Vaš današnji outfit - KOMENTARI
- toxic
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Vaš današnji outfit
To sto kazes nije istina. I ako je nju neko vredjao verovatno je bila reakcija izazvana njenim uvredama.
Mene licno nije vredjala, al' sam x puta bila tu kad je druge nazivala pogrdnim imenima i trazila im zamerke koje nemaju veze s outfitom.
Mene licno nije vredjala, al' sam x puta bila tu kad je druge nazivala pogrdnim imenima i trazila im zamerke koje nemaju veze s outfitom.
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
Da mi je znati kome li se vi "reklamirate"?Zar nije dosta sto vi to morate gledati? 
Pametni uce i od budala, budale ni od pametnih
Nemam vremena da ti trazim istinu, a nije ni tema. A nije ni bitno. Zene vise tu nema.
- toxic
- Forum [Bot]
Da mi je znati sta tebe zadrzava na ovoj temi, kad ti se vec ne svidja kako se mi 'reklamiramo'?gaga wrote: 07 Aug 2018, 15:17 Da mi je znati kome li se vi "reklamirate"?Zar nije dosta sto vi to morate gledati?![]()
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- toxic
- Forum [Bot]
Nema je, al nije da nije bitno, kad vec stajete na njenu stranu.navika wrote: 07 Aug 2018, 15:18 Nemam vremena da ti trazim istinu, a nije ni tema. A nije ni bitno. Zene vise tu nema.
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40926 times
- Been thanked: 27455 times
Ovo samo kame mogu rijesitiMala_Mu wrote: 07 Aug 2018, 10:23A sta to pisem? I kakve veze ima s tim drugim stvarima? Replika nakon sto je gaga komentarisao da mu preljepa haljina izgleda kao krpauvijek_kontra wrote: 07 Aug 2018, 10:04Da si medju onima koje je vrijedjala bez milosti, ne bi ovako pisala. A imala je ona I "ukus" (iliti kritiku) za kuhanje, a jela su joj bila boze sacuvaj. Ako cemo iskreno.Mala_Mu wrote: 05 Aug 2018, 16:03 Spinerki se ne moze osporiti dobar modni ukus
A Gaga je daleko od toga![]()
ina, Divlja, Cvrle, tox.. ako sam neko zaboravila, sve sam sad pregledala I prezgodne ste. Sto je najbitnije, svaka ima svoj stil I savrseno vam stoji.![]()
i to je ta razlika izmedju njih dvoje. U ostalo ne ulazim niti volim pricati o onima koji nisu tu i nisu u mogucnosti odgovoriti.. tako da me izvines.
![]()
“Ljudi imaju puno toga lijepog o tebi da kažu, samo prije toga treba da umreš.”
Meni je npr. rekla da sam debela za njen ukus, da ne valjaju moje bijele cipele, da me smanjuje tell, ogledalo i odjeca... To uvreda nije
Samo mi smo naucili da presutimo, mira radi, i kad nam se nesto ne svidja... Ne mislim da je to lose, ali ne mislim ni da je lose ako neko ima petlje reci e vala meni se to ne svidja
- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
Mala ispravka, ex-rukometasica
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
- toxic
- Forum [Bot]
Niko nije osporavao njeno pravo da kaze sta joj se svidja ili ne svidja. Niti mogu, niti trebaju da nam se svima svidjaju iste stvari, sto je sasvim ok reci.
I sama sam govorila ako mi se nesto kod nekog ne svidi, ili kako bi ja to.
Ali nazivati nekog pogrdnim imenima radi outfita ja smatram uvredom i ne moze me niko ubediti u suprotno.
Ende... ode tema kud ne treba:)
I sama sam govorila ako mi se nesto kod nekog ne svidi, ili kako bi ja to.
Ali nazivati nekog pogrdnim imenima radi outfita ja smatram uvredom i ne moze me niko ubediti u suprotno.
Ende... ode tema kud ne treba:)
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Crna, kratka lepršava haljina, nije baš dužina najprimjernija za posao ali se dečki ne bune
sandale na štiklu ... Rep na vrh glave i podočnjaci k'o opanci, aaaaaliiiiiiiiiiii sve u svemu SexY - tite mi ... 
- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Skino sam outfit
Samo boxe i pruzio se preko kreveta , izgorio..
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Nema potrebe, tj nema se sta rjesavati ja svoje reklaRum wrote: 07 Aug 2018, 15:27Ovo samo kame mogu rijesitiMala_Mu wrote: 07 Aug 2018, 10:23A sta to pisem? I kakve veze ima s tim drugim stvarima? Replika nakon sto je gaga komentarisao da mu preljepa haljina izgleda kao krpauvijek_kontra wrote: 07 Aug 2018, 10:04Da si medju onima koje je vrijedjala bez milosti, ne bi ovako pisala. A imala je ona I "ukus" (iliti kritiku) za kuhanje, a jela su joj bila boze sacuvaj. Ako cemo iskreno.Mala_Mu wrote: 05 Aug 2018, 16:03 Spinerki se ne moze osporiti dobar modni ukus
A Gaga je daleko od toga![]()
ina, Divlja, Cvrle, tox.. ako sam neko zaboravila, sve sam sad pregledala I prezgodne ste. Sto je najbitnije, svaka ima svoj stil I savrseno vam stoji.![]()
i to je ta razlika izmedju njih dvoje. U ostalo ne ulazim niti volim pricati o onima koji nisu tu i nisu u mogucnosti odgovoriti.. tako da me izvines.
![]()
- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
A sto si ti mala lukava, pa neces da podijelis s nama tvoje outfitoveChloe wrote: 07 Aug 2018, 15:46 Crna, kratka lepršava haljina, nije baš dužina najprimjernija za posao ali se dečki ne bunesandale na štiklu ... Rep na vrh glave i podočnjaci k'o opanci, aaaaaliiiiiiiiiiii sve u svemu SexY - tite mi ...
![]()
Lukooo lukaavaaaa luuuukoooo lukavaaaaaa
Niko te i ne ubjedjuje u suprotnotoxic wrote: 07 Aug 2018, 15:36
Ja samo znam sta sam ja sve citala (a ja sam citala da su nju svakavim imenima zvali) a ti si izasla da kazes da to nije istina. I ako jest da je ona to zasluzila.
A svak ima svoju istinu.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14474 times
- Been thanked: 10011 times
dosadne ste
muski, dajte malo vas da vidimo, dojadile mi ove zene... Rume
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija