se nismo nasli uvrijedjenimCloe wrote:rethna wrote:Punijim?
.....aaa debelimPunijim, kolega @rethna. Punijim.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pošto te ne znam (vizualno), samo negodujem zbog izražavnja.
Cemu negodovanje?
Question everything.
- Chloe
- Žena za sva vremena

@Retna hvala na nadopuni.
Ja nisam debela nego sam žena i pol.
Ja nisam debela nego sam žena i pol.