Aleksandar Vučić - SNS

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: Vučić lagao da su mu porodicu u Bugojnu pobile ustaše

Post by Biba » 16 Jan 2016, 12:36

Ja sam davno mapisala da su ustase zlo radile.
Problem je upravo taj sto ti i tebi slicni sve nas smatrate ustasoidnim...i drecite...
Imam ja snaju preko puta..
A ne znas kako se kapetan Dragan loptao glavama ubijenih..jok...koka me on masa..siva ili crna..
Decenijama mas nazivate sve ustasama a partizani zlatni...
Ne cudim se ja tebi vec nasim govnima koji vazda to govore..babe se nadignu...

I ti si zbog svoje sive mase puno puta baniran.
Je pa nije tebe Behko baniro sto mu se tvoje okice ne sviđaju :obrve
Sram te bilo,radije prosetaj

Svijet je Titu rangirao na vise mjesto u ljestvici zlocinaca...a imas i popa koji me djecu podvodio i silovo i davio..

Ti ces meni o sivoj masi..jah..
Laganje vam oduvijek ide najbolje..i wabuwabu...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 16 Jan 2016, 12:47

Gospodine Zmaju, Biba ima matemeticku inteligenciju vecu od svih odlikasa svoje generacije...i hebo to...
To nema veze s politikom i laganjem..

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 16 Jan 2016, 12:48

Biba wrote:Ja sam davno mapisala da su ustase zlo radile.
Problem je upravo taj sto ti i tebi slicni sve nas smatrate ustasoidnim...i drecite...
Imam ja snaju preko puta..
A ne znas kako se kapetan Dragan loptao glavama ubijenih..jok...koka me on masa..siva ili crna..
Decenijama mas nazivate sve ustasama a partizani zlatni...
Ne cudim se ja tebi vec nasim govnima koji vazda to govore..babe se nadignu...

I ti si zbog svoje sive mase puno puta baniran.
Je pa nije tebe Behko baniro sto mu se tvoje okice ne sviđaju :obrve
Sram te bilo,radije prosetaj

Svijet je Titu rangirao na vise mjesto u ljestvici zlocinaca...a imas i popa koji me djecu podvodio i silovo i davio..

Ti ces meni o sivoj masi..jah..
Laganje vam oduvijek ide najbolje..i wabuwabu...
Bibo, kome se obraćaš meni ili Rankecu?
Nikada sve Hrvate nisam nazivao ostašama, a o ostalom ćemo kad odgovoriš na pitanje.

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 16 Jan 2016, 13:03

Rankecu sam se obracala. Na tabletu mi je citiranje gotovo memoguce :naklon
Znam tvoje misljenje o Hrvatima :naklon
Ja nikad nisam branila ustase.
Znammsta su radili u Jasenovcu
Pa Pavelic je mrzio Stepinca..manijak

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9721 times
Been thanked: 11462 times

Post by Krokodil Behko » 16 Jan 2016, 16:52

Pavelić je htio osnovati HPC - hrvatsku pravoslavnu crkvu, kako bi eliminirao uticaj SPC.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 16 Jan 2016, 17:01

Krokodil Behko wrote:Pavelić je htio osnovati HPC - hrvatsku pravoslavnu crkvu, kako bi eliminirao uticaj SPC.
Znano...u Jasenovcu...

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 16 Jan 2016, 18:59

Siva masa ne haje za reci vicr marsala i reci austrijskihbvelikana o njihovoj zlocinackoj genezi zmaju...

Nisu u I sv ratu bile ustase pa su tad opisani za vek vekova kad su klali francuze i za glavu dobijali dukat... ono su naravno junacki klali nejac po selu...
Potom drugi sv rat i pismo tog zabara se samo nadovezalo na gemetiku koju siva mmasa u mentalnom sklopu pravda i zanemaruje... evo primera dje siva masa pokazuje kako toboz svi slusaju cecu jer ke ceca arkanova...

Dzaba je sivoj masi bez obraza spominjat sta su cinili... drugi subto pisalo da su svetska pogan a ne mi... i to je pisano posle prvog sv rata kad ne bi ustasa... ima zalisano i da hitler reko da su ljudsko izmet...

A na kednoj katedrali u memackoj pise sacuvak nas boze kuge i hrvata...

