GRUPA D - Hrvatska, Turska, Češka, Španjolska

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times
Status: Offline

Re: GRUPA D - Hrvatska, Turska, Češka, Španjolska

Post by greeneyes » 12 Jun 2016, 11:55

Steta sto je tekma u 15:00 h. Vecernji termin bi bio boljSi.
Samo sabura

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates » 12 Jun 2016, 18:03

Potpuna dominacija Hrvatske. Nisu bili efikasni. Hrvati su dosad pokazali najbolju igru.
. . . . . . . . .

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 12 Jun 2016, 18:30

Krokodil Behko wrote:Vjerovatn i poredak na kraju prvog kruga će biti Španjolska-Hrvatska-Turska-Češka, s tim da je moguće i da Turska završi na zadnjem mjestu.
Turci kako igraju poslednji...Čehe nisam gledao pa ne mogu da prognoziram.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 12 Jun 2016, 18:35

Socrates wrote:Potpuna dominacija Hrvatske. Nisu bili efikasni. Hrvati su dosad pokazali najbolju igru.
Mislim da je do bezidejnih turaka ovaj odraz danas bio....tekma sa česima bi mogla više reći....u slučaju pobjede ionako će sa španjolcima biti rezultatski nevažna.
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 12 Jun 2016, 18:40

storm wrote:
Socrates wrote:Potpuna dominacija Hrvatske. Nisu bili efikasni. Hrvati su dosad pokazali najbolju igru.
Mislim da je do bezidejnih turaka ovaj odraz danas bio....tekma sa česima bi mogla više reći....u slučaju pobjede ionako će sa španjolcima biti rezultatski nevažna.
Šteta što im ne uvaliste još koji....a bilo je šansi.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 12 Jun 2016, 18:43

MODRIĆ GOLČINOM SRUŠIO TURSKU Hrvatska slavi pobjedu u Parizu (1:0)

D.D./D.R

Image
Foto: Index, Hina, Guliver Images/Getty Images

HRVATSKA je upisala prvu pobjedu na Europskom prvenstvu. Golčinom Luke Modrića iz 41. minute pala je Turska.

U otvorenoj i žestokoj utakmici Turska se ipak pokazala kao nedostojan protivnik. Igračima Ante Čačića ostavili su puno slobodnog prostora. Završilo je s čak 18 udaraca Hrvatske prema golu Turske. Za sada na turniru nitko nije pucao više. Tri puta tresla se greda Babacana u drugom dijelu, ali ovaj put nije bilo kasne osvete. Drhtalo se tijekom četiri minute sudačke nadoknade koliko je pokazao švedski sudac, ali Hrvatska pobjedu nije ispustila. Trebala je zabiti i više, no bodovi i dobar dojam su tu. Hrvatsku u skupini čekaju ogledi protiv Češke i Španjolske.

Za razliku od strašnih slika huliganizma u subotu u Marseilleu, hrvatski i turski navijači su zajedno došli na utakmicu, i time zaradili poštovanje nogometnog svijeta. Ogled Hrvatske i Turske inače je označen susretom visokog rizika.

Ante Čačić na teren je izveo očekivani sastav, s Milanom Badeljom umjesto Marka Pjace, dok je iznenadio Fatih Terim koji je izostavio svog najboljeg napadača Buraka Yilmaza, da bi utakmicu započeo Cenk Tosun.

Već nakon 80 sekundi igre Rakitić je imao dobru šansu, no nije dovoljno dobro zahvatio loptu. U 22. minuti bilježimo pokušaj Brozovića glavom nakon ubačaja Perišića. Prvi udarac u okvir vrata upisao je Badelj u 28. minuti, ali je iz voleja pucao ravno u turskog vratara. Samo minutu kasnije velika prilika za Turke, njihova najbolja na utakmici. Gonlun je ubacio s desne strane, a potpuno sam je ostao Tufan koji s pet metara puca glavom, ali Subašić zaustavlja loptu na samoj gol-liniji. U 21. minuti Tosun je laktom raskrvario Ćorluku, koji se vratio u igru s povezom oko glave, a turski napadač je dobio samo žuti karton. U 39. minuti Mandžukić je pokušao mlako nogom s 15 metara nakon gužve, a u 41. minuti Hrvatska je napokon povela fantastičnom pogotkom Modrića. Luka je naletio na odbijenu loptu iz šesnaesterca i s 20-ak metara desnom nogom iz voleja zatresao mrežu nespremnog vratara Babacana za erupciju oduševljenja brojnih hrvatskih navijača na Parku prinčeva.

Nakon vodstva Hrvataska još žešće zasula gol Turske

Hrvatska se unatoč vodstvu nije povukla, već je još žešće zasula gol Turske. U poluvremenu je Terim uveo u igru opasnog napadača Fenerbahčea Sena, a ovaj je već u 48. minuti uputio nezgodan volej-udarac, koji je srećom blokiran. U 52. minuti Hrvatsku su centimetri dijelili od drugog gola jer je Srna iz slobodnog udarca s 18 metara pogodio gredu. U 54. minuti ubačaj Perišića s lijeve strane vratar Babacan je kratko odbio, a Srna je natrčao i svojom slabijom, lijevom nogom poslao loptu pokraj vrata. U 61. minuti Brozović je pokušao volejom iskosa s desetak metara, ali je lopta otišla malo preko gola. U 67. minuti novi ubačaj Perišića s desne strane, ali je Brozović malo zakasnio da je sprovede u praznu mrežu.

