Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Ma najgore od svega što tu ne mo'š ništa uraditi. Da smo se mi vratili vjerovatno bi se pravili da je sve ok, da se ništa nije desilo. Bilo bi da se nama pričinilo i sl. Tuga. Nadam se samo da je šutnula tog seronju i da nije od onih koje to trpe.
Samo sabura
Pa da... tako to bude običnogreeneyes wrote:Ma najgore od svega što tu ne mo'š ništa uraditi. Da smo se mi vratili vjerovatno bi se pravili da je sve ok, da se ništa nije desilo. Bilo bi da se nama pričinilo i sl. Tuga. Nadam se samo da je šutnula tog seronju i da nije od onih koje to trpe.
još bi bilo možda i s njene strane reakcije- šta se ti miješaš .....vidio sam i to
Habibti, ya nour el - ain... 
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Može biti a i ne mora da bi se pravila da je sve ok.greeneyes wrote:Ma najgore od svega što tu ne mo'š ništa uraditi. Da smo se mi vratili vjerovatno bi se pravili da je sve ok, da se ništa nije desilo. Bilo bi da se nama pričinilo i sl. Tuga. Nadam se samo da je šutnula tog seronju i da nije od onih koje to trpe.
Nasilje nad djevojkom uz svjedoke, na nekoj manje prometnoj dionici puta,
meni dovoljno da posumnjam da ona nije od onih koje negiraju nasilje ....
Last edited by Chloe on 26 Feb 2016, 12:41, edited 1 time in total.
- greeneyes
- Hadžija

Pa to, i da policiju zoveš ona bi vjerovatno stala na njegovu stranu i bilo bi uj'o vuk magarca. A da se tučem-ne smijem, ionako sam ovo par dana non stop u policijskoj stanici. Najviše me čudi kako njegovi/njeni drugovi ništa nisu poduzeli. Pa ja bih se još i zakačio sa svojim drugom da vidim da šamara svoju djevojku.storm wrote:Pa da... tako to bude običnogreeneyes wrote:Ma najgore od svega što tu ne mo'š ništa uraditi. Da smo se mi vratili vjerovatno bi se pravili da je sve ok, da se ništa nije desilo. Bilo bi da se nama pričinilo i sl. Tuga. Nadam se samo da je šutnula tog seronju i da nije od onih koje to trpe.
još bi bilo možda i s njene strane reakcije- šta se ti miješaš .....vidio sam i to
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija

Ne znam, možemo samo nagadjati.Chloe wrote:Može biti a i ne mora da bi se pravila da je sve ok.greeneyes wrote:Ma najgore od svega što tu ne mo'š ništa uraditi. Da smo se mi vratili vjerovatno bi se pravili da je sve ok, da se ništa nije desilo. Bilo bi da se nama pričinilo i sl. Tuga. Nadam se samo da je šutnula tog seronju i da nije od onih koje to trpe.
Samo sabura
- vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 444 times
- Been thanked: 802 times
Ma i storm cisti kuhinjuChloe wrote:Eee to se trazi, neko ko odrzava kuhinju ....vila wrote:Visoki sjaj je zahvalan !Chloe wrote:Raspitivam se za majstora koji bi mi pravio od drveta kuhinju. U rustikalnom stilu, bijelu.
Nešto mi taj visoki sjaj previše sjaji, bojim se da puno više treba posvećivati joj pažnju,
a radije milujem muža i djecu nego kuhinju, pa ja.
Moja je boja sampanjca.ne skroz bjela nego lagano lagano bez
Odlicno za ciscenje...5 min
Ja volim i drvo ali sto se tice ciscenja ovo je bolje neusporedivo
Hvala Vilo za info.
Ima i posebnu glazbu za taj dogadaj
Da ga vidis
Ja sam imao nešto slično u mladosti.... jedan je tzv frend stalno kad bi popio, gnjavio curu- čim bi digla glavu u disku, odmah - koga sad gledaš, šta to , šta ono...i to stalno koškanje, ali nije bilo fizičkog nasilja pa nismo reagirali, samo kolutaš očima kraj njih i gledaš da se makneš....dok joj jednom nije sašio pljusku, da je i muzika stala čini mi segreeneyes wrote:Pa to, i da policiju zoveš ona bi vjerovatno stala na njegovu stranu i bilo bi uj'o vuk magarca. A da se tučem-ne smijem, ionako sam ovo par dana non stop u policijskoj stanici. Najviše me čudi kako njegovi/njeni drugovi ništa nisu poduzeli. Pa ja bih se još i zakačio sa svojim drugom da vidim da šamara svoju djevojku.storm wrote:Pa da... tako to bude običnogreeneyes wrote:Ma najgore od svega što tu ne mo'š ništa uraditi. Da smo se mi vratili vjerovatno bi se pravili da je sve ok, da se ništa nije desilo. Bilo bi da se nama pričinilo i sl. Tuga. Nadam se samo da je šutnula tog seronju i da nije od onih koje to trpe.
Dvije sekunde nakon toga i ja sam njega zalijepio, onako nagonski i derem se kako te nije sramota-
Šta se ti miješaš
jebeš budale....
uz ovu sve očistim, oribam, ulaštimvila wrote: Ma i storm cisti kuhinju
Ima i posebnu glazbu za taj dogadaj
Da ga vidis
[ytube][/ytube]
i visoko dižem nogu na refren
- Chloe
- Žena za sva vremena

greeneyes wrote:Ne znam, možemo samo nagadjati.Chloe wrote:Može biti a i ne mora da bi se pravila da je sve ok.greeneyes wrote:Ma najgore od svega što tu ne mo'š ništa uraditi. Da smo se mi vratili vjerovatno bi se pravili da je sve ok, da se ništa nije desilo. Bilo bi da se nama pričinilo i sl. Tuga. Nadam se samo da je šutnula tog seronju i da nije od onih koje to trpe.
Znam. Razumijem i tvoje dileme.
Nasilje nad ženama je u fazi porasta, analizom prijava.
Zapravo, ono je zadnjih godina bilježilo porast,
ali treba uzeti u obzir da se ranije nije prijavljivalo kao danas,
tako da i nije baš relevantan podatak stvarnog stanja.
Zakoni ne idu u prilog žrtvama nasilja u porodici,
a zbog loše ekonomske situacije u BiH žene pribjegavaju
negiranju nasilja.
Problematika koja zaslužuje pažnju, posebno žena jer su one češće žrtve nasilja u porodici.
- greeneyes
- Hadžija