Siva masa to zanemaruje jer guza obraz nema...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 872 times

Post by Sheval » 16 Jan 2016, 19:09

Ustase...najmanje zlo od svih paravojnih formacija.Zasto su npr. Bosnjaci u istocnoj Hercegovini,i ne samo tamo masovno isli u ustase?Tamo gdje je bila samo opcija-ustase ili cetnici.Zato jer su ustase manje zlo,logican odgovor.Ustase jesu cinile gnusne zlocine,ustase jesu bili rezantni...ali su bili kamilica u odnosu na ravnogorski pokret.I ovo sto je Vucic slagao...nazost ta mitomanija i lazi,igranje sa neduznim zrtvama...od Prebilovaca do Jasenovca...samo je stetu ucinila srpskom narodu.Tu,da im vise niko nista ne vjeruje.Ni bacanje lavovima srpske nejaci u Sarajevu,ni pobijenih 2.000 srba u Prebilovcima,iako to selo nikad nije imalo toliko seljana...Nema srece u mitomaniji,ni pravde.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 16 Jan 2016, 19:10

Ranec al bio sam zaljubljen u Hrvaticu...ne ne mogu ti slovima opisati...zbog jednog ili dva dana sam vozio NS Bogojevo Osijek Koprivnica Varaždin...da joj je kruna na glav ne bih...al ...ljubav ne zna za granice...SVE VAS MOLIM MERITE LJUBAV ,A NE ZLOČIN... Ako sam loš primer znajte da je ona mene još više volela...trebalo je ovu lenčugu naterati na taj put...

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 16 Jan 2016, 19:21

Sheval wrote:Ustase...najmanje zlo od svih paravojnih formacija.Zasto su npr. Bosnjaci u istocnoj Hercegovini,i ne samo tamo masovno isli u ustase?Tamo gdje je bila samo opcija-ustase ili cetnici.Zato jer su ustase manje zlo,logican odgovor.Ustase jesu cinile gnusne zlocine,ustase jesu bili rezantni...ali su bili kamilica u odnosu na ravnogorski pokret.I ovo sto je Vucic slagao...nazost ta mitomanija i lazi,igranje sa neduznim zrtvama...od Prebilovaca do Jasenovca...samo je stetu ucinila srpskom narodu.Tu,da im vise niko nista ne vjeruje.Ni bacanje lavovima srpske nejaci u Sarajevu,ni pobijenih 2.000 srba u Prebilovcima,iako to selo nikad nije imalo toliko seljana...Nema srece u mitomaniji,ni pravde.
DANKE DOJČLAND U ZAGREBU,A U BEOGRADU BOMBE KOJI DAN RANIJE...NE SERI NO PIŠI KAKO DA SE POMIRIMO...OPROSTIO JESAM...ZABORAVIO NISAM...MOJ DEDA JE STRELJAN 14.10.1941. U KRALJEVU...NISAM ALEKSANDAR VUČIĆ NO MIODRAG TAMINDŽIĆ...PROVERITE GDE JE ALEKSA, MOJ DEDA ZAVRŠIO ŽIVOT , A IMAO JE SEDMORO MALOLETNE DECE I PROTERAN JE SA KOSOVA.. 01.01.2016. SAM SA DRUGOM IZ ZAGREBA IŠAO NA PIĆE U NOVOM SADU....DOSTA JE BILO UBIJANJA...VOLIMO SE NAŠI SMO...

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sheval » 16 Jan 2016, 19:35

Ne znam te Zmaju,ti si neki novi.
Kako do pomirbe....jednostavno...cetnike smjestiti gdje im je mjesto...u muzeje.U Hrvatskoj,tu i tamo mozemo naici na ulicu Mile Budaka npr.,Thompsonov koncert se smatra kao vrhunac ustastva...a zabranjen je u pola Hrvatske...tu i tamo sa tribina se cuje Zovi samo zovi...i to je to.S druge strane,reinkarnacija lika i nedjela spodope Draze,rusenje partizanskih spomenika u Bileci 20 godina nakon rata i postavljanje cetnickih...wtf...Srbuj makar slamu jeo,guslarske veceri i jos uvijek neprezaljeno Kosovo i boj sa Turcima...slavljenje poraza...Jednostavno,zivite u proslosti.Zaostali ste,vrlo.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 16 Jan 2016, 19:44

