Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ne znam koju tekmu gledati, brEte mili. Morat ću kombinovati. Gledat ću ispočetka Real vs Wolfsburg pa se poslije vjerovatno prešaltam na drugu tekmu.
Hajmo Vukovi!!
Ako budu igrali onako hrabro kao u prvoj tekmi, te ako se ne postave skroz defanzivno ala Mourinhov Inter mislim da se imaju čemu nadati. Ako prebrode prvo poluvrijeme bez primljenog pogotka to će im dati vjetar u ledja, a Realu u prsa i konačni ishod se u tom slučaju nazire.
Nego, znalo se da ako Wolfsburg rano primi gol da će sve otići u helać. Da su uspjeli izdržati početni Realov pritisak mislim da se Real i ne bi tako lako prošetao dalje. Jer Real nije mogao još dugo onako, eventualno još 5-10 minuta i ondaK bi morali igrati smirenije, da ne b' pocrkali kao druge baterije u usporedbi s duracell baterijama. No medjutim uspjeli su primiti takav gol kakav su primili i uspjeli su se posHrati na sve što su dotad učinili u samo minut-dva. Posliej Real igrao rastrečenije, bez velikog pritiska i to j' to.
Nego, znalo se da ako Wolfsburg rano primi gol da će sve otići u helać. Da su uspjeli izdržati početni Realov pritisak mislim da se Real i ne bi tako lako prošetao dalje. Jer Real nije mogao još dugo onako, eventualno još 5-10 minuta i ondaK bi morali igrati smirenije, da ne b' pocrkali kao druge baterije u usporedbi s duracell baterijama. No medjutim uspjeli su primiti takav gol kakav su primili i uspjeli su se posHrati na sve što su dotad učinili u samo minut-dva. Posliej Real igrao rastrečenije, bez velikog pritiska i to j' to.
Zeleni, pozdravio te Ronaldo i to 3 puta, a ako budeš fin možda ti dam neki tip za sledeći put i ne znam na kojim si sad tabletama kad možeš Ronalda sa Inzagijem da porediš
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
Zeleni, pozdravio te Ronaldo i to 3 puta, a ako budeš fin možda ti dam neki tip za sledeći put i ne znam na kojim si sad tabletama kad možeš Ronalda sa Inzagijem da porediš
Vjerovat ću da si iskoristila moj post u kome spominjem tablete, a ne da insinuiraš da sam budala, inače ću u suprotnom biti drzak.
A Ronalda poredim s Inzaghijem zbog tap in and postignutih golova u kojima ti se sve potrefi, što je, mislim, trebalo biti kristalno jasno. Ali dobro, reći ćemo da sreća prati hrabre.
Pogle ti reakcije kod prvog gola, lop, lopta je svo vrijeme bila u neposrednoj blizini, a opet je uspjela proći kroz četiri igrača Wolfsburga, a naročito je za nepovjerovati kako ju Naldo i Dante ispraćaju, il' bolje rečeno propuštaju. Presmiješna odbrana u ovoj situaciji. A onda treći gol iz slobodnjaka gdje je Wolfsburg imao sve samo ne živi zid. Živi zid postavljen tako da lopta prodje ne iznad, ne pored, ne ispod igrača u živom zidu nego kroz, šuplji, živi zid.
A što se tiče tipa, daj mi deR koji par, ako fulam ti mi daješ pare u iznosu moje uplate, moRe?
Jao bre Zeleni, naravno da sam iskoristila "tablete" iz tvog posta, u razgovoru sa ljudima isključivo se služim onim što oni govore o meni ili o sebi...
A što se fudbala tiče- da li si ti to hteo da kažeš da se Ronaldu sinoć tri puta posrećilo ? Dobro za prvi gol mogu i da se složim, ali to je sve...A što se poređenja tiče da li ti to hoćeš da kažeš da je Inzagi bio dobar tehničar kao Ronaldo i naročito opasan kada je izvođenje slobodnjaka u pitanju .
E da, nemoj posle da se žališ kako ti ljudi ne poklanjaju pažnju, čuj-ćorava koka
Srculence, Srculence, malo pomnije čitaj šta pišem. Fino sam pojasnio o čemu mislim, tj. čime me Ronaldo podsjetio na Inzaghija, a samim time i koji gol je više bio produkt sreće nego li znanja. Nemoj da ponavljam ko papagaj.
Uzgred, slobodnjak koji je Ronaldo izveo je sve samo ne dobar, jer je pucao po sred živog zida, zar ne?
To je više bilo na račun Stormage nego li tebe. Ti si još uvijek nova i trebaš prognozirati još desetak puta da vidimo jesi li ćorava koka, il' pak dobra koka.
Srculence, Srculence, malo pomnije čitaj šta pišem. Fino sam pojasnio o čemu mislim, tj. čime me Ronaldo podsjetio na Inzaghija, a samim time i koji gol je više bio produkt sreće nego li znanja. Nemoj da ponavljam ko papagaj.
Uzgred, slobodnjak koji je Ronaldo izveo je sve samo ne dobar, jer je pucao po sred živog zida, zar ne?
To je više bilo na račun Stormage nego li tebe. Ti si još uvijek nova i trebaš prognozirati još desetak puta da vidimo jesi li ćorava koka, il' pak dobra koka.
Hm, pa nije Ronaldo jednom izvodio slobodnjak pa da o njegovom izvođenju komentarišeš na osnovu njega, a znamo kom taboru pripadaš pa ćemo sve ostalo pripisati huliganskoj strasti
pazi ti njega
znači ja sam ta ćorava koka
nego drhtiš li za večeras.....niste nešto u raspoloženju....mogao bi vas el cholo prizemljiti