Ma i danas je to tek nešto bolje, nažalost. Pričaš s poznanicom i ono normala kroz priču kaže kako je momak "malo" pljusnuo i ono nastavi pričati, a ti se uštopao na tom dijelu, jer ne mo'š vjerovati kakvih krkana ima i kako pojedine djevojke misle da je to ok. Pa moraš cijeniti sebe, hebemu mater. Ne daj da se neka majmunčina tako ophodi prema tebi.
Samo sabura
- Chloe
- Žena za sva vremena

SPINERKA wrote:![]()
![]()
@Chloe-![]()
..kako si ti?
@Spini, jutro, jesi li se odmorila i naspavala?
Kako ruka?
Ja to nikad nisam skužiogreeneyes wrote:Ma i danas je to tek nešto bolje, nažalost. Pričaš s poznanicom i ono normala kroz priču kaže kako je momak "malo" pljusnuo i ono nastavi pričati, a ti se uštopao na tom dijelu, jer ne mo'š vjerovati kakvih krkana ima i kako pojedine djevojke misle da je to ok. Pa moraš cijeniti sebe, hebemu mater. Ne daj da se neka majmunčina tako ophodi prema tebi.
Prvi fizički i nasilni kontakt- vozdra zauvijek
99% njih će nakon toga, ako ostanu zajedno, tu i tamo mlatnut ženu u nekim situacijama....
da sam žena i da samo čekam kad će me raspaliti
- greeneyes
- Hadžija

Isto.storm wrote:Ja to nikad nisam skužiogreeneyes wrote:Ma i danas je to tek nešto bolje, nažalost. Pričaš s poznanicom i ono normala kroz priču kaže kako je momak "malo" pljusnuo i ono nastavi pričati, a ti se uštopao na tom dijelu, jer ne mo'š vjerovati kakvih krkana ima i kako pojedine djevojke misle da je to ok. Pa moraš cijeniti sebe, hebemu mater. Ne daj da se neka majmunčina tako ophodi prema tebi.
Prvi fizički i nasilni kontakt- vozdra zauvijek
99% njih će nakon toga, ako ostanu zajedno, tu i tamo mlatnut ženu u nekim situacijama....
da sam žena i da samo čekam kad će me raspalitino way
Pogotovo osobe koje su tek u vezi, znači nisu vezani nikakvim papirima, djecom(mada, normalno, ni tada ne podržavam ostanak, trpljenje i sl.), ničim. I one trpe da ih neko udara. Pa, brEte mili čim te prvi put darne-bježi glavom bez obzira, a ako ga mo'š odvaiti plinskom bocom, il' čime već stigneš-tim bolje. Da živiš čitav život pod strahom i iščekuješ kad će on "puknuti", kad će ga neki pajdaš razljutiti pa da se iskali na tebi..Ma bjež'.
Odoh sad u grad vidjeti lijepih prizora od zaljubljenih parova. Dao Bog da i one koje trpe svu tu torturu uvide kako život može biti lijep s pravom osobom.
Samo sabura
@Chloe
..ne radim nista -jedino setnja -to me jedino umori, dovoljno naspavana.
..cudno -kako su mi stavili gips -vise me boli , ne mogu da je koristim ni u kakve svrhe---jedino da nekome razbijem nos.
..al dobro ..izdrzo je Mujo i gore.
..@Spini, jutro, jesi li se odmorila i naspavala?
..cudno -kako su mi stavili gips -vise me boli , ne mogu da je koristim ni u kakve svrhe---jedino da nekome razbijem nos.
..al dobro ..izdrzo je Mujo i gore.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Vidjela sam tamo negdje fotku, kontala sam staviti autogram na gips sa kakvom pametnom porukom,
ali mi ništa pametno nije nampalo.
Chloe wrote:Vidjela sam tamo negdje fotku, kontala sam staviti autogram na gips sa kakvom pametnom porukom,
nositi cu ga 6 sedmica . no mozda ga u medjuvremenu zamjene -pa mi se jos nista ne pise .
--idem se spremati -treba mi sat
Uzivaj ostatak dana
- Chloe
- Žena za sva vremena

Može li se koji dolar smuljati?SPINERKA wrote:Chloe wrote:Vidjela sam tamo negdje fotku, kontala sam staviti autogram na gips sa kakvom pametnom porukom,
ali mi ništa pametno nije nampalo.![]()
nositi cu ga 6 sedmica . no mozda ga u medjuvremenu zamjene -pa mi se jos nista ne pise .
--idem se spremati -treba mi satdanas placam porez drzavi, R&R
Uzivaj ostatak dana
Ima li rupa u zakonu, korumpiranih službenika spremnih pomoći ?
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
Pa dobro, treba (vam) vremenastorm wrote:Mohr wrote:'s vid'otomu se (n)i ja načudit ne mogu
![]()
...nikako da skužimo da se ti boriš zapravo protiv majorizacije
Osobito sam protivan kad se ona (majorizacija), između ostalog, provodi putem zabrane pisma