Sheval wrote:Ne znam te Zmaju,ti si neki novi.
Kako do pomirbe....jednostavno...cetnike smjestiti gdje im je mjesto...u muzeje.U Hrvatskoj,tu i tamo mozemo naici na ulicu Mile Budaka npr.,Thompsonov koncert se smatra kao vrhunac ustastva...a zabranjen je u pola Hrvatske...tu i tamo sa tribina se cuje Zovi samo zovi...i to je to.S druge strane,reinkarnacija lika i nedjela spodope Draze,rusenje partizanskih spomenika u Bileci 20 godina nakon rata i postavljanje cetnickih...wtf...Srbuj makar slamu jeo,guslarske veceri i jos uvijek neprezaljeno Kosovo i boj sa Turcima...slavljenje poraza...Jednostavno,zivite u proslosti.Zaostali ste,vrlo.
Sory drug novi sam ovde... Ja ne mrzim nikoga...Ja i danas imam puno prijatelja Hrvata, Slovenaca, Makedonaca ..o Crnogorcima i Bosancima da ti i ne pišem..
E sad nabijaš nam Dražu ali nikako ne pominješ Antu...al ok..nećemo nas dvojica o tome jer ako se ikada vidimo mi ćemo na pivo burazeru a ne na na nož....DOSTA JE BILO....nek istoričari rade svoj posao, a Srbi i Hrvati i Bosanci nek gledaju cure i druže se u kafani.... Zločin ostavimo drugima....

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Sheval » 16 Jan 2016, 19:47

Slazem se,i ja cu platiti.Nisam ti ja nikakav ustasa...govorim samo o cinjenicama.Jer,danas...nakon sto je toliko toga proslo,rusiti jedne spomenike i stavljati cetnicke...nije rjesenje.Nije,vjeruj mi.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 16 Jan 2016, 19:52

Sheval wrote:Slazem se,i ja cu platiti.Nisam ti ja nikakav ustasa...govorim samo o cinjenicama.Jer,danas...nakon sto je toliko toga proslo,rusiti jedne spomenike i stavljati cetnicke...nije rjesenje.Nije,vjeruj mi.
Ja sam iz Novog Sada...ovde toga nije bilo...ja tražim da shvatimo da smo mi ovde svi isti...ok kenjam i ja kada neko pretera da su Srbi najlošiji...
Eeee popićemo više ....plaćaćemo obojica ;)

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 16 Jan 2016, 21:26

Ove sive mase kakva je u bibinom mentalnom sklopu sto za stid ne zna i kad drugi velikani koji nisu srbi pisu o zlodelima hrvata i daleko pre ustasa i te kako bi rehabilitovvale i davale imena da smiju do svjeta... ta prica o izjednacabanju zlocina pa mjesanje cetnika u isti i gori rang od ustasa je titoisticka palemudisanja... amerika ga i sveznici odlikovali posthumno pa njima prituzbe uputite... drugo oni su najveci krvnici bili srpskom narodu... svome dakle a hrvat zna se kome...

Eh da su imalo suradjivali sa saveznicima ko ovak smrdonja ravnogorski i oni bi danas velicali... no ne smiju a vecina haje za njihove zlocine u I sv ratu kolko i za lanjski snjeg jer ye ne stide ne svi al vecina to je geneza sive mase... evo kedna siva masa tako po selu naucila da srbi su zlikovci jer slusaju cecu a arkanovu cecu slusati je najvece zlo za sivu genezu...

Ja zmaju ozenih hrvaticu, dosta njih volem , al neka smo kao drzave konacno podeljeni... oni su i zasluzni za rehabilitaciju ovih nasih krvnika jrr drbin glupi ide sad putem kontre, kumrobcaninu i ustasi tj ko jr protiv njih bio ili koga oni mrze taj je nama dobar... debilizam nas... drugo sam ja zmaju ja bradonje ne podnosim a ove koljace i gemezu iz I sv rata i II vrlo dobro znam... tu su izjave austtijanaca o pokoljima hrvata na francuskim seljacima i nejacima glavu okinu za dukat... pa vicemarsal austrouharske pa nemci pa italijanski general... svi su se zgrozavali...

Evo biba je tipican primer budalastine i sive mase u mentalnom sklopu... a jos nesrece po nju, sin joj srbenda... o takvima ja pricam , koji sami izlete glupostima o muzici i ceci... ja nanrodnjjake slabo to svako zna ko me poznake al cu uvek rec da ceca nije losa kakvog sljama tu ima od muzike... za njiovu severinu je zakon...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9721 times
Been thanked: 11462 times

Re: Aleksandar Vučić - SNS

Post by Krokodil Behko » 19 Apr 2016, 17:44

Vučić kritikovao Miloševića: Ne smeš ulaziti u sukob i biti poražen...Srbija je zbog njega izgubila 0:3

"Narod se ne sme tome izlagati, ne sme se ulaziti u sukobe bez cilja i strategije i izađeš poražen. A drugo, ne mogu njega direktno da okrivim, niti da se mešam u odluke suda, ali mislim da je uvek loše kad imate ubistva sa političkom pozadinom", rekao je Vučić sinoć na TV Pink

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je Slobodan Milošević napravio dvije neoprostive greške, koje se tiču uvođenja zemlje u vojni sukob i ubistava sa političkom pozadinom.