U 72. mintuti nova greda za Hrvatsku - ubačaj Mandžukića s lijeve strane sačekao je potpuno sam Perišić, ali je njegov udarac glavom odsjeo ponovno na gredi. U 79. minuti Brozović upućuje novi šut glavom, ali turski vratar dobija loptu ispod grede u korner.

U 81. minuti Turci su po prvi puta zaprijetili u drugom dijelu, no slobodni udarac Erkina lako je ukrotio Subašić. U 83. minuti Perišić izbija sam ispred turskog vratara koji brani njegov udarac, a tek u 86. minuti Čačić radi prvu izmjenu, te Perišića mijenja Kramarićem. Uskoro u igru ulazi i Schieldenfeld, a Turci dokraja ne uspijevaju ozbiljno priprijetiti našim vratima.

U drugom susretu 1. kola ove skupine u ponedjeljak će igrati Španjolska i Češka.

Hrvatska će sljedeći nastup imati u petak 17. lipnja protiv Češke u Saint-Etienneu u 18 sati, a u posljednjem, 3. kolu će Hrvatska igrati protiv Španjolske 21. lipnja u Bordeauxu u 21 sat.

HRVATSKA - TURSKA 1-0

Strijelci: 1-0 Modrić (41)

Pred 45.000 gledatelja na stadionu Park Prinčeva sudio je Jonas Eriksson iz Švedske.

HRVATSKA: Subašić - Srna, Ćorluka, Vida, Strinić - Badelj, Modrić - Brozović, Rakitić (Schildenfeld, 89), Perišić (Kramarić, 86)- Mandžukić (Pjaca, 90+3)

TURSKA: Babacan - Gonul, Topal, Balta, Erkin - Selcuk Inan, Tufan - Turan (Burak Yilmaz, 65), Ozkayup (Sen 46), Calhanoglu - Tosun (Mor, 69)
[ytube][/ytube]

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 12 Jun 2016, 19:00

Majka bosna... Nema predaje :ooo

KOMESAR
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Post by KOMESAR » 12 Jun 2016, 19:05

Definitivno nogomet je u stagnaciji.U dosadašnjih nekoliko utakmica praktično nismo vidjeli ništa.Da li je klupsko takmičenje istrošilo igrače ili je u pitanju nedostatak novih ideja.Vidjećemo još jesu li šta pripremile Švabe,ako ne onda ovo prvenstvo ne vrijedi gledadati.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.

phenom
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by phenom » 12 Jun 2016, 19:06

KOMESAR wrote:Definitivno nogomet je u stagnaciji.U dosadašnjih nekoliko utakmica praktično nismo vidjeli ništa.Da li je klupsko takmičenje istrošilo igrače ili je u pitanju nedostatak novih ideja.Vidjećemo još jesu li šta pripremile Švabe,ako ne onda ovo prvenstvo ne vrijedi gledadati.
1 igrač 1 Bog fudbala Dimitri Payet
A ja? Ja ću stajati sa strane i voleti te VIŠE OD SVIH!!!

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 12 Jun 2016, 19:07

E moj Storme a Srbi i Francuzi se fajtaju sa Turcima umesto vas :oklagija

phenom
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by phenom » 12 Jun 2016, 19:09

Nole wrote:E moj Storme a Srbi i Francuzi se fajtaju sa Turcima umesto vas :oklagija
Da li je to covjek koji priča o nekoj mrznji u temi Novak Djokovic ???
Nole wrote:
storm wrote:

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 12 Jun 2016, 19:20

phenom wrote:
Nole wrote:E moj Storme a Srbi i Francuzi se fajtaju sa Turcima umesto vas :oklagija
Nole wrote:
storm wrote:
Navijači Galatasaraja su u Parizu doneli transparent sa pitanjem GDE VAM JE MARKO I J..Š KOB ( navijači PSŽ I J...Š DELIJE... Marko je momak koga su Turci zaklali u Istambulu na košarkaskoj utakmicci Galatasaraj Zvezda2014.godine...eto što sam napisao ono Stormu.

phenom
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by phenom » 12 Jun 2016, 19:22