"Narod se ne sme tome izlagati, ne sme se ulaziti u sukobe bez cilja i strategije i izađeš poražen. A drugo, ne mogu njega direktno da okrivim, niti da se mešam u odluke suda, ali mislim da je uvek loše kad imate ubistva sa političkom pozadinom", rekao je Vučić sinoć na TV Pink. On je rekao da je Milošević bio ozbiljan državnik i da su mu namere - da sačuva srpski narod - bile bolje od rezultata, koji je bio loš:

"Gleda se samo semafor i konačan rezultat, a Srbija je izgubila sa 0:3", poslužio se metaforom, prenosi Tanjug. Na komentar novinara da ispada da krivi Miloševića što je izgubio ratove, a ne zato što ih je poveo, Vučić kaže: "Ne mislim da je bio jedini krivac za povedene ratove. U svakom slučaju, pogrešno je je bilo ratovati, on je morao tada da bude pametniji, jer je vodio državu".

"Ja danas vodim vladu Srbije i znam da tako nešto ne smem da uradim...Ja ne želim da Srbija bude evropski gubavac, jer na kraju polažete račune narodu", rekao je i dodao da će o svemu sud dati istorija, a da on neće "da ponovo obesi Miloševića", ali "neće ni da učestvuje u hvalospevima".

Vučić nije osporio opasku novinara da je Milošević počinio i svojevrstan ekonomski zločin, ali je ocijenio da je "makar na silu, sačuvao supstancu kompanija".

(Nezavisne.com)

srculence7
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4092 times
Been thanked: 4191 times

Post by srculence7 » 19 Apr 2016, 21:06

Ne mogu da verujem da i ovde moram da ga gledam, dobro je da tona nema :pst
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 23 Apr 2016, 20:14

srculence7 wrote:Ne mogu da verujem da i ovde moram da ga gledam, dobro je da tona nema :pst
Jebote PREDIZBORNA TIŠINA JE pun mi qrac Vučića....fuj.

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 23 Apr 2016, 20:18

Krokodil Behko wrote:Vučić kritikovao Miloševića: Ne smeš ulaziti u sukob i biti poražen...Srbija je zbog njega izgubila 0:3

"Narod se ne sme tome izlagati, ne sme se ulaziti u sukobe bez cilja i strategije i izađeš poražen. A drugo, ne mogu njega direktno da okrivim, niti da se mešam u odluke suda, ali mislim da je uvek loše kad imate ubistva sa političkom pozadinom", rekao je Vučić sinoć na TV Pink

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je Slobodan Milošević napravio dvije neoprostive greške, koje se tiču uvođenja zemlje u vojni sukob i ubistava sa političkom pozadinom.

"Narod se ne sme tome izlagati, ne sme se ulaziti u sukobe bez cilja i strategije i izađeš poražen. A drugo, ne mogu njega direktno da okrivim, niti da se mešam u odluke suda, ali mislim da je uvek loše kad imate ubistva sa političkom pozadinom", rekao je Vučić sinoć na TV Pink. On je rekao da je Milošević bio ozbiljan državnik i da su mu namere - da sačuva srpski narod - bile bolje od rezultata, koji je bio loš:

"Gleda se samo semafor i konačan rezultat, a Srbija je izgubila sa 0:3", poslužio se metaforom, prenosi Tanjug. Na komentar novinara da ispada da krivi Miloševića što je izgubio ratove, a ne zato što ih je poveo, Vučić kaže: "Ne mislim da je bio jedini krivac za povedene ratove. U svakom slučaju, pogrešno je je bilo ratovati, on je morao tada da bude pametniji, jer je vodio državu".

"Ja danas vodim vladu Srbije i znam da tako nešto ne smem da uradim...Ja ne želim da Srbija bude evropski gubavac, jer na kraju polažete račune narodu", rekao je i dodao da će o svemu sud dati istorija, a da on neće "da ponovo obesi Miloševića", ali "neće ni da učestvuje u hvalospevima".

Vučić nije osporio opasku novinara da je Milošević počinio i svojevrstan ekonomski zločin, ali je ocijenio da je "makar na silu, sačuvao supstancu kompanija".

(Nezavisne.com)
Pink televizija....bljak :bua Vučić sam namestio pitanja....to ni pijan ne bih gledao.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 24 Apr 2016, 08:53

Zanimljivo :kafa (nije da sam iznenađen)
Nije problem što se ušlo u ratove... Nego što se izgubilo...
Poruka nenaoružanoj nejači bi bila.. Sljedeći puta treba biti žešći, temeljitiji... I ne izgubiti :ideja
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Post Reply

Return to “EX YU”