Nole wrote:
phenom wrote:
Nole wrote:
storm wrote: Mislim da je do bezidejnih turaka ovaj odraz danas bio....tekma sa česima bi mogla više reći....u slučaju pobjede ionako će sa španjolcima biti rezultatski nevažna.
Navijači Galatasaraja su u Parizu doneli transparent sa pitanjem GDE VAM JE MARKO I J..Š KOB ( navijači PSŽ I J...Š DELIJE... Marko je momak koga su Turci zaklali u Istambulu na košarkaskoj utakmicci Galatasaraj Zvezda2014.godine...eto što sam napisao ono Stormu.
Ime i prezime osobe koja ga je zaklala ?
Last edited by phenom on 12 Jun 2016, 19:22, edited 1 time in total.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 12 Jun 2016, 19:22

phenom wrote:
KOMESAR wrote:Definitivno nogomet je u stagnaciji.U dosadašnjih nekoliko utakmica praktično nismo vidjeli ništa.Da li je klupsko takmičenje istrošilo igrače ili je u pitanju nedostatak novih ideja.Vidjećemo još jesu li šta pripremile Švabe,ako ne onda ovo prvenstvo ne vrijedi gledadati.
1 igrač 1 Bog fudbala Dimitri Payet
U dosadašnjem dijelu eura, što sam vidio- definitivno :ok pratim ga i u whufc

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 12 Jun 2016, 19:29

phenom wrote:
Nole wrote:
[/quote]
Navijači Galatasaraja su u Parizu doneli transparent sa pitanjem GDE VAM JE MARKO I J..Š KOB ( navijači PSŽ I J...Š DELIJE... Marko je momak koga su Turci zaklali u Istambulu na košarkaskoj utakmicci Galatasaraj Zvezda2014.godine...eto što sam napisao ono Stormu.[/quote]
Ime i prezime osobe koja ga je zaklala ?[/quote]
Mislim da nikad nije utvrđeno...grupa huligana..

phenom
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by phenom » 12 Jun 2016, 19:30

Nole wrote:
phenom wrote:
Nole wrote:
Navijači Galatasaraja su u Parizu doneli transparent sa pitanjem GDE VAM JE MARKO I J..Š KOB ( navijači PSŽ I J...Š DELIJE... Marko je momak koga su Turci zaklali u Istambulu na košarkaskoj utakmicci Galatasaraj Zvezda2014.godine...eto što sam napisao ono Stormu.[/quote]
Ime i prezime osobe koja ga je zaklala ?[/quote]
Mislim da nikad nije utvrđeno...grupa huligana..[/quote]
grupa huligana zaklala 1-og čovjeka nemam šta reci dalje

Nole
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nole » 12 Jun 2016, 19:36

Pa upravo te su i tražili francuski i srpski navijači sa tim transparentom. I to im je drugi takav sraman transparent. Prvi su postavili u Istanbulu....MARKO NIJE MRTAV, ON ŽIVI UPAKLU... Nisko burazeru kako god okreneš...pazi na utakmici saHrvatskom oni pominju Marka ...odvratno...

phenom
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by phenom » 12 Jun 2016, 19:44

Nole wrote:Pa upravo te su i tražili francuski i srpski navijači sa tim transparentom. I to im je drugi takav sraman transparent. Prvi su postavili u Istanbulu....MARKO NIJE MRTAV, ON ŽIVI UPAKLU... Nisko burazeru kako god okreneš...pazi na utakmici saHrvatskom oni pominju Marka ...odvratno...
Ma sve mi je jasno ...nego na kojem jeziku su napisali i jel ekavicom ili ijekavicom gde/gdje ??

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9720 times
Been thanked: 11459 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 12 Jun 2016, 19:51

Nole wrote:Marko je momak koga su Turci zaklali u Istambulu na košarkaskoj utakmicci Galatasaraj Zvezda2014.godine...eto što sam napisao ono Stormu.
Pa dobro, ipak su ga samo izboli, a ne zaklali.

Utakmicu nisam gledao. Bila mi kolegica, pa sam gledao u njene lopte, uz kafu i neke sitne poslove radili kod mene. Gol sam vidio i čestitke za Modrića.
Rekoh ja, Turci su slabi.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9720 times
Been thanked: 11459 times
Status: Online

Facebook poludio zbog hrvatske reklame za deterdžent

Post by Krokodil Behko » 12 Jun 2016, 20:28

Image
Hrvatski proizvođač sredstava za čišćenje i deterdženata Saponija prije dva dana na Facebooku je objavio reklamu koja je podigla mnogo prašine. U njoj uz navijačku pjesmu žena vješa dresove na sušenje nakon što ih je oprala, ponosno ih miriše, dok njen partner s ekipom obilazi svijet navija za Hrvatsku.

"Iza svakog hrvatskog navijača stoji jedna žena", govori ženski glas, dok muški poručuje: "Za blistavu Hrvatsku".

Reklama je izazvala brojne komentare građana, koji su poručili da ubuduće neće koristiti proizvode ove kompanije.

"Dno dna! Trava je zelena, more plavo, on tulumari, a ona pere veš", poručila je jedna korisnica Facebooka, dok je druga dodala: "Do sad smo kupovali Saponijine proizvode, dok ne povučete ovu reklamu, ne samo da ću vas bojkotirati, nego ću aktivno pozivati na bojkot".

Treći poručuju da je prijava pravobraniteljici za ravnopravnost spolova već spremna.

Mislite li da su reakcije pretjerane ili je Saponia zaista napravila gadnu grešku s ovom reklamom?

(index.hr)

Post Reply

Return to “Arhiva prvenstava”